- Konu Sahibi mandalinalimon
-
İlk cümle zaten yanlış öyle bişi olamaz..yanlız koca mutlaka çalışmalı evet..yeri geldimi kadın istemiyorsa ruhen ve fiziken çalışmak istemiyorsa çalıştirmamaliOlay zaten, 'çalışan kadınların hepsi pasaklı', 'kocam çalışmalı, erkek dediğin kadını çalıştırmamalı' cümlelerinden çıktı.
Tartışma buradan çıktı ev hanımlarıEvet çalışıyoruz esimizin haksızlıkların katlanmak zorunda değiliz. O yüzden arttı boşanmalar. Evet ruh halimizi etkiliyor. Şükürler olsun bütün evde duvarları yada o saçma programlari izlemiyoruz yada gün gün dolaşıp pasta borek eşliğinde dedikodu yapmiyoruz. Yada toz alıp bütün günü mutfakta gecirmiyoruz. İnsanı zorla kötü kötü konusturuyorsunuz.
buradan çıkmadı. Bu alintiydi. Onu da paylassana. Çalışan kadının ruh sağlığıyla ilgili birşeyler vardı.Tartışma buradan çıktı ev hanımları
Ki bir erkeğin fitratiyla bayanın fitrati bir değildir bu yüzden çalışma sorumluluğu erkeğe verilmiştir.. fikrim noktasına kadar budur beğenmeyen dönüp kendine baksın !!!
konunun baş kısımlarında çalışan kadınlar hakir görülüyorduAnlamadıgım maddi durumu iyi olan çalışmaya ihtiyaçı olmayan insanlarla zorunuz nedir? Herkes mecbur degil kimsenin durumuda kimseyi ilgilendirmez.Ev hanımıyım gurur duyuyorum, geziyorum, alışveriş yapıyorum, temizlik yapıyorum ve yapanlarında yanaklarından öpüyorum kimene.
Ben pasaklı çalışan kadınlar asla demedim dememde, ev hanımı olmak zor marifet ister dedim, pasaklıya çekildi çok ayıp.Çalışıpta dört dörtlük olan kadınlarımız var.İlk cümle zaten yanlış öyle bişi olamaz..yanlız koca mutlaka çalışmalı evet..yeri geldimi kadın istemiyorsa ruhen ve fiziken çalışmak istemiyorsa çalıştirmamali
Aynen katılıyorum sizekonunun baş kısımlarında çalışan kadınlar hakir görülüyordu
şimdi çalışmayan kadınlara mi gelmiş konu
isteyen çalışır istemeyen çalışmaz
ama bu çalışan çalışmayan kadin ayırdımı kötü
benim annem ev hanimi
bende çalışan bir bayanım
şimdi annem mi kötü ben mi
Umarım çağırdığına pişman olmazsın gülüm ama zaten kibler var galiba.
Konunun başında çalışan kadının hakir görüldüğüne katılıyorsun yani.Aynen katılıyorum size
Umarım çağırdığına pişman olmazsın gülüm ama zaten kibler var galiba.
İspikçilik suç olmalı benceBeni mi kiblemişler
Toplumsal bilgi vermekten başka suçum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?