- 30 Aralık 2009
- 23.414
- 92.936
- 1.123
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Genişlikle alakası ne anlaşmanın ?O kadar geniş olmadığım için herkesle anlaşamıyorum özür dilerim
Çok alakasi var anlayana tabi istesemde anlatamam sizeGenişlikle alakası ne anlaşmanın ?
Şimdi size neden zam oranını düşük tuttuklarını anladım.
Anlaşmak zorunda değilim zorunuza mi gitti siz herkesle anlaşıyorsunuz galiba ne mutlu size tebrik ederimHerkesle değil “kimseyle” olacak o kısım, düzletelim lütfen.
Ömür törpüsüsünüz yeminle. Aynı iş yerinde olsak ben de sizi muhataba almamÇok alakasi var anlayana tabi istesemde anlatamam size
Konunda bile istediğin halde anlatamamışsın.Çok alakasi var anlayana tabi istesemde anlatamam size
Çok takıntılısınız. İnsani ilişkilerinizde sorun var ama siz sorunu hep karşı tarafta arıyorsunuz. Biraz kendinize bakmalısınız. Böylece sorunu daha çabuk çözersiniz
-Ayda yılda bir görüştüğünüz kişi yazmadı diye takılmanız
- iş yerindeki çocuk "yorun görünüyorsunz" dedi diye takılmanız
- sizin ile alakalı olmayan birinin kendini övmesinden duyduğunuz rahatsızlık
- İş arkadaşlarınla muhabbetin sonrası sana "az konuştun " diyen iş arkadaşına kurulman ve onu şikayet etmedin diye üzülmen
Herşey karşılıklı yüzüne söyledim çok kıskandım yaa haklısınbu lafları şirkette şikayetçi olduğun konularda etsene. ettirmezler tabi kıskanıp kıskanıp kuruyorsun kendi kafandan burdan sallıyosun anca tabiayrıca yorum sahibine "sen" diye nasıl hitap edersin az önce duyar kasıyodun?
Bende sizin gibileri asla tutmam yaygaraci tipleri özellikleKonunda bile istediğin halde anlatamamışsın.
Anlamak için 2 kere okumak zorunda kaldım kısacık paragrafı.
Fazlasıyla düşük bir profilsiniz iş ortamları için.
Patron olsam kendini ifade edemeyen elemanı asla tutmam şirketimde.
Benide sizin gibilerle muhattap olmak üzdüHakikaten bazen bazı konularda yorum yapmış olmak beni üzüyor.
Aynen haklısınız konusucamGenel müdürün iki dudaginin ucunda olduğun kurumsal olmayan küçük şirketlerde maalesef hep böyle. Bu kadar inanmadigin bi yerde durma bi yandan iş bak, cik diye demiorum da b planin olsun. IK cilari asla sevmem =) agzi cok laf yapandan korkarim. Illa ki yalan dolan karışır o kadar lafa. Ayrica öyle biri cindir zam döneminde insanlarin degistigini anliodur merak etme bence. En kotu zam yapılmazsa müdürle konuşursun gerekce ne diye.
Çok mantıklı.Bende sizin gibileri asla tutmam yaygaraci tipleri özellikle
Yok herkesle değil, sizin gibiler hariç herkesleAnlaşmak zorunda değilim zorunuza mi gitti siz herkesle anlaşıyorsunuz galiba ne mutlu size tebrik ederim
kidinin dişmini yini kidinEki Görüntüle 3016940
Son 7 konun is yerindeki insanlara saydirmak üzerine..tabii ki iş yerinde yalnız kalirsin
Hatunu başka binaya atmışlar yine kurtulamamışlarEki Görüntüle 3016940
Son 7 konun is yerindeki insanlara saydirmak üzerine..tabii ki iş yerinde yalnız kalirsin
Lucifer Morningstar..Lux'un cati katindan incelemesini yapmis.Eki Görüntüle 3016940
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?