Bu isi yapinca anlayacaginizi fusunuyorum. Oyle usten usten konusmakla olmuyor.
Belirli bir mevzuat var ona göre hareket etmek zorundayız sonuç olarak sürekli dinleniyor yapamayacağım biseyi yaptı olarak söyleyemem insanlara dimi
Sadece 6 ay yapmissiniz. O kadar uzun zaman hem agrnt hemde yonetici pozisyonunda bulundum ki ortadaki psikolojiyi net olarak anlayabiliyorum. Kaldi ki konu sahibi sikayeti ben degerlendiriyorum iletmiyorum dememis. Zaten olayin yanlis anlasilmasi burda. Musteri her zaman haklidir dese de bir firma musteriyi sikayete surukleyen bir sebep veriyor demek ki. O kadar da musteri yanlisi degil. Oalmaz. Siz de geri donecegim diyorsunuz ama cozum uretilmiyor anlik olarak sonuc itibari ile.İlk mesajım da benzer bir işte 6 ay çalıştığımı söylemiştim. Sizi alıntıladığınız benim ikinci mesajım. Bizim kurumda her zaman müşteri haklıdır politikası vardı. Saçma bir şey için şikayet de gelse ben ilgileniyor, dinliyor ve size geri döneceğiz diyordum. Daha sonra müşteriyi arayıp, ne söyleceğimi çalışmış bir şekilde konuşuyordum. Müşteri çok zorlayıcı ise üstüme yönlendiriyordum. Günde 9 saat müşteri ile konuşuyordum. Ama sanırım konu sahibinin kurumunun tutumu farklı, ve müşteri tüm sinirini konu sahibinden çıkarıyor muhattap bulamayınca.
Ben size kişisel olarak bir eleştiride bulunmadım zaten. Böyle eğitiliyorsunuz. Çözüm odaklı degil de sadece basmakalıp cümleler kurduğunuz için de insanlar sinirleniyor.Keyfime estiği gibi konuşmuyorum sonuç olarak sürekli denetlenen bir sistem var ve belirlenen işleyiş hakkında bilgi vermek zorundayız
İşte böyle insan psikolojisinden anlamayanları tepemize müdür yapıyolar sonuç bu. Çok şey var da söylenecek ban yemekten korkuyoyorum. Sanırım yönetici tepeden inme müdür olmuş kendisi hiç bu yollardan geçmemişBen daha çok masaya kişisel eşya koyma, kahve çay içilmesine izin verilmeme olayı manasız geldi. Sonuç olarak yöneticiler stresli bi işinizin olduğunun farkında olmalı. Çalışanını elinden geldiğince rahat ettirmeli ki verimlilik olsun
Arkadaşlar merhaba
Ben kurumsal bir firmanın şikayet hattında çalışıyorum yaklaşık üç senedir ama is yerinde sürekli ağlıyorum ayaklarım geri geri gidiyor resmen
Şikayet hattı olduğu icin sürekli başkalarıyla sorun yaşayan ama hırsını senden alan insanlarla konuşuyorum ve aksama Çenem agridan tutmuyor telefon üzerinden arayan insanlarla kavga etmekten normal hayatımda konuşmayı unuttum sürekli kavga etmek istiyorum bir nevi kavga ederek para kazanıyorum duymadım küfür hakaret kalmıyor ve günde 100 kişiyle görüşüyorsam 90 kişisi bağırıyor evet siniri bana değil belki ama günün on saati sana bağıran laftan anlamayan insanlarla konuşmaktan yıldım psikolojik olarak hiç iyi değilim ailemle nişanlımla sürekli kavga ediyorum çünkü normal konuşmayı unuttum
Biraz kredi borcum ve kyk borcum var ayrıca dugun arefesindeyim ve nişanlımla ayni yerde çalışıyoruz hal böyle olunca evlenmek dahi istemiyorum ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaştım artık fikirleriniz nedir arkadaşlar
Bir arkadaşım da sizin çalıştığınız gibi bir yerde çalışıyordu...Evet efendim haklisiniz efendim doğrudur efendim ..karşıdaki küfür savuruyor bizim ki evet efendim doğrudur efendim diye bocaliyormus varibimArkadaşlar merhaba
Ben kurumsal bir firmanın şikayet hattında çalışıyorum yaklaşık üç senedir ama is yerinde sürekli ağlıyorum ayaklarım geri geri gidiyor resmen
Şikayet hattı olduğu icin sürekli başkalarıyla sorun yaşayan ama hırsını senden alan insanlarla konuşuyorum ve aksama Çenem agridan tutmuyor telefon üzerinden arayan insanlarla kavga etmekten normal hayatımda konuşmayı unuttum sürekli kavga etmek istiyorum bir nevi kavga ederek para kazanıyorum duymadım küfür hakaret kalmıyor ve günde 100 kişiyle görüşüyorsam 90 kişisi bağırıyor evet siniri bana değil belki ama günün on saati sana bağıran laftan anlamayan insanlarla konuşmaktan yıldım psikolojik olarak hiç iyi değilim ailemle nişanlımla sürekli kavga ediyorum çünkü normal konuşmayı unuttum
Biraz kredi borcum ve kyk borcum var ayrıca dugun arefesindeyim ve nişanlımla ayni yerde çalışıyoruz hal böyle olunca evlenmek dahi istemiyorum ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaştım artık fikirleriniz nedir arkadaşlar
Lojistik de sıkıntılı iş...müşteriyi de anlayın biraz :)
malum kargo şirketlerinden birisi kargomu kaybetti, arıyorum anlatıyorum anlatıyorum size dönüş yapılacak diyor yahu dönüş yapılacak da içinde 400.000 tl lik evrak var. hala dönüş yapılmadı hala kargom bulunmadı.
keşke müşteri temsilcilerine biraz daha iş çözme eğitimi verseler, temsilciler o sırada işimizi çözse ve iki tarafta sıkıntı yaşamasa.
ben de sizin gibi çalıştığım işten dolayı sürekli kavga halindeyim, bir lojistik firmasında çalışıyorum ve karşımızda büyük bir firma var bizi çok zorluyorlar bende de sürekli sinir stres tavan.. bakalım Allah sonumuzu hayr etsin
Ben de bu tarz bir işte çalıştım, hatta işten çıktıktan sonra her türlü çağrı merkezi çalışanı ile daha da dikkat ederek konuştum. Sizi anlıyorum. Siz de o insanların size değil kuruma sinirli olduğunu unutmayın. Aradığınız kişileri anlamaya çalışın ve çözüm odaklı konuşun.
Lojistik de sıkıntılı iş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?