Ah lale abla çok tatlısın :)Eşin neden çalışamazsın diyor arkadaşım?
Çalışmaya engel olan bir durumun mu var da kıyamıyor?
Teşekkür ederim.Ah lale abla çok tatlısın :)
Sebebini sorsan belki anlamlı bir cevabı vardır.Hayır engel bir durumum da yok anlam veremiyorum. Çok bunalıyorum ağlıyorum ara sıra da.
Sebebini sorsan belki anlamlı bir cevabı vardır.
Hayır engel bir durumum da yok anlam veremiyorum. Çok bunalıyorum ağlıyorum ara sıra da.
Anladım.Sordum neymiş maaş az alınıyormuş iş ortamında erkekler de oluyormuş , akrabalar vs karısını çalıştırıyor derlermiş.
Eski konularına baktım biraz. Kangren olmuş bir ilişki üstüne kaçarak evlenmişsin. Annenle görüşmüyorsun. Kayınvaliden gayet sorunlu. Eşinde bunun üstüne annemi kabul etmiyorsan boşan gibi bir şey demiş..
Çalışsan geleceğe dair ümidin olmuş olur.. Senin zaten kocanı boşayacağın yokta o seni boşarsa ne yapacağın hakkında bir fikrin var mı? Kendin için ayakların üzerinde durmalısın..
Zaten adam bilerek çalışmayacaksın kuralıyla evleniyor ki boşanma şansın olmasın diye. Maalesef bunu görememişsiniz.Baştan konuştuk çalışmanı istemiyorum diye şimdi de olmaz diyorum dedi. Ama baştaki şartlar ile sonradan karşılaştıklarım aynı değil. Mesela ben çok içli dışlı olmayı sevmem demiştim aileler kendi evinde kalsın demiştim tamam demişti ben de buna istinaden çalışma dediğini kabul ettim . Ama sözünü tutmadı ilk evlendiğimizden bu yana annesini her fırsatta getirdi kaldı etti hem de 3 hafta bir ay gibi süreler. Annesinin beni salak yerine koyarak iğnelemelerinden bahsetmiyorum bile. Düşündükçe işin ićinden çıkamıyorum zira boşanırsam gidecek yerim yok...
Bak şimdi yazdığım ilk yanlış diyelim.Yok evlendiğim kişiyle kısa sürede anlaşarak evlendim. Baştan şartları konuştuk ama yan çizdi evlenince. Ben desteğim olmamasına bağlıyorum. O yüzden çalışmak istiyorum.
Zaten adam bilerek çalışmayacaksın kuralıyla evleniyor ki boşanma şansın olmasın diye. Maalesef bunu görememişsiniz.
Ailenle barışıp ailene dönmen en iyisi.
Yoksa Allahım korusun sana her türlü kötülüğü yapar sana bu adam.
Bak şimdi yazdığım ilk yanlış diyelim.
Sağlıklı olmayan bir ilişkide sırtımı kocama dayanamazdım.. Birikimi falanda geçtim. Ne mezunusunuz
Anladım.Annem hapis cezası aldı ve kaçak yaşıyor, maaşını şimdilik kartla çekiyor ama sonrasını bilemem. Babamsa bekar arkadaşlarıyla kalıyor ona da gidemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?