- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.699
- 548
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
Sizin bu mantık çok doğru değil o zamanevet öyle oldu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin bu mantık çok doğru değil o zamanevet öyle oldu :)
Benim koca parası için çıldırdıgımı nerden biliyorsunuz, benim aileminde durumu gayet iyi, marifet okumakta degilde okuyup insanları küçük görmemekte ki zaten siz beni küçük göremezsiniz haddiniz degil.
kesinlikle öyle, çalışan demir ışıldar, çalışan demir pas tutmaz atalarımızı dinlemek lazım.. hareket berekettirKizacaklar ama cevremde gordugum çalışanlar daha pratik. Çalışmayanlar daha hantal (buna annemde dahil)
onu o zaman düşünürüz
istisnalar kaideyi bozmamalı, çalışmak isteyip çalışamayan kadınlar da var, insanıküçük görmemelisiniz,zira herkesin bir hikayesi var kendince-de ayrı yazılır. Aile paranızla keşke en azından iyi bir eğitim alsaydınız. Valla burada çalışan kadınları pasaklı diye aşağılayan sizsiniz. Çalışmayan kadınları küçük görmüyorum; çalışmak istemeyen, kocam bana bakmalı diyen kadınları evet küçük görüyorum.
düşünmeden sonunu yaptığım şeyler var evet kararlarımı geçmişte çok da doğru almamış olabilirimSizin bu mantık çok doğru değil o zaman
Hanımefendi zaten çalışmak istemeyenleri kasdetmisistisnalar kaideyi bozmamalı, çalışmak isteyip çalışamayan kadınlar da var, insanıküçük görmemelisiniz,zira herkesin bir hikayesi var kendince
Okumaya karşı bir insan degilim, bütün kızlarımız okusun, isterse çalışır ona kalmış ben yanlış bir mesaj vermiyorum, ev hanımlarının sözcüsüyüm, kimse küçük göremez.İnsanların yüzde doksanı para için çalışıyor yalansa herkes söylesin, maddiyat iyiyse ihtiyaç yoksa çalışmamak en dogal hakkı.Benim kız kardeşim ikinci yüksek lisansını yapıyor, ailecek destegiz, bütün kızlarımız okusun.Ay bunu yazmak istemezdim ama babam trilyoner ama deli gibi atama bekliyorum
Maddiyatla ilgisi yok. çalışan çalışmayan bayanlara saygım sonsuz ama topluma böyle mesajlar vermeyelim
Lütfen tüm kızlarımız okusun ve ayakları üstünde dursun
Hayatın ne getireceğini bilemezsiniz
istisnalar kaideyi bozmamalı, çalışmak isteyip çalışamayan kadınlar da var, insanıküçük görmemelisiniz,zira herkesin bir hikayesi var kendince
İşte maddiyatin iyilik durumu kişiden kişiye değişir. Bana aylık 10000 yetmez sen 2000 liradan artirirsin. Yaşam kalitesiyle alakaliOkumaya karşı bir insan degilim, bütün kızlarımız okusun, isterse çalışır ona kalmış ben yanlış bir mesaj vermiyorum, ev hanımlarının sözcüsüyüm, kimse küçük göremez.İnsanların yüzde doksanı para için çalışıyor yalansa herkes söylesin, maddiyat iyiyse ihtiyaç yoksa çalışmamak en dogal hakkı.Benim kız kardeşim ikinci yüksek lisansını yapıyor, ailecek destegiz, bütün kızlarımız okusun.
İşinde mutsuz olabilirsin ama sence kocan haksız mı? Kendini onun yerine koy ve düşün. Bu hayat şartlarında 'ben mutsuzum, istifa etmek istiyorum' deseydi ve yeni iş bulup bulamayacağı da garanti olmasaydı ne yapardın. Aferim canım istifa et mi derdin. Ayrıca kocanı bırak, senin için de istifa etmek mantıklı değil. Evde otursan en fazla üç gün sonra bıkacaksın emin ol. Bir de üstüne harçlık alacaksın kocandan. Özel sektör için yaşın çok büyük değil. Önünde iki seçenek var. Ya özel sektörde iş arayıp bulana kadar istifa etmeyeceksin ya da bol bol devletin açtığı sınavlara girip yerini değiştireceksin.Arkadaşlar çok sinirliyim, işimde mutsuzum, yapamıyorum ve mobbing görüyorum ve istifa etmek istiyorum, eşimse sürekli çalışmayı dayatıyor alttan alttan, benim maaşımı hesaplıyor, şu an izindeyim, sen işe başlayınca diyor, bana piyango çıkarsa istifa edersin diyor, arsa alınca benim üzerimden kredi çekeceğiz diyor diyor da diyor.Bense işimi sevmiyorum, yapamıyorum, eziliyorum, hakaret görüyorum, onun için hiç önemli değil, ben işimde istediğim kadar mutsuz olayım, yeter ki para gelsin.
eşim bir yönden haklı evlenmeden önce işimden memnun olmadığımı söylemiştim ama istifa etmeyi düşünüyorum dememiştim halbuki düşünüyordum...Kısacesı ben istifa etmek istiyorum ilerde boşanma durumu vs olabilir, herşey olabilir, öte yandan bu iş kesinlikle bana göre değil, kurumun bütün üst yönetimiyle konuştum beni arka plana alın diye, şiddetle kabul etmiyorlar, istifa et yapamıyorsan, sana bu imtiyazı tanırsak diğer çalışanlar da ister diyorlar.Sen yan gelip yatacak iş arıyorsun diyorlar ki yok böyle birşey, mesai kalmayacağım, vatandaşla yüzyüze olmayacağım bieber işim olsun istiyorum ama olmuyor...
Ne yapmalı bilmiyorum...
EDIT:657 yim, özel sektör değil, şu an zaten OHAL var ve istifa sıkıntılı, OHAL olmasa bile insan memurluktan istifa edemiyor, pişman olur muyum diyorum, özel sektöre artık dönemem zira yaş 34 doğru dürüst tecrübe yok
İşinizi çok merak ettim?benim tedavi olmamla bu işte çalışmamamnın ilgisi yok, bu iş bana göre değil, koşulları ağır, yoğun vs
kolaya kaçıp herşeyi rahatsızlığa bağlamayalım
Bankaydi galibaİşinizi çok merak ettim?
İnşaallah Rabbim herkese diledigini nasip eder.Okul bitti kpss bitti atama bekliyorum akşama kadar evdeyim
O kadar sıkıcı ki odamda yatıp kk ye bağlanıyorum tüm gün :)
Bulaşığı çamaşırı makine yıkıyo
Evi süpürge süpürüyo
Yani evde öyle kendimi microsoft un CEO su hissettirecek işler yok :)
Umarım tüm bekleyenler atanır iş sahibi olur
Okumaya karşı bir insan degilim, bütün kızlarımız okusun, isterse çalışır ona kalmış ben yanlış bir mesaj vermiyorum, ev hanımlarının sözcüsüyüm, kimse küçük göremez.İnsanların yüzde doksanı para için çalışıyor yalansa herkes söylesin, maddiyat iyiyse ihtiyaç yoksa çalışmamak en dogal hakkı.Benim kız kardeşim ikinci yüksek lisansını yapıyor, ailecek destegiz, bütün kızlarımız okusun.
benim iş sorunum basit bir mutsuzluktan öte, iş dışındaki tüm hayatımı etkiliyor, gece ağlamalarım oluyordu, işyerinin kapısından girmek istemiyordum mesela, basit bir şımarıklık olarak algılamayın ki ben her zaman çalışmayı istemiştim ama bu koşullarda değil, koşullar çok ağırİşinde mutsuz olabilirsin ama sence kocan haksız mı? Kendini onun yerine koy ve düşün. Bu hayat şartlarında 'ben mutsuzum, istifa etmek istiyorum' deseydi ve yeni iş bulup bulamayacağı da garanti olmasaydı ne yapardın. Aferim canım istifa et mi derdin. Ayrıca kocanı bırak, senin için de istifa etmek mantıklı değil. Evde otursan en fazla üç gün sonra bıkacaksın emin ol. Bir de üstüne harçlık alacaksın kocandan. Özel sektör için yaşın çok büyük değil. Önünde iki seçenek var. Ya özel sektörde iş arayıp bulana kadar istifa etmeyeceksin ya da bol bol devletin açtığı sınavlara girip yerini değiştireceksin.