- 16 Haziran 2016
- 570
- 643
- 18
- 40
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
Evet bir haus var evHaus almancaysa neden buraya yazıyorsun? Türkçesi yok mu? Havani yesinler.
Ev hanımları koca parası yeyip, yan gelip yatıyormuş güya buradaki çalışan , egitimli bayanlar varya... onlara göre, her kadın ev hanımı olamaz, marifet ister.Bende ev hanımıyim.. neden ne olduki utanılacak birseymi ev hanımı olmak evinde çalışmak.. anlayabilmiş değilim.. Ben gayette mutluyum açıkçası..yıllarca çalıştım yıprandim Ezildim şimdide evimde duruyorum.. herkes herkese saygı duymak zorunda.. bu kadar basit
Ben sana ikibin gelirin var demedim. Anlayışın kıt senin zeka bu kadar demek ki. Nolur birisi o mesajımı şu arkadasa açıklayabilir mi?Evet bir haus var ev
Bir Wohnung var daire o açıdan belirttim beni ezmek isteyen bayan ikibin gelirin var senin diyen sende ben olduguma göre cevap vermek istedim.Ben hiç bir arkadaşıma bile asla maddiyatımdan bahsetmem, önemli olan insanlıktır.Ama burada beni küçük gördügü için yazma geregi duydum.
Ev hanımları koca parası yeyip, yan gelip yatıyormuş güya buradaki çalışan , egitimli bayanlar varya... onlara göre, her kadın ev hanımı olamaz, marifet ister.
Tekfir neBu ne böyle ortalık karışmış; çalışan kadınlar çalışmayanları, çalışmayan kadınlar da çalışanları tekfir etmiş... ama neden sjjsjwjej
yani birbirinizin varligini saymamissiniz tanimamissiniz. is hakarete kadar varmis. saskinlikla okudum konuyuTekfir ne
Bende yıllarca özel sektörde çalışan eğitimli bir bayanım ne olmuş yani.. şimdide evet koca parası yiyorum o da benim ona evde sağladığım güzel ev şartlarını yaşıyor.. bir koca evinde yuvasında başka ne isterkı? kocam benden para yada kariyer beklemiyor huzurlu kapiyi gülümseyerek acan bir eş istiyor...Ev hanımları koca parası yeyip, yan gelip yatıyormuş güya buradaki çalışan , egitimli bayanlar varya... onlara göre, her kadın ev hanımı olamaz, marifet ister.
Benim zeka durumum gayet yeterli ama sizin ki ortada.Orada Sen yazıldıgı için cevap verdim yani sen tekil, çogul olsaydı ortaya söylenmiş olurdu.Okuyup insan olmayı Rabbim that genç kızlarımıza nasip etsin.Ben sana ikibin gelirin var demedim. Anlayışın kıt senin zeka bu kadar demek ki. Nolur birisi o mesajımı şu arkadasa açıklayabilir mi?
Ya kimse ev hanımlarına öyle birşey demedi. Hatta ben en başta ev hanımlığı zor ev işi nankor falan yazdım. Kahve arkadaş konuyu o kadar saptirdi ki. Baştan okusan anlarsın aslında.Bende yıllarca özel sektörde çalışan eğitimli bir bayanım ne olmuş yani.. şimdide evet koca parası yiyorum o da benim ona evde sağladığım güzel ev şartlarını yaşıyor.. bir koca evinde yuvasında başka ne isterkı? kocam benden para yada kariyer beklemiyor huzurlu kapiyi gülümseyerek acan bir eş istiyor...
Not: yan gelip te yatıyorum yeri geldi mi..
Ayrıca ne alışveriş meraklısı bir kadınım ne de para harcamayı seven bir kadınım.. herşeye doydum.. tek isteğim huzur o da evimde çok şükür.. para da sizin olsun kariyerde güle güle kullanın :)
He he haklisin.Benim zeka durumum gayet yeterli ama sizin ki ortada.Orada Sen yazıldıgı için cevap verdim yani sen tekil, çogul olsaydı ortaya söylenmiş olurdu.Okuyup insan olmayı Rabbim that genç kızlarımıza nasip etsin.
Demek ki eşimiz bize istedigimiz hayatı ve mutlulugu veriyor ki çalışmıyoruz, mecburda degiliz.Bende yıllarca özel sektörde çalışan eğitimli bir bayanım ne olmuş yani.. şimdide evet koca parası yiyorum o da benim ona evde sağladığım güzel ev şartlarını yaşıyor.. bir koca evinde yuvasında başka ne isterkı? kocam benden para yada kariyer beklemiyor huzurlu kapiyi gülümseyerek acan bir eş istiyor...
Ayrıca ne alışveriş meraklısı bir kadınım ne de para harcamayı seven bir kadınım.. herşeye doydum.. tek isteğim huzur o da evimde çok şükür.. para da sizin olsun kariyerde güle güle kullanın :)
Çok uzun o yüzden boşverin o zaman.. oncekilerde "calismak istemeyen kadin vasifsiz kadindir" diye bisi okudum o biraz sikti canimi.. her evliligin dinamigi farklidir heerkes nasil mutluysa oyle olmali..gece gece kalpler daha fazla kırılmasın..Ya kimse ev hanımlarına öyle birşey demedi. Hatta ben en başta ev hanımlığı zor ev işi nankor falan yazdım. Kahve arkadaş konuyu o kadar saptirdi ki. Baştan okusan anlarsın aslında.
Allahà şükür... Allah aratmasinDemek ki eşimiz bize istedigimiz hayatı ve mutlulugu veriyor ki çalışmıyoruz, mecburda degiliz.
Bende yıllarca özel sektörde çalışan eğitimli bir bayanım ne olmuş yani.. şimdide evet koca parası yiyorum o da benim ona evde sağladığım güzel ev şartlarını yaşıyor.. bir koca evinde yuvasında başka ne isterkı? kocam benden para yada kariyer beklemiyor huzurlu kapiyi gülümseyerek acan bir eş istiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?