- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.699
- 548
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
Ne kibiri be. Sen esinin durumuyla ailenin durumuyla avrupadaki hause nle alakalı anlatirken kibir degil benimkimi kibir. Evet kimin issiz kalacağı belli olmaz haklisin. Senin eşin de olabilir mesela. Benim eşim işsiz kaldı dört yıl hem evimi gecindirip hem evimi aldim. Ben issiz kalırsam eşim var geciniriz de senin eşin issiz kalirsa ne olacak.?Dilerim bu kibirli konuşmalarla işinizden olmazsınız, rızkı veren Allah 'tır.Yedigim her lokma emegimin karşılıgı helal umarım birgün bu kibirlilikle daha kötü hallere düşmezsiniz.Bir zamanlar sizin gibi kibirli olanlar şuan işsiz.
Kudur kelimesini de yazdin imajın tamamlanmış oldu.Haus Almanca bir kelimedir bayan egitiminiz ortada cevap vermiyorum, yaz yaz kudur....
Haus Almanca bir kelimedir bayan egitiminiz ortada cevap vermiyorum, yaz yaz kudur....
Kudur kelimesini de yazdin imajın tamamlanmış oldu.
Haus almancaysa neden buraya yazıyorsun? Türkçesi yok mu? Havani yesinler.Haus Almanca bir kelimedir bayan egitiminiz ortada cevap vermiyorum, yaz yaz kudur....
Sen merak etme bizim ailecek durumumuz iyi yani.Ne kibiri be. Sen esinin durumuyla ailenin durumuyla avrupadaki hause nle alakalı anlatirken kibir degil benimkimi kibir. Evet kimin issiz kalacağı belli olmaz haklisin. Senin eşin de olabilir mesela. Benim eşim işsiz kaldı dört yıl hem evimi gecindirip hem evimi aldim. Ben issiz kalırsam eşim var geciniriz de senin eşin issiz kalirsa ne olacak.?
Bankada memurBu konu rüyama girecek artık,kacıncı okuyuşum sayamadım.
Her seferinde şartlarım cok agır yazıp gerisini yazmıyosunuz.
N'apıyosunuz Allah aşkına, bu defa yazın bari neymiş bu şartları agır,dayanılmaz,çok yorucu ve katlanılmaz iş ?
BuAyrıca neden sürekli bir kadının calisması gerekliliği söyleniyor burada durmadan.. kadın ister çalışir ister çalışmaz.. çalışan bir sürü kadının mutsuz olduğuda aşikar kendimizi kandirmayalim.. Mutlu olanlar istisna!! Neden çünkü kadın hem evde hem dışarıda çalışıyor bir de üstüne çocuk çocuk.. kısaca çalışan kadınlar en çok ezilen kadın gurubunda.. çalışıpta onun bunun herifinin hakaretlerine ugrayacagina evimde eşimin kahrını çekerim.
Not: yıllarca çalışıp günlerimi dolduran emeklilik için yaş bekleyen birisiyim..
Eşten para isteme mevzusu ise zaten doğru insan ise eşiniz istemek insana koymuyor..ne ona ne bana :)
Buradaki kadınlar çalışıp para kazandıgı için herkesi ezebilecegini zannediyor.Ancak eşlerini ezerler, eşin maddi duru iyiyse kadın istemezse çalışmaz.Bir tartışmadır aldı başını gitti galiba buradaki tek ev hanımı benim kimsenin sesi çıkmadıgına göre.Ayrıca neden sürekli bir kadının calisması gerekliliği söyleniyor burada durmadan.. kadın ister çalışir ister çalışmaz.. çalışan bir sürü kadının mutsuz olduğuda aşikar kendimizi kandirmayalim.. Mutlu olanlar istisna!! Neden çünkü kadın hem evde hem dışarıda çalışıyor bir de üstüne çocuk çocuk.. kısaca çalışan kadınlar en çok ezilen kadın gurubunda.. çalışıpta onun bunun herifinin hakaretlerine ugrayacagina evimde eşimin kahrını çekerim.
Not: yıllarca çalışıp günlerimi dolduran emeklilik için yaş bekleyen birisiyim..
Eşten para isteme mevzusu ise zaten doğru insan ise eşiniz istemek insana koymuyor..ne ona ne bana :)
+100000..!!Ayrıca neden sürekli bir kadının calisması gerekliliği söyleniyor burada durmadan.. kadın ister çalışir ister çalışmaz.. çalışan bir sürü kadının mutsuz olduğuda aşikar kendimizi kandirmayalim.. Mutlu olanlar istisna!! Neden çünkü kadın hem evde hem dışarıda çalışıyor bir de üstüne çocuk çocuk.. kısaca çalışan kadınlar en çok ezilen kadın gurubunda.. çalışıpta onun bunun herifinin hakaretlerine ugrayacagina evimde eşimin kahrını çekerim.
Sizinki de çikar evliliği o zaman eşinizin işi olmasa evlenir miydiniz? Aşırı komiksiniz.Adamlar evlenmeden işin varmı diye soruyor artık yani çıkar evliligi.
Bankada memur
Ekonomi okudum. Bankada memur olmak için can atiyorum şu an iş yok çünkü..Bankada memur
Bende ev hanımıyim.. neden ne olduki utanılacak birseymi ev hanımı olmak evinde çalışmak.. anlayabilmiş değilim.. Ben gayette mutluyum açıkçası..yıllarca çalıştım yıprandim Ezildim şimdide evimde duruyorum.. herkes herkese saygı duymak zorunda.. bu kadar basitBu
Buradaki kadınlar çalışıp para kazandıgı için herkesi ezebilecegini zannediyor.Ancak eşlerini ezerler, eşin maddi duru iyiyse kadın istemezse çalışmaz.Bir tartışmadır aldı başını gitti galiba buradaki tek ev hanımı benim kimsenin sesi çıkmadıgına göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?