Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternette duydum çamaşır suyu ile test yapılıyormuş kopururse hamile kopurmezse değilsin demekmiş yapanlar cokmus yani yakınımda eczane yok uzakta oturuyorum eşimde yanimda dgl duysun istemiyorum umutlanip uzukuyoo nasıl bir test ?
anladım. köpüren ne ? idrar ile mi bu test yapılıyormuş ?İnternette duydum çamaşır suyu ile test yapılıyormuş kopururse hamile kopurmezse değilsin demekmiş yapanlar cokmus yani yakınımda eczane yok uzakta oturuyorum eşimde yanimda dgl duysun istemiyorum umutlanip uzukuyo
Ya çamaşır suyunu bı kaba koyuyosun idrarida üstüne dokuyosun kopurmesi lazımmış denedim valla şimdi baya köpürdü ayran gbi oldu üstü bembeyaz acaba varmı yaanladım. köpüren ne ? idrar ile mi bu test yapılıyormuş ?
ben bu tarz yöntemleri güvenilir buulmuyorum ama yine de hayırlısı olsun diyelim. inşallah kanda da çıkar :)Ya çamaşır suyunu bı kaba koyuyosun idrarida üstüne dokuyosun kopurmesi lazımmış denedim valla şimdi baya köpürdü ayran gbi oldu üstü bembeyaz acaba varmı ya
Hamile tanıdığı olsa derdim ama hamile olmayan biri mesela denese onda kopurcek mi acaba ben deenedim baya ayran gbi oldu yüzü böyle bembeyaz köpük oldukeşke hamıle biri senın için denese , sende hemen yapardın emın olurduk
İsrar etmeyin işeyememmkeşke hamıle biri senın için denese , sende hemen yapardın emın olurduk
Test yaptım zaten ama ben kendimi çok hissediyorum hamile gbi hiç böyle olmamistiİsrar etmeyin işeyememm![]()
Hisleolmuyor maalesef. Valla ben 8 aylık göbeğimi unutuyorum bazen.Test yaptım zaten ama ben kendimi çok hissediyorum hamile gbi hiç böyle olmamisti
La havleBen emindim ya belirtidir vermisti vücudum nasıl oldu anlamadım belki erken yapmisimdir zaten adetim düzensiz beklim
La havle![]()
Sizi çok iyi anlıyorum ama böyle ilkel yöntemler sizi çok yanıltır. Ben 20 haftalık gebeyim isterseniz bende deneyeyim sizin için ama en iyisi gebelik testi yapmakKizlar ben geçen ay klomen kullandım 17snde adet oldum adetlerim çok düzensiz bu aralar kendimi hamile gbi hissediyorum rüya bile görüyorum ama eşime demek istemiyorum evde çamaşır suyu testini denesem diyorum cikarmi sizce yapanlar varmı doğruluk varmi
Sizi çok iyi anlıyorum ama böyle ilkel yöntemler sizi çok yanıltır. Ben 20 haftalık gebeyim isterseniz bende deneyeyim sizin için ama en iyisi gebelik testi yapmay