ÇALIŞMAYI DAYATAN KOCA

Ne kibiri be. Sen esinin durumuyla ailenin durumuyla avrupadaki hause nle alakalı anlatirken kibir degil benimkimi kibir. Evet kimin issiz kalacağı belli olmaz haklisin. Senin eşin de olabilir mesela. Benim eşim işsiz kaldı dört yıl hem evimi gecindirip hem evimi aldim. Ben issiz kalırsam eşim var geciniriz de senin eşin issiz kalirsa ne olacak.?

Başka bir iş ara istersen. Ama esininde bu kadar ısrar etmesi ilginç.. gerçi benim esi de asla çalışmama izin vermiyor o da ilginç :)

İşiniz ne çok merak ettim.

Ayrıca eşiniz haklı,sonuçta evlenmeden önce adama bir şey dememişsiniz deseydiniz ona göre karar verirdi.Şimdi iki kişilik bir kararı tek başınıza alamazsınız bence,sonuçta eve giren paranın azalması demek hayat standartlarının da azalması demek oluyor.

Türkçesi yok muydu o kelimenin? Ay neyine kudurayım, sana para yetiştirmek uğruna sabahın 3'ünde işe giden kocana mı? Sabahtan akşama ev işi yapıp, bununla övünen sana mı? Evinizin olmasına mı? Baştan ayağa kibirle dolu sensin. Hayatımda kocasının evi var diye bu kadar böbürleneni ilk kez gördüm.

Haus Almanca bir kelimedir bayan egitiminiz ortada cevap vermiyorum, yaz yaz kudur....

Ayrıca neden sürekli bir kadının calisması gerekliliği söyleniyor burada durmadan.. kadın ister çalışir ister çalışmaz.. çalışan bir sürü kadının mutsuz olduğuda aşikar kendimizi kandirmayalim.. Mutlu olanlar istisna!! Neden çünkü kadın hem evde hem dışarıda çalışıyor bir de üstüne çocuk çocuk.. kısaca çalışan kadınlar en çok ezilen kadın gurubunda.. çalışıpta onun bunun herifinin hakaretlerine ugrayacagina evimde eşimin kahrını çekerim.
Not: yıllarca çalışıp günlerimi dolduran emeklilik için yaş bekleyen birisiyim..
Eşten para isteme mevzusu ise zaten doğru insan ise eşiniz istemek insana koymuyor..ne ona ne bana :)

Sen merak etme bizim ailecek durumumuz iyi yani.

Bu
Buradaki kadınlar çalışıp para kazandıgı için herkesi ezebilecegini zannediyor.Ancak eşlerini ezerler, eşin maddi duru iyiyse kadın istemezse çalışmaz.Bir tartışmadır aldı başını gitti galiba buradaki tek ev hanımı benim kimsenin sesi çıkmadıgına göre.

+100000..!!

Anlamadıgım maddi durumu iyi olan çalışmaya ihtiyaçı olmayan insanlarla zorunuz nedir? Herkes mecbur degil kimsenin durumuda kimseyi ilgilendirmez.Ev hanımıyım gurur duyuyorum, geziyorum, alışveriş yapıyorum, temizlik yapıyorum ve yapanlarında yanaklarından öpüyorum kimene.

Sabah işe gidecek mutsuz kadınlar ve mutlu ev hanımları herkese iyi geceler.

Kadının çalışmaması gerektiğini savunanlar umarım kizlariniz çalışmaz da bizimkilerin rakipleri azalır böylece. Malum bende iki tane var onları okutup güzel birer meslek sahibi edindirmek tek emelimiz. Malum ne kadar az rekabet o kadar kolay iş. Bizimkiler çalışıp mutsuz olsun sizinkiler evde musmutlu.

Bende ev hanımıyim.. neden ne olduki utanılacak birseymi ev hanımı olmak evinde çalışmak.. anlayabilmiş değilim.. Ben gayette mutluyum açıkçası..yıllarca çalıştım yıprandim Ezildim şimdide evimde duruyorum.. herkes herkese saygı duymak zorunda.. bu kadar basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…