- 20 Şubat 2017
- 1.663
- 6.625
- 158
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Sen ne yazdığını okudun mu hem senli benli konusamazsin benimle ne bu samimiyet okumadan cevap yazıyorsun kafana göre seninle vakit kaybedemem bayeBu tam olarak.Sen is yerindeki bir personel icin vasifsiz diyorsun,nedeni sordulgudunda uydurdum diyorsun.
Zamin bir kisiye yapilacagini saniyorsun.Ozetle bence ne konustugu bilmiyorsun veya dogru bir bicimde anlatamiyorsun.
Düşününce öyle. Hatta bence performansla da alakası yok verilen zamların tamamen sosyal ilişkilere göre belirleniyor. Sevmediğine 12’yi çakıyor müdür, sevdiğine en yüksek orandan basıyor zammı.Ama simdi zam kazanilmis bir hak orada hata yok mu? Hani sizde degil sirkette hata yok mu ?
Simdi performansi dustu,ama zam geri alinabilecek bir olgu degil ki.Kazanilmis bir hak.
Yani performan bir sarta baglanir,artis veya azalis olabilir.Bu da hakedise yansir.Yani orada biraz tanidiga bakiyor.Normalde bunun usulu primdir. Hani kisinin performansi dusunce alacagi para azalir,ama zam olunca dusus olsa bile o zammi dusuremezler seklinde biliyorum.Simdi kim isine nasil gelirse oyle yapiyor demek ki
"siz" de burdan elinizde elle tutulur bir argüman olmadan , arkası boş çocuk çocuk iddialarla adamın arkasından sallıyosunuz. üstelik farazi senaryolarla.Sen ne yazdığını okudun mu hem senli benli konusamazsin benimle ne bu samimiyet okumadan cevap yazıyorsun kafana göre seninle vakit kaybedemem baye
Sizi de tanimiyoruzAdami tanimadan yorum yapıyorsunuz ilginç
Tanıdık vasıtası ile girme referans ile girmekse, herkes bu şekilde işe giriyor. Bunu torpil olarak düşünmeyin, özellikle yönetici pozisyonlarında ilanla işe giren çok az kişi oluyor. Bu nedenle network çok önemli diyoruz biz
Yani ne kadar kötü bir şirket olabilir ki, bir insanın lafı ile zam yapılsın. Sizin yöneticiniziz size uyguladığı bir performans değerlendirmesi yok mu, hedef gerçekleşmeleriniz yok mu?
Diğer sorun da ik müdürü ile herkesin iyi olması! Yani ne bekliyorsunuz anlamadım. İş yapıyorsunuz, profesyonel hayat. Kimsenin kişiliğine yönelik puanlama yapmıyoruz, ya da kimseyi alıp evimizde beslemiyoruz. Kanka olmaya gerek yok tabi ama kavga çıkarmaya da gerek yok. Sabah günaydın dersin, şirkette karşılaşınca iyi günler dersin. Biter gider.
Olmayan şeyi söylemem yaşadığım sorunu söyledim bu çok oflelisiniz kim sinir ettiyse ona gidin benden uzak durun"siz" de burdan elinizde elle tutulur bir argüman olmadan , arkası boş çocuk çocuk iddialarla adamın arkasından sallıyosunuz. üstelik farazi senaryolarla.
Bende sizi tanımıyorum ne tesadüfSizi de tanimiyoruz
Hıhı hep insanlar öfkeli zaten, siz pamuk kıvamındasınızOlmayan şeyi söylemem yaşadığım sorunu söyledim bu çok oflelisiniz kim sinir ettiyse ona gidin benden uzak durun
Ne kıskanmasi yaa güldümbence siz bu kişiyi kıskanmışsınız biraz. kendi işinizi yapın siz kimseyi takip etmeyin. adamın çalışmadığını düşünmüyorum. bu kadar memnun değilseniz iş bakın ayrılın. bizim haklısın haksızsın dememiz neyi değiştirecek. beğenmiyorsan başka iş bak
Ama cok ayip degil mi ? Sen sabahtan aksama kadar calisacaksin,iş yapacaksin yanindaki sirf hisimcilik akrabacilikla cebini dolduracak.Düşününce öyle. Hatta bence performansla da alakası yok verilen zamların tamamen sosyal ilişkilere göre belirleniyor. Sevmediğine 12’yi çakıyor müdür, sevdiğine en yüksek orandan basıyor zammı.
Hakikaten bazen bazı konularda yorum yapmış olmak beni üzüyor.Bende sizi tanımıyorum ne tesadüf
Bence sen vasıfsız gibi duruyorsunO vasıfsız eleman sen bile olabilirsin bence. Ne zam olayından haberin var ne başka bişeyden gibi duruyor.
O kadar geniş olmadığım için herkesle anlaşamıyorum özür dilerimDünyada anlaşabildiğiniz bir insan evladı var mı?
Şirket de Türk değil aslında ama niye öyle Türk gibi sistem kurmuşlar ben de anlamadımAma cok ayip degil mi ? Sen sabahtan aksama kadar calisacaksin,iş yapacaksin yanindaki sirf hisimcilik akrabacilikla cebini dolduracak.
Con yanlsi ama.Gerci Bu ulkede yasamiyormus gibi bir tepki verdigimi fark ettim suan
bu lafları şirkette şikayetçi olduğun konularda etsene. ettirmezler tabi kıskanıp kıskanıp kuruyorsun kendi kafandan burdan sallıyosun anca tabiBence sen vasıfsız gibi duruyorsun
Herkesle değil “kimseyle” olacak o kısım, düzletelim lütfen.O kadar geniş olmadığım için herkesle anlaşamıyorum özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?