Merhaba, maalesef bir tavsiyem yok ama Allah yardımcınız olsun, kredi borcunuz bitince inşallah daha az stresli bir iş bulursunuz.Arkadaşlar merhaba
Ben kurumsal bir firmanın şikayet hattında çalışıyorum yaklaşık üç senedir ama is yerinde sürekli ağlıyorum ayaklarım geri geri gidiyor resmen
Şikayet hattı olduğu icin sürekli başkalarıyla sorun yaşayan ama hırsını senden alan insanlarla konuşuyorum ve aksama Çenem agridan tutmuyor telefon üzerinden arayan insanlarla kavga etmekten normal hayatımda konuşmayı unuttum sürekli kavga etmek istiyorum bir nevi kavga ederek para kazanıyorum duymadım küfür hakaret kalmıyor ve günde 100 kişiyle görüşüyorsam 90 kişisi bağırıyor evet siniri bana değil belki ama günün on saati sana bağıran laftan anlamayan insanlarla konuşmaktan yıldım psikolojik olarak hiç iyi değilim ailemle nişanlımla sürekli kavga ediyorum çünkü normal konuşmayı unuttum
Biraz kredi borcum ve kyk borcum var ayrıca dugun arefesindeyim ve nişanlımla ayni yerde çalışıyoruz hal böyle olunca evlenmek dahi istemiyorum ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaştım artık fikirleriniz nedir arkadaşlar
Maalesef masana özel eşyalarını koymak yasak ayrica çalışırken kavga cay içemiyoruz sadece su içebiliyoruz sürekli konuşmak değil kavga etmek yoruyor insanlarımız herseyden şikayetçi ama şikayet ettiği olayın aslında şikayet sebebi olmadığını kendilerine anlatmaya çalışıyorumBir çğretmen olarak günboyu konuşmanın ve laf anlatmanın zorluğunu en iyi bilenlerdenim.masada oturuyorsanız sevdiğiniz objeler koyun masanıza, güzel bir fincanda için çayınızı. Öfke size yönelik dğil nasılsa, umursamayın. İşyerinde yeni olduğunuz hissine kapıldım. Ben de ilk yıllarımda öğrencilerle ilgili sorunları okul dışında da düşünüp stres yapardım. 14 yıl tecrübeden sonra çkkışta kendimi resetlemeyi öğrendim
Evet robotik bir üslupla konuşup siz de karşı tarafı sinirlendiriyorsunuzMaalesef masana özel eşyalarını koymak yasak ayrica çalışırken kavga cay içemiyoruz sadece su içebiliyoruz sürekli konuşmak değil kavga etmek yoruyor insanlarımız herseyden şikayetçi ama şikayet ettiği olayın aslında şikayet sebebi olmadığını kendilerine anlatmaya çalışıyorum
Sen insana bunun şikayet sebebi olmadığını anlattığım zaman şikayet sebeplerini unutup tüm dertleri sen oluyorsun önce ki şikayetini unutup sana saldırıyorlar çünküNiye bu kadar kişiselleştiriyorsun ki? Kavga bile etsen olayın senle hiç alakası yok. Bence sürekli kendine oradaki telefon konuşmalarının senle bi alakası olmadığını hatirlat.
Arkadaşlar merhaba
Ben kurumsal bir firmanın şikayet hattında çalışıyorum yaklaşık üç senedir ama is yerinde sürekli ağlıyorum ayaklarım geri geri gidiyor resmen
Şikayet hattı olduğu icin sürekli başkalarıyla sorun yaşayan ama hırsını senden alan insanlarla konuşuyorum ve aksama Çenem agridan tutmuyor telefon üzerinden arayan insanlarla kavga etmekten normal hayatımda konuşmayı unuttum sürekli kavga etmek istiyorum bir nevi kavga ederek para kazanıyorum duymadım küfür hakaret kalmıyor ve günde 100 kişiyle görüşüyorsam 90 kişisi bağırıyor evet siniri bana değil belki ama günün on saati sana bağıran laftan anlamayan insanlarla konuşmaktan yıldım psikolojik olarak hiç iyi değilim ailemle nişanlımla sürekli kavga ediyorum çünkü normal konuşmayı unuttum
Biraz kredi borcum ve kyk borcum var ayrıca dugun arefesindeyim ve nişanlımla ayni yerde çalışıyoruz hal böyle olunca evlenmek dahi istemiyorum ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaştım artık fikirleriniz nedir arkadaşlar
Keyfime estiği gibi konuşmuyorum sonuç olarak sürekli denetlenen bir sistem var ve belirlenen işleyiş hakkında bilgi vermek zorundayızBen bu şikayet hatlarında hiç çözüm odaklı konuşan müşteri temsilcisi görmedim. O yüzden tepki veriyor insan ister istemez.
Sen insana bunun şikayet sebebi olmadığını anlattığım zaman şikayet sebeplerini unutup tüm dertleri sen oluyorsun önce ki şikayetini unutup sana saldırıyorlar çünkü
Belirli bir mevzuat var ona göre hareket etmek zorundayız sonuç olarak sürekli dinleniyor yapamayacağım biseyi yaptı olarak söyleyemem insanlara dimiBunun bir şikayet sebebi olmadığına karar verme mercii siz misiniz? Bunu sizden üst yetkiliniz mu istiyor? Sorunları dinleyip, şikayetleri oluşturup, araştırıp ve en son duruma göre cevap vermesi mümkün değil mi kurumunuzun? Kendinizi o insanların yerine koyun, şikayet için arıyorsunuz ancak başlarından atar gibi konuşuluyor. Kurumunuz sizi bu tavır için zorlasa bile sizin biraz ılımlı konuşmanız lazım telefonda.
Bu isi yapinca anlayacaginizi fusunuyorum. Oyle usten usten konusmakla olmuyor.Bunun bir şikayet sebebi olmadığına karar verme mercii siz misiniz? Bunu sizden üst yetkiliniz mu istiyor? Sorunları dinleyip, şikayetleri oluşturup, araştırıp ve en son duruma göre cevap vermesi mümkün değil mi kurumunuzun? Kendinizi o insanların yerine koyun, şikayet için arıyorsunuz ancak başlarından atar gibi konuşuluyor. Kurumunuz sizi bu tavır için zorlasa bile sizin biraz ılımlı konuşmanız lazım telefonda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?