ÇALIŞMAYI DAYATAN KOCA

Haus almancaysa neden buraya yazıyorsun? Türkçesi yok mu? Havani yesinler.
Evet bir haus var ev
Bir Wohnung var daire o açıdan belirttim beni ezmek isteyen bayan ikibin gelirin var senin diyen sende ben olduguma göre cevap vermek istedim.Ben hiç bir arkadaşıma bile asla maddiyatımdan bahsetmem, önemli olan insanlıktır.Ama burada beni küçük gördügü için yazma geregi duydum.

Ev hanımları koca parası yeyip, yan gelip yatıyormuş güya buradaki çalışan , egitimli bayanlar varya... onlara göre, her kadın ev hanımı olamaz, marifet ister.

Ben sana ikibin gelirin var demedim. Anlayışın kıt senin zeka bu kadar demek ki. Nolur birisi o mesajımı şu arkadasa açıklayabilir mi?

Bu ne böyle ortalık karışmış; çalışan kadınlar çalışmayanları, çalışmayan kadınlar da çalışanları tekfir etmiş... ama neden sjjsjwjej

Evlilikde bence her iki tarafda calismali ve hayati paylasmali. Hele günümüzde kadinlar okusun, calissin özgüvenli olsunlar diye resmen cirpiniliyor.

Cok acimasiz bi cümlem vardi ama kiyamadim :)
Siz en iyisi doktorunuzla konusup rapor alin haftada 5 gün degilde 3 gün calismaniz icin rapor düzenlesin. belkide sizi %50 malülen emekli yaparlar ozaman sadece haftada 2 gün calisirsiniz

Ev hanımları koca parası yeyip, yan gelip yatıyormuş güya buradaki çalışan , egitimli bayanlar varya... onlara göre, her kadın ev hanımı olamaz, marifet ister.
Bende yıllarca özel sektörde çalışan eğitimli bir bayanım ne olmuş yani.. şimdide evet koca parası yiyorum o da benim ona evde sağladığım güzel ev şartlarını yaşıyor.. bir koca evinde yuvasında başka ne isterkı? kocam benden para yada kariyer beklemiyor huzurlu kapiyi gülümseyerek acan bir eş istiyor...
Not: yan gelip te yatıyorum yeri geldi mi..
Ayrıca ne alışveriş meraklısı bir kadınım ne de para harcamayı seven bir kadınım.. herşeye doydum.. tek isteğim huzur o da evimde çok şükür.. para da sizin olsun kariyerde güle güle kullanın :)

Ben sana ikibin gelirin var demedim. Anlayışın kıt senin zeka bu kadar demek ki. Nolur birisi o mesajımı şu arkadasa açıklayabilir mi?
Benim zeka durumum gayet yeterli ama sizin ki ortada.Orada Sen yazıldıgı için cevap verdim yani sen tekil, çogul olsaydı ortaya söylenmiş olurdu.Okuyup insan olmayı Rabbim that genç kızlarımıza nasip etsin.

Ya kimse ev hanımlarına öyle birşey demedi. Hatta ben en başta ev hanımlığı zor ev işi nankor falan yazdım. Kahve arkadaş konuyu o kadar saptirdi ki. Baştan okusan anlarsın aslında.

Calisan kadin - calismayan kadin tartismasinda dusulen seviyeye baska hic bir tartisma inmiyor. Yapmayin hanimlar...

Demek ki eşimiz bize istedigimiz hayatı ve mutlulugu veriyor ki çalışmıyoruz, mecburda degiliz.

Ya kimse ev hanımlarına öyle birşey demedi. Hatta ben en başta ev hanımlığı zor ev işi nankor falan yazdım. Kahve arkadaş konuyu o kadar saptirdi ki. Baştan okusan anlarsın aslında.
Çok uzun o yüzden boşverin o zaman.. oncekilerde "calismak istemeyen kadin vasifsiz kadindir" diye bisi okudum o biraz sikti canimi.. her evliligin dinamigi farklidir heerkes nasil mutluysa oyle olmali..gece gece kalpler daha fazla kırılmasın..

Olay zaten, 'çalışan kadınların hepsi pasaklı', 'kocam çalışmalı, erkek dediğin kadını çalıştırmamalı' cümlelerinden çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…