- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
çok denedim, evrağım hep beklemede, bir süre sonra da reddoluyor...Derdşmş anlatıyorum, çok haklı sağlık sebeplerim var, ona rağmen olmuyor
hamileyken kullandığım izinlerle ilgili dalga geçildi onu geçtim kişilerle işim yok ben bu işi yapamıyorum, işe ilgili sıkıntım var, zorunlu 2 sene aynı bölgede 5 yıl çalışanlar varAhh ahh o tayin için bizde çok uğraştık verdikleri cevap şu oldu istediğiniz kadar izin kullanın sağlık sorununuzu halledin dediler ama izin kullanınca da laf ettiler eşimde bastı istifayi
Kurum değiştirmek farklı evde oturmak farklı. Zaten şu anda ohalden dolayı olmaz o iş. Birde tayin için ciddi bahanelerim var demissin. Merak ettim. Eş durumundan daha ciddi ne olabilir ki?bu vardı ama benim önceliğim o zaman kurum değpişikliği idi, eşime de bunu söyledim, sürecin kolay olduğunu dilekçe vererek kurum değişikliği yapılabildiğini söylemişti, inandım kaç kez dilekçe verdim ama nafile cevap yok
6000 lira maaşı var eşimin ben çalışmasam da geçinebilirizmemurlukta bu kadar zorlanıyorsunuz, özel sektörde hiç yapamazsınız. yani kocanız gelip, işten çıkıyorum dese heralde siz de bir afallarsınız. Evin bütün geliri çökecek çünkü. Orta yol bulmaya çalışın derim.
ciddi sağlık sorunları ailevi olarakKurum değiştirmek farklı evde oturmak farklı. Zaten şu anda ohalden dolayı olmaz o iş. Birde tayin için ciddi bahanelerim var demissin. Merak ettim. Eş durumundan daha ciddi ne olabilir ki?
İnsanlar 1000 liraylada gecinebilirler ancak eve giren fazla para yaşam kalitesini artırır.6000 lira maaşı var eşimin ben çalışmasam da geçinebiliriz
Ben bayan diyorum bu benim tercihim ayrıca fikrimi hala arkasindayim ben istersem çalışırım bir erkek beni asla zorlayamaz zorlarsa inadimdan ölürüm çalışmam !!! Düne kadar çalışmayan anneler vasifsiz miydi ? Üniversite mezunuyum ve calismiyorum bundan hiç ama hiç gocunmuyorum yıllarca çalışıp didinip emeği hiç edilen birçok bayan gördüm çevremde. . Ki bir erkeğin fitratiyla bayanın fitrati bir değildir bu yüzden çalışma sorumluluğu erkeğe verilmiştir.. fikrim noktasına kadar budur beğenmeyen dönüp kendine baksın !!!Bayan değil kadın denir ona.
sözüm meclisten dışarı; Hayatta en nefret ettiğim şey, erkek bana bakmalı, paramı kocam karşılamalı diyen vasıfsız kadınlar.
6000 lira maaşı var eşimin ben çalışmasam da geçinebiliriz
Mobbing özelde de çok var inanın gideceğiniz yer daha iyi olmayacak. O zaman istifayı geçin bence yerinizde kalın.
Sakın kredi çekmeyin. Eşiniz hiç sağlam pabuç değil. Ödemez etmez, boşanmak isterseniz yıllarca borç ödersiniz. Net söyleyin kredi falan yok benim paramı yeme düşüncesinden de çık kardeşim diyin.
işe hergün ağlayarak gittim, gece ağlamalarım oluyordu ve kapısından bile içeri girmek istemiyordum, eşime anlatınca kavga sırasında geçimsiz ben oldum,çok kırıcı idi...gün saydım resmen orada çalışma koşulları o kadar zorlu idiesiniz hakli degil neden hakli olsun bulundugunuz is sizi kotu etkiliyor.mutsuzsunuz bir insan sevdiginin ne durumda oldugunu hicmi dusunmez destek olmasi gerekirken yaptigina bak..herkes calismaktan cok mutlu degil ama ortam ileri derecede mutsuz ediyorsa baska bir is bulunur bu acidan yaninizda olmasi lazim
Ben bayan diyorum bu benim tercihim ayrıca fikrimi hala arkasindayim ben istersem çalışırım bir erkek beni asla zorlayamaz zorlarsa inadimdan ölürüm çalışmam !!! Düne kadar çalışmayan anneler vasifsiz miydi ? Üniversite mezunuyum ve calismiyorum bundan hiç ama hiç gocunmuyorum yıllarca çalışıp didinip emeği hiç edilen birçok bayan gördüm çevremde. . Ki bir erkeğin fitratiyla bayanın fitrati bir değildir bu yüzden çalışma sorumluluğu erkeğe verilmiştir.. fikrim noktasına kadar budur beğenmeyen dönüp kendine baksın !!!
Farkli bir kurumda calisabilecekmisin peki?işe hergün ağlayarak gittim, gece ağlamalarım oluyordu ve kapısından bile içeri girmek istemiyordum, eşime anlatınca kavga sırasında geçimsiz ben oldum,çok kırıcı idi...gün saydım resmen orada çalışma koşulları o kadar zorlu idi
Ben bayan diyorum bu benim tercihim ayrıca fikrimi hala arkasindayim ben istersem çalışırım bir erkek beni asla zorlayamaz zorlarsa inadimdan ölürüm çalışmam !!! Düne kadar çalışmayan anneler vasifsiz miydi ? Üniversite mezunuyum ve calismiyorum bundan hiç ama hiç gocunmuyorum yıllarca çalışıp didinip emeği hiç edilen birçok bayan gördüm çevremde. . Ki bir erkeğin fitratiyla bayanın fitrati bir değildir bu yüzden çalışma sorumluluğu erkeğe verilmiştir.. fikrim noktasına kadar budur beğenmeyen dönüp kendine baksın !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?