• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çalıştığım ortamı hiç sevmiyorum

beledıyede baskanın sekreterlıgınde calısıyorum ıkı tane asılcalısanı var ben ucuncuyum....baskan halk gununde vatandasın sıkıntılarını taleplerını dınlıyor

anladım. monoton olur tabi o zaman sadece evrak işleri gibi..
kitap okuyabilirsin online..
yemek sitelerine bakabilirsin.
ilgi alanların doğrultusunda araştırma yap.

Ben de sevmiyorum arkadasim. Su an dogum iznindeyim hala ama geri donme fikrini dusundukce karnima kramplar giriyor. Dogum izni 5 yil olsa hic oyle erkenden ise basliyim falan demem yani o kadar.

çok iyi anlıyorum sizi hafta sonunu iple cekıyorum ve pazar gunu olunca stres baslıyo bende

anladım. monoton olur tabi o zaman sadece evrak işleri gibi..
kitap okuyabilirsin online..
yemek sitelerine bakabilirsin.
ilgi alanların doğrultusunda araştırma yap.

bunları yapabılcek masada yok bılgısayrda yok belkıde bu yuzden sıkıntı yapıyorum.. 2 masa 3 çalısanız ıkısı asıl memurları ben mevsımlk işci..

Çalıştığınız ortamdan, nelerden şikayet ettiğinizden bahsetseniz, belki birileri size öneri sunabilir de... bu şartlarda "bende işimi sevmiyorum, iş bulmuşsun ona şükret" vs. yorumlardan öte gidilemez.

insanlar cok yapmacık herkes bırbırının arkasından konusuyor..kendıme ait bır yerım yok buda sıkıntı ıs bu ay bıtcek dıe ıdare edıyordum ama 6 aydaha burdayım nasıl gecek gunler bılmıyorum

bunları yapabılcek masada yok bılgısayrda yok belkıde bu yuzden sıkıntı yapıyorum.. 2 masa 3 çalısanız ıkısı asıl memurları ben mevsımlk işci..

orada çalışırken başka iş ara daha iyi bir iş bulunca çıkarsın

Anladım. Taşerondan geliyorsun yani..
O zaman zor.. dışarıda zor şartlar altında çalışanları düşünüp klimalı ortamda boş oturmaya şükredeceksin.

insanlar cok yapmacık herkes bırbırının arkasından konusuyor..kendıme ait bır yerım yok buda sıkıntı ıs bu ay bıtcek dıe ıdare edıyordum ama 6 aydaha burdayım nasıl gecek gunler bılmıyorum

anlıyorum. insanların yapmacık olması genel bir durum, sneinle alakası yok. bende çalıştığım yerde türlü sorunlarla uğraşıyorum. bak;
kadının biri onu arayıp siparişi verdiğim halde, aramadığımı iddia etti, kavga ettim şuan konuşmuyorum. bu bana attığı 2. iftiraydı.
adamın biri evli olduğu halde etrafımda dolanıyor, kurtulmaya çabalıyorum
esas görev yerim köy; bir ara köyde kalıyordum, başkasının evinde. iyi insanlar ama başkasının evinde kalmak zordu
bir ara gidiş geliş yaptım, günde 2 saat yol çektim. yine de köyde kalmadığım için mutlulukla gittim geldim.

yani çalışma hayatı genel olarak zor, yine de buna şükür derim her zaman dua ederim. senin için aklıma gelen bir tavsiye, eğer imkanın varsa bi tablet alman.. tableti kullanmak için masaya ihtiyacın yok. internette takılır, etrafında olup bitenleri görmezsin bile..

anlıyorum. insanların yapmacık olması genel bir durum, sneinle alakası yok. bende çalıştığım yerde türlü sorunlarla uğraşıyorum. bak;
kadının biri onu arayıp siparişi verdiğim halde, aramadığımı iddia etti, kavga ettim şuan konuşmuyorum. bu bana attığı 2. iftiraydı.
adamın biri evli olduğu halde etrafımda dolanıyor, kurtulmaya çabalıyorum
esas görev yerim köy; bir ara köyde kalıyordum, başkasının evinde. iyi insanlar ama başkasının evinde kalmak zordu
bir ara gidiş geliş yaptım, günde 2 saat yol çektim. yine de köyde kalmadığım için mutlulukla gittim geldim.

yani çalışma hayatı genel olarak zor, yine de buna şükür derim her zaman dua ederim. senin için aklıma gelen bir tavsiye, eğer imkanın varsa bi tablet alman.. tableti kullanmak için masaya ihtiyacın yok. internette takılır, etrafında olup bitenleri görmezsin bile..

çogunluk nette takılıyorum bıraz olsun kafam dagılıyor..calısanlardan bırı bayan bazen yerıne oturuyorum gözume bakıyokı kalksa dıe ıse ıcın kalksam anında gelıp oturuyo oyuzden masasına oturmuyorum ovarken..ama dıger calısan oyle degıl genellıkle onun masasına oturuyorum nette bı işim oldugunda ama ıkısınede hiç alısamadım benı onlardan iten bişeler var

çogunluk nette takılıyorum bıraz olsun kafam dagılıyor..calısanlardan bırı bayan bazen yerıne oturuyorum gözume bakıyokı kalksa dıe ıse ıcın kalksam anında gelıp oturuyo oyuzden masasına oturmuyorum ovarken..ama dıger calısan oyle degıl genellıkle onun masasına oturuyorum nette bı işim oldugunda ama ıkısınede hiç alısamadım benı onlardan iten bişeler var

bnde belediyede calişiyorum resmi bi er olduğu için bkimse birbiriyle çok samimi olmaz zaten bi de diğer kurumlara da bnzemez yalaka çok olur önünden gülen arkadan iş çeviren çok olur çünkü burda yerini saglamlaştırabilmek için bunlar gecerli malesef. bnce sen kalıcı değilim nasılsa diye düşünüyrsun boyle düşünmen alışmanı zorlaştırır. valla bizde aynı ortamda 7 kişi çalışıyoruz diğer hepsi erkek ve en küçüğü 35 yaşında hiç bi ortak muhabbetimiz yok ilk bnde aralarında dışlanıyo gibi hissediyordum muhabbetlere katılamıyorum çünkü erkek muhabbeti sarmıyo ya maç ya iddia yada boğaz derdi :9: hele biri var baba parasıyla bi yerlere gelmiş yokluk görmemiş ukala ve yöneticimiz hep ezzmeye calışır karşıdakini bilmişlik taslar aman hiç de takmıyorum valla onla muhattap olmamaya calışıyorum aynı ortamdasın mecbursun ama napcan idare edicez bn önceden markette kasiyerlik yaptım reyonculuk yaptım yeri geldi tuvaletini bile temizledim ondan sonra buraya gecince bnm için öyle kıymetli ki kimse canımı sıkamaz öye düşün cnm bnm maaşın fln iyidir bnce. en azından vücut yorgunluğun olmuyor temiz yerde calışıyorsun. ama ezdime kendini sıkıldığını belli etme otur pclerine bişey olmaz onlar orda calışansa sende calışansın kadrolu değil hiç farketmez onlar sen kalk diye oyle davranıyolardır. arsız olcan biraz farketmiyo gibi otur pc de sen sinir olcana onlar sinir olsun :52:

bnde belediyede calişiyorum resmi bi er olduğu için bkimse birbiriyle çok samimi olmaz zaten bi de diğer kurumlara da bnzemez yalaka çok olur önünden gülen arkadan iş çeviren çok olur çünkü burda yerini saglamlaştırabilmek için bunlar gecerli malesef. Bnce sen kalıcı değilim nasılsa diye düşünüyrsun boyle düşünmen alışmanı zorlaştırır. Valla bizde aynı ortamda 7 kişi çalışıyoruz diğer hepsi erkek ve en küçüğü 35 yaşında hiç bi ortak muhabbetimiz yok ilk bnde aralarında dışlanıyo gibi hissediyordum muhabbetlere katılamıyorum çünkü erkek muhabbeti sarmıyo ya maç ya iddia yada boğaz derdi :9: Hele biri var baba parasıyla bi yerlere gelmiş yokluk görmemiş ukala ve yöneticimiz hep ezzmeye calışır karşıdakini bilmişlik taslar aman hiç de takmıyorum valla onla muhattap olmamaya calışıyorum aynı ortamdasın mecbursun ama napcan idare edicez bn önceden markette kasiyerlik yaptım reyonculuk yaptım yeri geldi tuvaletini bile temizledim ondan sonra buraya gecince bnm için öyle kıymetli ki kimse canımı sıkamaz öye düşün cnm bnm maaşın fln iyidir bnce. En azından vücut yorgunluğun olmuyor temiz yerde calışıyorsun. Ama ezdime kendini sıkıldığını belli etme otur pclerine bişey olmaz onlar orda calışansa sende calışansın kadrolu değil hiç farketmez onlar sen kalk diye oyle davranıyolardır. Arsız olcan biraz farketmiyo gibi otur pc de sen sinir olcana onlar sinir olsun :52:

aslında cok haklısınız hiç kafama takmamam gerekir cok tesekkur ederım tavsıyelerınz ıçin.. şu an iyi hissediyorum kendimi...ama bi andada moralım bozuluyor küçük şeyleri cok takıyorum

Sana 7 ay olmus ben 7 yildir ayni gibiyim..daha dogrusu son seneye kadar hersey normaldi ama…

Dogum izninden bi geldim olan olmus…akbaba gibi yaptigim isleri paylasmislar..yanima verdiler 2 tane hödük kadin…seviyelerine inmek istemezsin o derece yani…

Kim varsa arkasindan dedikodu yaparlar en nefret ettigim sey…banada aynisini yapmaya kalktilar..agizlarinin payini aldilar..ama bu surecte bende uzuldum, kafaya taktigim zamanlar oldu..ee ne de olsa esimizden cok burdaki suratsizlari goruyoruz…

Simdi ise pek takmiyorum..isimi yapiyorum hooppp.bu kadar…onlarla arkadas olmak zorunda degilim asla…normal bir sekilde sorarlarsa sorularini alirlar cevaplarini..ama biri kuyruguma bastigi anda tirmalayacak moddayim…bi kez gicik oldum nefret ettim cunku..herneyse Allah yardimcin olsun…

gizli bir şey olsa zaten senin telefondan bakmaz da BMW hastası Bilmem hangi şarkıcı hastası olan erkek modeli bana hep itici gelir. Çocuksu takıntılar gibi..

diğer konuya yazcaktın galiba hahah :1::1::1::1::1:

Back
X