- Konu Sahibi _sekerpare_
-
kızlar cam masalara uygun kesilen şeffef kalın muşambalar varya onlardan alıp serdim altından hava kabarcıkları iğrenç bi görüntü oluşturdu .normal muşamba örtü serdim cam olmasının anlamı kalmadı acaba dertsizlerin üstüne o kalın şeffaf olanlardan örtsem olurmu kayarmı alttaki örtü ?bi yardımcı olun bakıp geçmeyin lütfeenn
canım ben cam masama güzel süslü püslü bir örtü onun üstünede kaliteli, seffaf bir musamba örtüp kullanıyorum, biraz kayabiliyor ama benim ufak çocugum var, o çekiyor ittiriyor, ama yemek esnasında oldukça pratik
geztapo canım benimde var mutfakta ama ben örtüsüz kullanıyorum o kalın şeylerdende almadım örtüde yamuk duruyor zaten örtüsüz kullan ben senin sorduklarına cevap vermeye çalışıyorum bildiğim varsa alıngan olma okadar yıpratır seni.....
senin masayı verzalit sanmıştım gazelcim nasıl ahşap nemden etkileniyo filan diyolar ama?benim canavarda küçük değil ama ikide bir bişeyler atıştırır artık elimden bez düşmez hayırlısı...sağol canım sormuşsun benim için.canım dün konunu görünce cam masa kullanan arkadaşım aklıma geldi ona mesaj attım sordum...oda aynen senin gibi çeşitli şeyler denemiş ama hiç birinden randuman alamamış.... kalın şeffaflardan almış önce...alırken satıcı ısıtıp kesmiş...satıcı nasıl bilemediyse anlamadım bende....sonra o ısıtarak kestiği yerler marul gibi kıvrılmaya başlamış masanın üzerinden...bende görmüştüm gerçketen çok komik bi görüntü olmuş....satıcının hatası artık....hatta 30 lira para vermiş yazık olmuş....
şeffaf incelerden almış hatta üzerinde hafiften mavi desenleri vardı...o güzel duruyormuş ama dediğin gibi cam masa olmasının ne manası kaldı diyor....onunda çocukları var ama büyük oldukları için asılma çekme durumu yok...mesele örtünün sabit kalması değil şık olmaması...
canım sana tavsiyem hiç örtü örtme....benim masam ahşap ve hiç örtü örtmedim örtmemde... bulaşıktan sonra yada bişeyler yedikten sonra ıslak bezle siliyorum oh rahatca...ne örtü kaydı derdi var ne hoş görünmüyor derdi :) bence örtüyü kaldır ....ama sebebi varsa örtmende onu bilmiyorum canım...
kumaş çiçekli böcekli renkli ketenler vaya onlar hoşuma gidiyo ama işte kaymaya çözüm lazımmuşamba örtme bence, kumaş örtü ser...
senin masayı verzalit sanmıştım gazelcim nasıl ahşap nemden etkileniyo filan diyolar ama?benim canavarda küçük değil ama ikide bir bişeyler atıştırır artık elimden bez düşmez hayırlısı...sağol canım sormuşsun benim için.
merhaba mimaycım örtülerden cinnet geldiği için şu an örtüsüz çıplak kullanıyorum üstüne koyduğum herşey dan dun ses çıkarıyo tabii ...bilmem yine bir cinnet anında çekiçle vurup kırmazsammerhaba geztapo, benım de mutfak masam cam, ve ben hemen uzerıne kalın musambadan aldım ama ne yaptıysam baloncuklar gecmedı.sonra kayınvalıdemın aklıyla altına ıncecık naylonumsu bı kuması olan kare,krem rengı bır ortuyu capraz serdım,masam dıkdortgen oldugu ıcın sadece 4 kosesı ufacık cam gorunuyor . hem cam oldugu bellı hem de baloncuklu durmuyor ayrıca hıc te kaymıyor.altına koydugun örtu ınce olmalı bence kalın olursa kayar.sevgıler
merhaba mimaycım örtülerden cinnet geldiği için şu an örtüsüz çıplak kullanıyorum üstüne koyduğum herşey dan dun ses çıkarıyo tabii ...bilmem yine bir cinnet anında çekiçle vurup kırmazsamdenerim fikrini canım teşekkürler...
yaa gazelcim bilmiyorumki basiretim bağlandı bide peşin alamıyoruz bişeyi o yüzden bulduğumuza razı oluyoruz.ben burdaki bir mağza var tanıdık işte bilirsin mahalle arasında ordan aldım öyle sıkılmadan ödiyceğim için heves ettim.hiç kullanışlı değil deli oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?