- 3 Nisan 2010
- 314
- 32
- 318
kitapta diyorki karin kaslariniz cok zayifsa ilk baslarda yukari karin da hissedersiniz gerilmeyi ama zamanla kalcalarda gelistikce alt karinda sekillenir. Karin en son sekle giriyor anlasilan.
super callaneticsi söylesine bir izledimde ufff daha onlari yapmama cok var kafamçokkarıştı
kızlar bisi diyicem
karın ıcın callan dısında bır de sırtustu yatın
ıkı bacak paralel kollar yana acık uzanın
bacakları yapıstırıp bukmeden kaldırabıldıgınız kadar kaldırın ve ındırın
bunu 15-20 kez yapın gunde
valla 100 yapmaya gerek yok hemen toparlanır hain karın yağları
kitapta diyorki karin kaslariniz cok zayifsa ilk baslarda yukari karin da hissedersiniz gerilmeyi ama zamanla kalcalarda gelistikce alt karinda sekillenir. Karin en son sekle giriyor anlasilan.
super callaneticsi söylesine bir izledimde ufff daha onlari yapmama cok var kafamçokkarıştı
arkadaşlar delirttiniz beni sayfalarca cevaplar okudum birinde bile bir link bir şey yok kimde varsa o bilgi ltf. benimle de paylaşın bu kitabı nerden indirilir, videoları nerden ?
çok teşekkür ederim süpermiş nekadar sürede etki eder biliyormusun?
canım 1 haftada karnın boyle sert olucak ve hıssedıceksın yanı devam edersen
cok cabuk duzlesır
bunu bana bı fızyoterapıst hanım ogretmıstı
hem ust hem alt karın yanı mıde ve alt gobegı duzeltıyor
100 yapsan ne ala
ama bılıyorum kı yapmazsın o yuzden 20 fılan yap duzenle devam et
snow yarın daha kolay olucak bak
fızyoterapıst dedı kı daha etkılı egzersız yok bu bolge ıcın
kızlar ya super callan ı ındırdım ancak mp playerda muzık gıbı calıyor goruntu yok
sızde de oyle mı oldu
nıye boyle oldu yaw
??
krizalit çok teşekkürler
ay canım ya inşallah 1 kere yaptım 2 gündür yapamıom bugün devam edicem tekrardan canım inşallah güzel sonuçlar vericemsende asagi yukari aynisin magrentacim kilo boy ortalamasi. Haftaya güzel sonuclar gelmeye baslar bence zemuszemus
canım süperine bence gerek yok bunu bir layıkıyla yapalım alışalım artık bu bize az gelince süperine geçmek lazım bence :) ben indirmedim henüz bunu yapamıom ki düzenli :)magrenta canım pekı super vıdeosunu nerden bulcaz?? indiren var mı??
hep 4-5 kere yapıp ara vermek zorunda kaldım 4 ve 5.de farkediyorum gerçi ama sankş yapamıom gibi gelmişti :)))) devamı gelsinde yaaprım inşallah :)magrenta[/COLOR],eminim hareketleri düzgün yapıyorsundur.ilk başlarda banada yapamıyormuşum gibi gelmişti ama sonuçları görünce yapabildiğimi anladım bence pes etme devam et incecik olalım.
ay canım ya inşallah 1 kere yaptım 2 gündür yapamıom bugün devam edicem tekrardan canım inşallah güzel sonuçlar vericem
canım süperine bence gerek yok bunu bir layıkıyla yapalım alışalım artık bu bize az gelince süperine geçmek lazım bence :) ben indirmedim henüz bunu yapamıom ki düzenli :)
hep 4-5 kere yapıp ara vermek zorunda kaldım 4 ve 5.de farkediyorum gerçi ama sankş yapamıom gibi gelmişti :)))) devamı gelsinde yaaprım inşallah :)
kızlar herkes süper gidiyor sakın bırakmayın devamlı yapanlar ölçülerini burda paylaşsınki bizde gaza gelmeye devam edelim :))))
sanki ben yazmışım yawwwww hehehe canım benim 2 gün aradan sonra dün saatin 12 olmasına rağmen yaptım valla daha fazla ara veremezdim ve saat çalmadan uyandım enteresan :))) düzenli yapamasamda 1 veya 2 gün ara versemde yapıcam nasılsa zararı yok :)))) sende yap mutlka canım pes etmek yokkkkgezmekten egzersize vakit bulamıyorum eve yeni geldim ama o kadar yürümüsüm ki
inanılmaz yorgunum yatıcam valla
napsam kı
tek 1 kez yapabıldımbilmiyorumkismile
ben de paylaşım programlarında bulamadım, link gönderebilecek biri varsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?