- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
İş yeri ile bu kadar probleminiz varsa neden ayrılmıyorsunuz?Merhaba,
Bizim isyerinde herkese zam olacaktı bizim isyerinde de vasfı olmayan biri var.Eskiden tanidik vasıtasıyla işe girmiş.Yeni bir ik müdürü geldi bu kişi müdürle hemen samimi olup isyerindekileri ispiyon etmeye başladı.Simdi zam doneminde de herkes arayi iyi tutuyor bu kişiyle fakat benim hiç böyle cabam yok.O kim ki onun lafıyla bana zam yapilsin.ik nin basitligine ne demeli bu insanin lafiyla mi hareket ediliyor? Kimbilir benim hakkımda neler dedi onun söyledikleriyle değerleme yapiliyorsa çok yazık.Burdan çok sıkıldım bu nedenle iş değiştirmek istiyorum.Sizce haksız mıyım
İşinizi yapıyor, iş yerinde problem yaratacak şeyler yapmıyorsanız sizin hakkınızda bir şey diyemez ki. İftira atıyorsa başka tabi. Neyi ispiyonlayabilir ki?Merhaba,
Bizim isyerinde herkese zam olacaktı bizim isyerinde de vasfı olmayan biri var.Eskiden tanidik vasıtasıyla işe girmiş.Yeni bir ik müdürü geldi bu kişi müdürle hemen samimi olup isyerindekileri ispiyon etmeye başladı.Simdi zam doneminde de herkes arayi iyi tutuyor bu kişiyle fakat benim hiç böyle cabam yok.O kim ki onun lafıyla bana zam yapilsin.ik nin basitligine ne demeli bu insanin lafiyla mi hareket ediliyor? Kimbilir benim hakkımda neler dedi onun söyledikleriyle değerleme yapiliyorsa çok yazık.Burdan çok sıkıldım bu nedenle iş değiştirmek istiyorum.Sizce haksız mıyım
Herkes hakkında bulur bişeyler iftira bile atacak bir tip ön plana çıkmak için çalışmak yerine böyle şeyler yapıyorİşinizi yapıyor, iş yerinde problem yaratacak şeyler yapmıyorsanız sizin hakkınızda bir şey diyemez ki. İftira atıyorsa başka tabi. Neyi ispiyonlayabilir ki?
Uydurdumvasfı olmadığını nereden çıkardınız?
Konu bu değilZam sahis bazinda yapilmaz ki.
Bir birimde bir kisi faydalaniyorsa hepsi alir o zammi..
Senin dedigin performans primleri olabilir mi ?
Hedeflerle alakali ebitda olabilir mi misal.. ?
İk müdürü ile konuşun siz de madem. İş yerinde gruplaşma olduğunu arkadaşın sizle arası iyi olduğu için herkesin onunla arayı iyi tutmaya çalıştığını anlatın, onla aranız iyi olmadığı için sizin hakkında olumsuz şeyler söyleyebileceğini düşündüğünüzü iletin. Madem işten ayrılmak da problem değil olumsuz geçerse görüşmeniz işten ayrılırsınız olur biter. Kaldı ki ben ik müdürünün yerinde olsam ne diyorsunuz ben onun sözüyle mi hareket edeceğim derdim. Çok rahatsızsanız istifa edin olsun bitsin.Herkes hakkında bulur bişeyler iftira bile atacak bir tip ön plana çıkmak için çalışmak yerine böyle şeyler yapıyor
bence siz bu kişiyi kıskanmışsınız biraz. kendi işinizi yapın siz kimseyi takip etmeyin. adamın çalışmadığını düşünmüyorum. bu kadar memnun değilseniz iş bakın ayrılın. bizim haklısın haksızsın dememiz neyi değiştirecek. beğenmiyorsan başka iş bakHerkes hakkında bulur bişeyler iftira bile atacak bir tip ön plana çıkmak için çalışmak yerine böyle şeyler yapıyor
Bu tam olarak.Sen is yerindeki bir personel icin vasifsiz diyorsun,nedeni sordulgudunda uydurdum diyorsun.Konu bu değil
Aynı birimde çalışanlar belli oranlar arasında yıllık performanslarına bağlı olarak farklı oranda zamlar alabilirler.Zam sahis bazinda yapilmaz ki.
Bir birimde bir kisi faydalaniyorsa hepsi alir o zammi..
Senin dedigin performans primleri olabilir mi ?
Hedeflerle alakali ebitda olabilir mi misal.. ?
Dünyada anlaşabildiğiniz bir insan evladı var mı?Merhaba,
Aslinda bitta'ya yansir.Kidem olarak fark olur o memuriyette'de var.Ama ayni birim performans olcutu uzerinden zam degil prim alir,onun hesabi ayri olur.Onceki 3 kurumumda bu sekilde hesapladik.Seninkisi farkliysa onu da ilk kez uydum.Aynı birimde çalışanlar belli oranlar arasında yıllık performanslarına bağlı olarak farklı oranda zamlar alabilirler.
Ben çalışmıyorum şu an ama eşimin şirketinde böyle. Bu senenin oranları henüz gelmedi ama geçen sene %12-28 olarak belirlediler. Kime ne zam vereceğini tamamen departman müdürünün ya da müdür için bir üst yöneticinin insiyatifine bırakıyorlar. Eşim 28 aldı mesela, bir diğer departmanın yöneticisi olan arkadaşımız 17 almış. Aynı pozisyon, aynı kıdem. Prim değil de performansa göre belirlenen zam oranı. Prim vermezler hayattaAslinda bitta'ya yansir.Kidem olarak fark olur o memuriyette'de var.Ama ayni birim performans olcutu uzerinden zam degil prim alir,onun hesabi ayri olur.Onceki 3 kurumumda bu sekilde hesapladik.Seninkisi farkliysa onu da ilk kez uydum.
bizde de performans ölçüsünde herkes farklı zam alıyor. 4 farklı zam grubu var. senelik performans değerlendirmen hangi nota giriyorsa o zammı alırsın. aynı birimde olsan da. prim ayrı o da zammın ölçüsünde zamlanıp yatıyor prim zamanlarıAslinda bitta'ya yansir.Kidem olarak fark olur o memuriyette'de var.Ama ayni birim performans olcutu uzerinden zam degil prim alir,onun hesabi ayri olur.Onceki 3 kurumumda bu sekilde hesapladik.Seninkisi farkliysa onu da ilk kez uydum.
Ama simdi zam kazanilmis bir hak orada hata yok mu? Hani sizde degil sirkette hata yok mu ?Ben çalışmıyorum şu an ama eşimin şirketinde böyle. Bu senenin oranları henüz gelmedi ama geçen sene %12-28 olarak belirlediler. Kime ne zam vereceğini tamamen departman müdürünün ya da müdür için bir üst yöneticinin insiyatifine bırakıyorlar. Eşim 28 aldı mesela, bir diğer departmanın yöneticisi olan arkadaşımız 17 almış. Aynı pozisyon, aynı kıdem. Prim değil de performansa göre belirlenen zam oranı. Prim vermezler hayatta
iste zam kazanilmis bir hak dusme imkani yok.bizde de performans ölçüsünde herkes farklı zam alıyor. 4 farklı zam grubu var. senelik performans değerlendirmen hangi nota giriyorsa o zammı alırsın. aynı birimde olsan da. prim ayrı o da zammın ölçüsünde zamlanıp yatıyor prim zamanları
Adami tanimadan yorum yapıyorsunuz ilginçbence siz bu kişiyi kıskanmışsınız biraz. kendi işinizi yapın siz kimseyi takip etmeyin. adamın çalışmadığını düşünmüyorum. bu kadar memnun değilseniz iş bakın ayrılın. bizim haklısın haksızsın dememiz neyi değiştirecek. beğenmiyorsan başka iş bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?