Çalışsam geçer mi bütün bunlar?

Bu adamdan çocuk yapmayın sakın. eşinizi sevip sevmediğinizi de pek anlayamadım ama bu anlatıklarınızın ardında bir şiddet varsa kesinlikte gidin sığınma evine iş kura yazılırsınız temizlik bile yapsanız geliriniz size yeter. Daha yaşınız çok genç hayatı kendinize zehir etmeyin. Boşan demek kolay bizim için tabi ama yapacağınız tek şey şuan bu gibi görünüyor. Allah yardımcınız olsun.

Eşinizden sürekli para isteyin, alışverişe götürsün. O borcunuzu da kendi ödesin madem size çalışma diyor. Evli barklı yetişkin insansınız babanız çocuk gibi size niye harçlık versin ? Kocanız bunları düşünüyor madem bütün yükü kendi alsın. Sizi neden rezil ediyor ya? Hem çalışma de hem de borcu kayınbabaya ödet. Ne güzel hayat be!

erkekler eşlerine evlenmeden çalışma diye neden şart koşarlar ki?? çift maaşla hayat daha kolay değil mi? ayrıca ne münasebet yani, ben sana bağımlı olmak zorunda mıyım? (erkeklerin iç beyni burda şunu söylüyor, çalışmazsa muhtaç kalır bana ve asla bırakamaz, her dediğimi de yaptırtırım )kıskanma falan hikaye yani .. bence de çalışmalısın

bu kadar zor durumdaysanız yani şiddet de varsa bence siz çalışmaya kalksanız bile bu adam size rahat vermeyecek. (rahat vermeyecek de hafifleterek yazdığım, Allah beterinden korusun) bence de sığınma evi şart arkadaşım.

Üniversiteyi neden okudunuz siz, evde kv bakmak, babaya borç ödetmek için mi? Bu neslimiz neden böyle oldu ya
çalışmak istiyorum ben bunun için okumadım diye kavga edeceksiniz, söke Söke istediğinizi alacaksınız, üni okuyan gencin bir özgüveni olur bir kendisini ifade eder, böyle kocam çalışmamı istemedi erkekler var diye bahane mi olur ya, okumasaydınız orada da erkek vardı.

Bu adamı çok mu aradın sen, dağda mı yaşıyor. Sen aileden kurtulmak için mi böyle bir adamı kabul ettin allah aşkına, yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun resmen

Allah aşkına şöyle bir insanla evli olmanız ne acı.
İşe gidince gözünüz açılır diye korktuğundan izin vermiyor.

Sordum neymiş maaş az alınıyormuş iş ortamında erkekler de oluyormuş , akrabalar vs karısını çalıştırıyor derlermiş.
Ben tarih öğretmeniyim. Müsaade olursa bu adamı Urartulardan kalma tarihi eser olarak derslerde okutmak istiyorum.

Ve siz de evde onu beklemek zorundasınız. 183 aile içi şiddet destek hattını arayın. Onlar sizi yönlendirir. Bir kadın sığınma evine gidip temizlik işi vs ayarlayıp kendinize yetmeniz lazım.

Bence eşinizi ikna edip çalışın bir yerde. En azından şu zor dönem bitene kadar çalışın. Hem bi uğraş olur size kafanız dağılır hem de maddi olarak rahatlarsınız

Eşiniz evde yokken komsulara tanıdıklara temızlıge gıdemez mısınız. Benım gorumce yarım gun gıdıyordu. Habersız bır davranısta bulunmaya karsıyım ama şiddete meyıllıyse bıraz para bırıktırıp sonrasında basınızın caresıne bakabılırsınız. Ha bır de annesıne bakın hızmet edın dıye izin vermiyor olabılır. Kadının özgur ve maaş kazanıyor olması kimi erkeğin hoşuna gitmez. Eşiniz de onlardan biri belli ki. Lütfen kendinizi ezdirmeyin

Sordum neymiş maaş az alınıyormuş iş ortamında erkekler de oluyormuş , akrabalar vs karısını çalıştırıyor derlermiş.

Eşiniz ormanda mı büyümüş? Markete giderken de erkekler oluyor,ekmek almaya giderken de erkekler oluyor. Yani nolmuş erkekler olunca hepsi size mı takacak?

O zaman ben de bileziklerimi vs yi geri istiyorum dedim akşam babam da vardı onun annesi de vardı. Yetersiz olduklarını yüzlerine vurdum her konuda. Gideceğimi ima ettim. O zaman bir alttan almalar vsler. Hakkımı alıcam işte de çalışıcam artık ezemicekler beni. Bunlar bu dilden anlıyormuş hep aşağıda olduklarını söyleyince ve de babam gelip sen sahipsiz değilsin evine bakamıyorsa istediklerini almıyorsa o zaman ben yakasına yapışırım eşinin dedi herkesin içinde. Bunlar da gitcem diye tabii alttan almalar vsler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…