Özel sektör ama haklarımı kullanabildiğim, şartların diğer pek çok yere göre iyi olduğu bir yer.özel sektör mü devlet mi? bu önemli.
Canim sen bu kilo programini yapmissin ya suanki kilon 47 almayami calisiyoun vermeyemi kusura bakma konu sahibi bunu merak ettimde. Size gelince devlette calisiyosaniz asla birakmayin devam derimVirüs ortamında paraya ihtiyacın yoksa çalışma
Evet düşündüren o malum durumlar. Yalnız eşim de gidip geliyor işe tabi önlemlerini alarak.tamamen is hayatini bitirmek degil de ben yerinizde olsam biraz daha evde kalirdim, durumlar malum.
en azindan kres yasini bekleyebilirsiniz, bakicidan daha kolay olur organize olmaniz, hem de korona durumlari biraz daha sakinlemis olur.
Olsun sıkıntı değil. Yanlış girmiş olabilir gibi geldi:)Canim sen bu kilo programini yapmissin ya suanki kilon 47 almayami calisiyoun vermeyemi kusura bakma konu sahibi bunu merak ettimde. Size gelince devlette calisiyosaniz asla birakmayin devam derim
Yok 10 şubatta yaşını doldurcak. Daha ücretsiz izin hakkım var. Ama ben yaşını dolduruyum başlarım diyordum.izniniz bitecek Şubat ta doğru anladım değil mi
yani kullanacak izin kalıyor ise asla dönmeyin
son saniyeye kadar izninizi kullanın
malum korona ortalığı kasıp kavuruyor
işinizin niteliğini bilmiyoruz ama online olabiliyorsa bir süre online çalışma önerisi getirin
yarım gün çalıştırsın sigortanı az ödesin vs
hatta resmiyette size kısa çalışma ödeneği çıkıyorsa ona başvursunlar
hatta ve hatta sektör uygunsa ücretsiz izin vs
yani siz evde kalın ama kadronuz dursun
o zaman çocuk da büyür dünya da değişir tekrar değerlendirirsiniz
Yok 10 şubatta yaşını doldurcak. Daha ücretsiz izin hakkım var. Ama ben yaşını dolduruyum başlarım diyordum.
Bana yine büyümüş geliyor büyük kızımda 4 aylıktı başladığımda. O şuan 11 yaşında artık.Valla konu sahibi benim oğlum 2 yaşında, bizim kurum ayda 10 gün çalışıyor. 10-16 arası ve servis var işe. Eşim ve annem bakacak çocuğa ona rağmen başlamadım işe. Biz de ev borcu ödüyoruz şu an işe başlasam bayağı iyi olur ama başlamadım ben. Zaten Mayıs’ta mecbur başlıyorum. Yani bebeğim senin kadar küçük olsa düşünmezdim bile başlamayı.
Erteliyorum zaten marta çok var daha bakalım o zamana şartlar ne olacak.Sizin yerinizde olsam bir süre daha ertelerdim çalışmayı tabi sıkıntı çıkarmayacaklarsa. Benim de kızım var 2 yaşında kamuda çalışıyorum ancak ben en güzel zamanlarında onu uyurken bırakıp gittiğim için hep içimde kalmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?