Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok köpürmez değil mi?Ben bulaşık deterjanı koyuyorum çift durulama ile
Perdelere bulaşık makinası tableti koyan varmış ama çamaşırlar da nasıl olur bilemiyorum
Çok az koymak gerekiyor yoksa defalarca durulama yaptırmanız gerekir bir tatlı kaşığı yeter sanırımÇok köpürmez değil mi?
Tamam teşekkürler denedim çok az koydum bakalım ne olacak :)Çok az koymak gerekiyor yoksa defalarca durulama yaptırmanız gerekir bir tatlı kaşığı yeter sanırım
Mecbur kalınca yapıyorum bende bunu inşallah sıkıntı olmazTamam teşekkürler denedim çok az koydum bakalım ne olacak :)
Merak ettim, sonuç ne oldu?Tamam teşekkürler denedim çok az koydum bakalım ne olacak :)
Güzel oldu hiç köpük kalmamıştı tavsiye ederim ben de :)Merak ettim, sonuç ne oldu?
Merhaba bu gecici bir cozumdu ayrica yikadigim esyalar cok kirli ve lekeli degildi.Tamamda tuhaf degilmi bulasik deterjanla yikamak.. belkide lekeler cikmaz..hadi neyse belki perdeler olabilirde.. camasirlari nasil iciniz rahat oluyor anlamiyorum. 1 tatli kasigi bulasik deterjan tum camasirlari yikayamaz. Fazlasini koysaniz makinenizden kopuk cikar..