- 20 Şubat 2017
- 1.663
- 6.625
- 158
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Sen sallıyorsun bol keseden işin gücün yok galiba burdasinbu lafları şirkette şikayetçi olduğun konularda etsene. ettirmezler tabi kıskanıp kıskanıp kuruyorsun kendi kafandan burdan sallıyosun anca tabiayrıca yorum sahibine "sen" diye nasıl hitap edersin az önce duyar kasıyodun?
Bende öyle düşündüm tabiki öyleSiz üstün vasıflarınızı o iş yerinde heba etmeyin
Gayet mutluyum diger kişilerle sorunum yok genelleme yapacak haddi nerden buldunuz ki psikolojik herhalde insanlara laf sokup rahatlamakİnsan ilişkilerinde sorununuz olduğunu kabul etmeden, mutlu ve başarılı olmazsınız.
İsterseniz bu yorumu alır, sorunlarınızla yüzleşme yoluna gidersiniz. İsterseniz de “herkesle iyi geçinmek zorunda değilim ya” diye düşünür, her girdiğiniz iş ortamında sorunlarla karşılaşır, insanların sorunlu o yorumları ile yalnız başınıza, mutsuz ve huzursuz bir şekilde yolunuza devam edersiniz.
e sen de burdasın 500 tane de konun var bir ordasın bir burdasın. bir laf ederken karşındakine, dön önce bu laf bana döner mi diye düşün önceSen sallıyorsun bol keseden işin gücün yok galiba burdasin
Anca gülersin başka vasfin yok yazikSen sallıyorsun bol keseden işin gücün yok galiba burdasin
Almadigimi kim soyledi cok kıskanç bir tipsine sen de burdasın 500 tane de konun var bir ordasın bir burdasın. bir laf ederken karşındakine, dön önce bu laf bana döner mi diye düşün öncehem de mesai saati. sürekli böyle boş yaptığından alamazsın sen zamları böyle
Sizin vasfınızı çok merak ettim ben.Anca gülersin başka vasfin yok yazik
kendin ağlıyosun dedikodumu yapıyolar ik'ya ondan ühüüü diyeAlmadigimi kim soyledi cok kıskanç bir tipsin
heh aynen hep böyle dürüst ol kendineAnca gülersin başka vasfin yok yazik
Ciddiye aldıBende öyle düşündüm tabiki öyle
Kidinin dişmini yini kidin kardeşAlmadigimi kim soyledi cok kıskanç bir tipsin
Çünkü burdan ayrılıp başka yerde iş bulsa yine aynı sorunları yaşayacak, kendi de biliyor.Haklı olduğunuzu kabıl edelim
O cepte
Ama bu kadar memnun değilseniz neden işten ayrılmıyorsunuz?
Kan bağı değil bu sonuçta
Du bakalım kendi ne diyecekÇünkü burdan ayrılıp başka yerde iş bulsa yine aynı sorunları yaşayacak, kendi de biliyor.
Ayrılırdım ama ailem destek olmuyorDu bakalım kendi ne diyecek
Ayrılırdım ama çocuklarıma acıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?