Arkadaşlar çok sinirliyim, işimde mutsuzum, yapamıyorum ve mobbing görüyorum ve istifa etmek istiyorum, eşimse sürekli çalışmayı dayatıyor alttan alttan, benim maaşımı hesaplıyor, şu an izindeyim, sen işe başlayınca diyor, bana piyango çıkarsa istifa edersin diyor, arsa alınca benim üzerimden kredi çekeceğiz diyor diyor da diyor.Bense işimi sevmiyorum, yapamıyorum, eziliyorum, hakaret görüyorum, onun için hiç önemli değil, ben işimde istediğim kadar mutsuz olayım, yeter ki para gelsin.
eşim bir yönden haklı evlenmeden önce işimden memnun olmadığımı söylemiştim ama istifa etmeyi düşünüyorum dememiştim halbuki düşünüyordum...Kısacesı ben istifa etmek istiyorum ilerde boşanma durumu vs olabilir, herşey olabilir, öte yandan bu iş kesinlikle bana göre değil, kurumun bütün üst yönetimiyle konuştum beni arka plana alın diye, şiddetle kabul etmiyorlar, istifa et yapamıyorsan, sana bu imtiyazı tanırsak diğer çalışanlar da ister diyorlar.Sen yan gelip yatacak iş arıyorsun diyorlar ki yok böyle birşey, mesai kalmayacağım, vatandaşla yüzyüze olmayacağım bieber işim olsun istiyorum ama olmuyor...
Ne yapmalı bilmiyorum...
EDIT:657 yim, özel sektör değil, şu an zaten OHAL var ve istifa sıkıntılı, OHAL olmasa bile insan memurluktan istifa edemiyor, pişman olur muyum diyorum, özel sektöre artık dönemem zira yaş 34 doğru dürüst tecrübe yok