• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇALIŞMAYI DAYATAN KOCA

-de ayrı yazılır. Aile paranızla keşke en azından iyi bir eğitim alsaydınız. Valla burada çalışan kadınları pasaklı diye aşağılayan sizsiniz. Çalışmayan kadınları küçük görmüyorum; çalışmak istemeyen, kocam bana bakmalı diyen kadınları evet küçük görüyorum.

Benim koca parası için çıldırdıgımı nerden biliyorsunuz, benim aileminde durumu gayet iyi, marifet okumakta degilde okuyup insanları küçük görmemekte ki zaten siz beni küçük göremezsiniz haddiniz degil.

-de ayrı yazılır. Aile paranızla keşke en azından iyi bir eğitim alsaydınız. Valla burada çalışan kadınları pasaklı diye aşağılayan sizsiniz. Çalışmayan kadınları küçük görmüyorum; çalışmak istemeyen, kocam bana bakmalı diyen kadınları evet küçük görüyorum.
istisnalar kaideyi bozmamalı, çalışmak isteyip çalışamayan kadınlar da var, insanıküçük görmemelisiniz,zira herkesin bir hikayesi var kendince

Ay bunu yazmak istemezdim ama babam trilyoner ama deli gibi atama bekliyorum

Maddiyatla ilgisi yok. çalışan çalışmayan bayanlara saygım sonsuz ama topluma böyle mesajlar vermeyelim

Lütfen tüm kızlarımız okusun ve ayakları üstünde dursun

Hayatın ne getireceğini bilemezsiniz
Okumaya karşı bir insan degilim, bütün kızlarımız okusun, isterse çalışır ona kalmış ben yanlış bir mesaj vermiyorum, ev hanımlarının sözcüsüyüm, kimse küçük göremez.İnsanların yüzde doksanı para için çalışıyor yalansa herkes söylesin, maddiyat iyiyse ihtiyaç yoksa çalışmamak en dogal hakkı.Benim kız kardeşim ikinci yüksek lisansını yapıyor, ailecek destegiz, bütün kızlarımız okusun.

Okul bitti kpss bitti atama bekliyorum akşama kadar evdeyim

O kadar sıkıcı ki odamda yatıp kk ye bağlanıyorum tüm gün :)

Bulaşığı çamaşırı makine yıkıyo
Evi süpürge süpürüyo

Yani evde öyle kendimi microsoft un CEO su hissettirecek işler yok :)

Umarım tüm bekleyenler atanır iş sahibi olur

Size neden mobbing uygulandığını az çok anlayabiliyorum. TEKRAR OKUYUN LÜTFEN;

"Çalışmayan kadınları küçük görmüyorum; çalışmak istemeyen, kocam bana bakmalı diyen kadınları evet küçük görüyorum."

istisnalar kaideyi bozmamalı, çalışmak isteyip çalışamayan kadınlar da var, insanıküçük görmemelisiniz,zira herkesin bir hikayesi var kendince

Okumaya karşı bir insan degilim, bütün kızlarımız okusun, isterse çalışır ona kalmış ben yanlış bir mesaj vermiyorum, ev hanımlarının sözcüsüyüm, kimse küçük göremez.İnsanların yüzde doksanı para için çalışıyor yalansa herkes söylesin, maddiyat iyiyse ihtiyaç yoksa çalışmamak en dogal hakkı.Benim kız kardeşim ikinci yüksek lisansını yapıyor, ailecek destegiz, bütün kızlarımız okusun.
İşte maddiyatin iyilik durumu kişiden kişiye değişir. Bana aylık 10000 yetmez sen 2000 liradan artirirsin. Yaşam kalitesiyle alakali

Arkadaşlar çok sinirliyim, işimde mutsuzum, yapamıyorum ve mobbing görüyorum ve istifa etmek istiyorum, eşimse sürekli çalışmayı dayatıyor alttan alttan, benim maaşımı hesaplıyor, şu an izindeyim, sen işe başlayınca diyor, bana piyango çıkarsa istifa edersin diyor, arsa alınca benim üzerimden kredi çekeceğiz diyor diyor da diyor.Bense işimi sevmiyorum, yapamıyorum, eziliyorum, hakaret görüyorum, onun için hiç önemli değil, ben işimde istediğim kadar mutsuz olayım, yeter ki para gelsin.
eşim bir yönden haklı evlenmeden önce işimden memnun olmadığımı söylemiştim ama istifa etmeyi düşünüyorum dememiştim halbuki düşünüyordum...Kısacesı ben istifa etmek istiyorum ilerde boşanma durumu vs olabilir, herşey olabilir, öte yandan bu iş kesinlikle bana göre değil, kurumun bütün üst yönetimiyle konuştum beni arka plana alın diye, şiddetle kabul etmiyorlar, istifa et yapamıyorsan, sana bu imtiyazı tanırsak diğer çalışanlar da ister diyorlar.Sen yan gelip yatacak iş arıyorsun diyorlar ki yok böyle birşey, mesai kalmayacağım, vatandaşla yüzyüze olmayacağım bieber işim olsun istiyorum ama olmuyor...
Ne yapmalı bilmiyorum...

EDIT:657 yim, özel sektör değil, şu an zaten OHAL var ve istifa sıkıntılı, OHAL olmasa bile insan memurluktan istifa edemiyor, pişman olur muyum diyorum, özel sektöre artık dönemem zira yaş 34 doğru dürüst tecrübe yok
İşinde mutsuz olabilirsin ama sence kocan haksız mı? Kendini onun yerine koy ve düşün. Bu hayat şartlarında 'ben mutsuzum, istifa etmek istiyorum' deseydi ve yeni iş bulup bulamayacağı da garanti olmasaydı ne yapardın. Aferim canım istifa et mi derdin. Ayrıca kocanı bırak, senin için de istifa etmek mantıklı değil. Evde otursan en fazla üç gün sonra bıkacaksın emin ol. Bir de üstüne harçlık alacaksın kocandan. Özel sektör için yaşın çok büyük değil. Önünde iki seçenek var. Ya özel sektörde iş arayıp bulana kadar istifa etmeyeceksin ya da bol bol devletin açtığı sınavlara girip yerini değiştireceksin.

Okul bitti kpss bitti atama bekliyorum akşama kadar evdeyim

O kadar sıkıcı ki odamda yatıp kk ye bağlanıyorum tüm gün :)

Bulaşığı çamaşırı makine yıkıyo
Evi süpürge süpürüyo

Yani evde öyle kendimi microsoft un CEO su hissettirecek işler yok :)

Umarım tüm bekleyenler atanır iş sahibi olur
İnşaallah Rabbim herkese diledigini nasip eder.

Konu sahibi eşinizin size böyle davranması normal aslında, aranızda aşk yok cinsellik yok mecbur devam ettirilen bir evlilik var.

E böyle olunca mantık evliliği oluyor, mantık evliliğinin temelindede maddiyat vardır.

Ben yine çalışırdım.

Yaptığım işten gerçekten zevk alıyorum, ilginç bir konuda çalışıyorum. Ortaklarım o..u çocuğu ona rağmen işimi seviyorum.

Koca parasına güvenerek asla yapamazfım. Yarın öbür gün el adamı sana ben bakıyorum dese ağız eğip susmak gücüme gider.

İşinde mutsuz olabilirsin ama sence kocan haksız mı? Kendini onun yerine koy ve düşün. Bu hayat şartlarında 'ben mutsuzum, istifa etmek istiyorum' deseydi ve yeni iş bulup bulamayacağı da garanti olmasaydı ne yapardın. Aferim canım istifa et mi derdin. Ayrıca kocanı bırak, senin için de istifa etmek mantıklı değil. Evde otursan en fazla üç gün sonra bıkacaksın emin ol. Bir de üstüne harçlık alacaksın kocandan. Özel sektör için yaşın çok büyük değil. Önünde iki seçenek var. Ya özel sektörde iş arayıp bulana kadar istifa etmeyeceksin ya da bol bol devletin açtığı sınavlara girip yerini değiştireceksin.
benim iş sorunum basit bir mutsuzluktan öte, iş dışındaki tüm hayatımı etkiliyor, gece ağlamalarım oluyordu, işyerinin kapısından girmek istemiyordum mesela, basit bir şımarıklık olarak algılamayın ki ben her zaman çalışmayı istemiştim ama bu koşullarda değil, koşullar çok ağır

Back
X