Çamaşır ve Kurutma Makineleri Çamaşır makinesi tavsiyesi

arnir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
13.684
7.410
248
Balıkesir
Selam hanımlar

çamaşır makinem çok sorunluydu.dün akşam sanırım yandı.bu hafta acil makine almam lazım.en az 7 kg istiyorum.çok pahalı bir şey istemiyorum.

tavsiyelerini bekliyorum

Çok istemiyorum demişsiniz ama herkesin çok-az kavramı farklı. İsterseniz meblağ belirtin.

Ben Bosch kullanıyorum, 9 kg. Alırken Alman üretim olsun diye araştırmıştım. Şimdilik memnunum, tabii 7 aydır kullanıyorum daha.

Siemens'ler için de güvenilir denilmişti, araştırabilirsiniz.

en fazla 1200 tl lik düşünüyorum.yer sıkıntısından dolayı küçük ve kurutmasız düşünüyorum

şu an ki fiyatını bilmiyorum ama ben arçelik in love serisinin çamaşır makinesini kullanıyorum güzel yıkıyor memnunum tavsiye ederim ama siyah alma çiziliyor :)

bende arçelik aldım 7 kg A sınıfı 1000 tl idi galiba....

arçeliklerde çok iyi oluyor annem yıllardır kullanıyor....

Son düzenleme:
WAQ24461TR
Avantixx7 VarioPerfect
benim çamaşır makinem bu bochtan bakabilirsin çok memnunum nette yazan tam hali ordanda bakabilirsin gitmeden

Altus almayın da ne alırsanız alın.

arçelikten bir model begendim 8 kg lık, eş ne diyececek bakalım.

12 sene boyunca indesit kullandim.hergun camasir yikadim.bazen iki uc makina.bir kez bile tamirci gormedi.nihayetinde emekliye ayrildi.yeni makinamida indesit aldim hic dusunmeden.cok da iyi yaptim.kocaman kazani var ve benzerlerinden daha hesapli.

hotpoint aristonun 9 kiloluk makinasından almıştım. normal satış fiyatı 1800 civarıydı nakit 1200 almıştık 2 yıla yakın oldu sanırım. Çok sessiz, çok memmunum.

bendeki siemens 8 kiloluk bir makine çok güzel yıkıyor memnunum tavsiye ederim...

samsung kullanıyorum ama benimki kurutmalı
çok memnunum tavsiye ederim

annem yeni aldı daha bir kaç hafta oldu, 7 kilo 1,150 idi sanırım..arçelik marka...uçak gibi bişey çok beğendim ben....ne olursa olsun arçelik'ten vazgeçme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…