Anladım.
Geçmiş olsun.
Bir arkadaşın olsa geçici olarak yanında kalsan.
Temizliğe gitsen,iyi para kazanırsın aslında.
Sonra kalkıp kendine düzen kurarsın.
Günlerce düşünmeye gerek var mıydı?Bu şekilde durumları kendi lehine çeviren bir eş sevmiyordur değil mi gunlerdir de bunu düşünüyorum
Günlerce düşünmeye gerek var mıydı?
Gerçekten sevilmediğini görmüyor musun?
Sığınma evlerini araştır arkadaşım.Ailem beni hep ezdiği için sevmediklerini biliyorum o eksikliģimi eşimle aile olduğumuzda aşarım dedim ama hiç istediğim gibi olmadı hayatım,evliliğim... şimdi ise bir kapandayım
Çok güzel yazmışsınız. Tebrik ederim. Evlenip koca eline bakıp zamanın nasıl geçtiğini anlamıyprsunuz. İlerde sorunlar oluncada ne yapıcam diye kara kara düşünüyosunuz. Bu kadar badireli bir ilişkiye yapılcak en doğru şey ne olursa olsun çalışmak ekonomik özgürlüğünü eline almak. Eşler çalışan kadından bu yüzden korkar. (Kendine güveni olmayan eşler) isterlerki kendilerine gebe olalım ne derlerse kabul edelim. Tercihin bu yöndeyse otur evinde. Ama yerinde olsam biraz geleceği düşünürdüm.Eski konularına baktım biraz. Kangren olmuş bir ilişki üstüne kaçarak evlenmişsin. Annenle görüşmüyorsun. Kayınvaliden gayet sorunlu. Eşinde bunun üstüne annemi kabul etmiyorsan boşan gibi bir şey demiş..
Çalışsan geleceğe dair ümidin olmuş olur.. Senin zaten kocanı boşayacağın yokta o seni boşarsa ne yapacağın hakkında bir fikrin var mı? Kendin için ayakların üzerinde durmalısın..
Eşiniz odermis madem neden babanızdan kredi taksidi alıyorsunuz ?Selam değerli kk üyeleri.
2 yıla yakın evliyim. Ailemden destek görmüyorum maddi manevi (babam öğrenim kredimin taksitlerini öder ayd bir de evime gelir iki saat oturur gider). Annem deseniz beni eşimin ailesine kötüledi etti bir sürü şey yaptı ona kırgınım görüşmüyorum. Neyse asıl sorun şu ki ben babamdan çocuk harçlığı gibi kredi taksidi almaktan , bana bir ihtiyacın var mı kızım dememesinden bıktım. Kendim çalışarak odemek istiyorum. Bunun altında başka bir sebep daha var. O da eşimin bana sormadan annesini kalmaya getirmesi (aynı şehirde 15 dklık mesafe). Kp hayatta ama keyfine göre hayvan alıyor bakıyor eve uğramıyor pek. Kv yalnız kalmasın diye ya ona uğrarız ya da eşim eve kalmaya gel der annesine bana sormadan. Bir tane eltim var ama o da annesine gidip gelmekten kvye uğramaz pek. Aile desteğim yok borcum var çalışmak istiyorum diyorum eşim olmaz çalışamazsın ben öderim borcu diyor. Bense kendime yediremiyorum. Ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?