ben ilk defa yapıcam kızzllar yarından baslıyorum...
sormak istedigim sey, öncelikle 10 saatlik olanı yapıcam degil mi? pekii bu 10 günün ilk 6gününden sonra bigün ara verip sonra devam mı etmeliyim 10 günü tamamladıktan sonra, yani aradan 4 gün sonra da, 21 saatlik callan'a mı baslamalıyım?
10 saatlikle 21 saatlik arasında yine 1 gün ara vermeli miyim?
hadi bakalım bismillah diyelim yarından inşallah..
burdan birbirimize destek olalım hergün yaptığımzda yazalım liste yapalım bence :) başka türlü olmaz biz hareketleri tam anlamıyla yapıyoruz henüz canım o yüzden ani bir değişim beklemiyorum ben de ama böle resim gördükçe iştahım kabarıo :)))))))evet sadece göbek var heryeri mankengibi nasil oluyorsa. evet kitabini bende indirdim . Ya evet motivasyona ihtiyacimiz var, özellikle ben cünki bende resim cekiniyorum ama milim fark yok ya sadece hissediyorum güclenmeyi.
birde kitaptaki kanit böülümündeki resimler cok abartili geldi 3,4 derste estetik yaptirmis kadar fark var mümkün degil gibi geldi. yada onlari callan teyze calistiridigi icin 100% dogru yapiyorlar .
durmak yok canım ona göreeee :))))) yaz geldi artık incelmek lazımmmmhoşbuldum canım.bende bırakmayı düşünmüom bu sefer ama bakalım:sinifsinif:
bugün 2. yapıcam:)
canım sen kaç gün oldu başlayalı.ben daha önce yapmış biri olarak söylüyorum.10 gün bitiminde farkı kendiniz görmeye başlıosunuz.21 bitince herkes görüyor.bu benim hayatımın kurtarıcısı.herkese tavsiye ettim çevremdeki.hatta kilo aldığımda korkmadım nasılsa call teyzeyle zayıflıom die
ben ilk defa yapıcam kızzllar yarından baslıyorum...
sormak istedigim sey, öncelikle 10 saatlik olanı yapıcam degil mi? pekii bu 10 günün ilk 6gününden sonra bigün ara verip sonra devam mı etmeliyim 10 günü tamamladıktan sonra, yani aradan 4 gün sonra da, 21 saatlik callan'a mı baslamalıyım?
10 saatlikle 21 saatlik arasında yine 1 gün ara vermeli miyim?
hadi bakalım bismillah diyelim yarından inşallah..
peki yapıp bırakan kızlar cevap versın
etkısı ne zaman gecıyor egzersızın
yanı bırakınca kac ay sonra yıne gobus oluyor? ona gore gardımızı alalım
hımmm kararsız kaldım şimdi kimi bakmadan yapıo ya artık kendileri sayıyolar ben izleyerek devam ediom hatun uykumu getirio zaten tam uyku öncesi yapıom hehehe :))magrentacım,ben onlarla beraber sayıyı takip ediyorum.
doğrusununda öyle olduğunu düşünüom.biz onlardan şaşmayalım bence:)
ben varım listede.bugün call2 yaptım:)
yapıp bırakmak yok canım azda olsa yap sayıyı yarıya falan indir bırakınca bidaha başlamak zor olur uzun bi süre yapmayı düşünüyorum ben aksaklıklar olucam tabi ama bırakmak yok :)peki yapıp bırakan kızlar cevap versın
etkısı ne zaman gecıyor egzersızın
yanı bırakınca kac ay sonra yıne gobus oluyor? ona gore gardımızı alalım
hadi bakalım ozaman 21 saat sonra ne olucak bende merak ediyorum :)teşekkür ederim magrentacıım... opuyorumnanaktan
ben simdi bi 3 hafta bu ilk 10 saatlik deneni yapıcam anlasılan o ki.... toplamda 21 saat olucak... bakalım insallah güzel oluuuurrrr cok heyecanlıyııımm!
:kedi:kaydirigubbakcemile2sositososito
kızlar bugün son günümdü ama üzüntüden yapmadım.dayanamadım ölçüneyim dedim.bi de ne göreyim bel ve göbekten giden 2 cm geri gelmiş.nasıl yani yaaa ben hiç incelmedimmi? :a015: yeme düzenimi de hiç değiştirmedim halbuki..ama kararlıyım 2 gün ara verip yine başlıcam yine incelmezsem benden pes..sizleri umutsuzlandırmak istemem sakın bırakmayın ben yine de bırakmıcam
kızlar bugün son günümdü ama üzüntüden yapmadım.dayanamadım ölçüneyim dedim.bi de ne göreyim bel ve göbekten giden 2 cm geri gelmiş.nasıl yani yaaa ben hiç incelmedimmi? :a015: yeme düzenimi de hiç değiştirmedim halbuki..ama kararlıyım 2 gün ara verip yine başlıcam yine incelmezsem benden pes..sizleri umutsuzlandırmak istemem sakın bırakmayın ben yine de bırakmıcam
canım senin bu işte bir tuhaflık var.bi arkadaşım daha söylemiş.evet kaslar şişiyior ama bu ilk 10 gün içinde falan oluyor.hTTA İNSAN ZAYIFLAMAK YERİNE KİLO ALDIĞINI düşünüyor.ama 21 günün sonunda senin mutlaka çözüm almış olman gerekiyor.peki cidden hiç mi fark yok.kıyafetlerinde falan belli oluodur.kızlar bugün son günümdü ama üzüntüden yapmadım.dayanamadım ölçüneyim dedim.bi de ne göreyim bel ve göbekten giden 2 cm geri gelmiş.nasıl yani yaaa ben hiç incelmedimmi? :a015: yeme düzenimi de hiç değiştirmedim halbuki..ama kararlıyım 2 gün ara verip yine başlıcam yine incelmezsem benden pes..sizleri umutsuzlandırmak istemem sakın bırakmayın ben yine de bırakmıcam
ooo listemiz yapılmışhihoyyytkızlar listeye yapıyoruz başka türlü hergün düzenli olmaz bu iş :)
15.04.2010 perşembe günü listesi :)
ben akşam geç yaptığım için liste bir gün sonrasından gelicek :)
magrenta 5/21 yapıldı :) zemuszemus
psiqo 2/21 yapıldı :)zemuszemus
16.04.2010
magrenta 6/21 yapılacak
psiqo 3/21 ?
canım ilk defa yapıyorsun.zorlanman çok doğal.zaten call teyzede dio ilk 3 gün ağrılar olur.benimde ağrıyor şuan.ama 3,4 gün sonunda hala şiddetli ağrılardan yapamıyorsan ya yanlış yapıyorsundur ya da sorunun olabilir.dikkat et derim.ilk günler harreketleri 100 defa çıkaramamanda normal.mümkün olduğunda yapabildiğin yere kadar yap.bide hareketlere kadının söylediklerine dikkat et.kolay gelsina.s.yaa bana cok zor geldi kızllaaaaaaaarr... sırtım boynum cok agrıdı.. ilk egzersizlerden sonra gözüm karardı bayılcak gibi oldum resmen... :S durdum biraz inat ettim devam ettim ama sırtım cok agrıdı boynum da... hareketleri 100er defa yapamadım bile... sonlara dogru da aagrım cok olunca bıraktım.. bi yanlıslık var bu işte bu kadar agrıtmaması lazımdı... ben yanlıs bıseyler yaptım herhalde...
mesajların arasında kayboldum. egzersizlere nereden ulaşabilirim acaba? bir link atan olursa çok sevinirim
yaa bana cok zor geldi kızllaaaaaaaarr... sırtım boynum cok agrıdı.. ilk egzersizlerden sonra gözüm karardı bayılcak gibi oldum resmen... :S durdum biraz inat ettim devam ettim ama sırtım cok agrıdı boynum da... hareketleri 100er defa yapamadım bile... sonlara dogru da aagrım cok olunca bıraktım.. bi yanlıslık var bu işte bu kadar agrıtmaması lazımdı... ben yanlıs bıseyler yaptım herhalde...
kızlar bugün dışarı çıktım kıyafetlerimde bollaşma hissettim.hatta mide kısmı içeri çöktü resmen ama o kısmı ölçmemiştim maalesef.callan teyzenini dediği doğruymuş önce üst kısımlar gidiyor e bendeki göbekte bildim bileli var öle hemen gitmez.nasıl moral veriyorum kendime ama a.s yarın akşam ben de listenize girecem.hareketleri bi daha gözden geçircem bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?