- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
hanımlar iki arada bi derede kaldım işin içinden çıkamıyorum. nişanlıyım eşim polis, iki hafta gece bir hafta gündüz çalışıyor.
evlendikten sonra evin düzeni nasıl olacak diye kara kara düşünüyorum, şu an bende çalışıyorum ama evlendiğimizde birimiz gidicez birimiz gelicez eve sürekli böyle... sadece bi hafta düzgün bi hayatımız olcak... gerisinde hep ben giderken o eve gelecek :/ çevremdekiler evlenince çalışma diyo ama bilemiyorum. çalışmaya alıştığım için mesleğimi seviyorum yapmak istiyorum bende basın kuruluşunda çalışıyorum eylülden sonra hafta iznimiz olmuyo maçlar oluyor haftada bi gün iznim oluyo o da hafta içi
çıkış saatlerim benimde düzensiz bi haber olduğunda 10 u 11 i bile bulabiliyo... şimdi düşündüğümde hafta içi bir günlük izinle bir haftaya yetecek kadar yemeği mi ütüyü mü temizliği mi yapıcam yoksa dinlenicem mi?
(( kadın alsam kocam evde olacak olmaz kadın geldiğinde evden çıkda denmez gece nöbetten çıkan adama çıksa nereye gidecek? ben internet üzerinden makale yazımı yapıyorum, acaba evlenince sadece makale mi yazsam diyorum... offf sizce nasıl olcak çalışmalı mıyım çalışmamalı mıyım, eşimin maaşıyla geçiniriz diye düşünüyoruz sıkıntı olmaz. evimizi de aldık çok şükür kira derdimiz yok bi sene sonra da şarka gidicez rahatlıcaz evi kiraya vereceğimiz için. ama bu evliliğim ilk bi senesi çalışmak mı çalışmamak mı?
evlendikten sonra evin düzeni nasıl olacak diye kara kara düşünüyorum, şu an bende çalışıyorum ama evlendiğimizde birimiz gidicez birimiz gelicez eve sürekli böyle... sadece bi hafta düzgün bi hayatımız olcak... gerisinde hep ben giderken o eve gelecek :/ çevremdekiler evlenince çalışma diyo ama bilemiyorum. çalışmaya alıştığım için mesleğimi seviyorum yapmak istiyorum bende basın kuruluşunda çalışıyorum eylülden sonra hafta iznimiz olmuyo maçlar oluyor haftada bi gün iznim oluyo o da hafta içi