çamaşırlarım çabuk yıpranıyor :(

uumutsuzz

sıraya dizdin bizi zaman.
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
280
9
68
İstanbul
kızlar işim dolayısıyla 7-8 aydır başka bi şehirdeyim.
çamaşır makinesi 3 buçuk saatte yıkıo (profilo)
alo karçiçeği deterjan ve bulut yumuşatıcı kullanıyorum
yoksa suyun kirecinden midir nedir geldiğimden beri yeni aldığım kıyafetlerim hemencecik soluyor ve tiftikleniyor
deneyimli arkadaşlardan yardım rica ediyorum..

canım solmasının sebebi şu bence hem beyaza hem renkliye aynı deterjanı kullanıyorsan ondandır sıvı deterjanlar var perwoll mesela siyah için ayrı renkli için ayrı narin kazak gömlek için ayrı o şekilde kullanırsan renkleri solmaz siyah kotum solmuştu annem siyah deterjanı ile yıkadı bi baktık ki ilk günki rengine gelmiş:)

canım ben toz deterjanı sadece beyazlara kullanıyorum. renklilere ve siyahlara ayrı ayrı sıvı deterjan kullanıyorym. faydasını da gördm

tamam canım teşekkürler :) denicem :)

Renkliler için 3.5 saat çok.kısa poragramı yokmu.perwoll koyu renkli kıyafetler için tavsiye ederim.beyazlar için yarım ölçek toz deterjan yeterli.fazlası çamaşırları yıpratır

3.5 saatte olmasi da etkiliyodur ki. Ben beyazlari yikiyorum uzun programda, bide nevresimler falan.
Daha kisa program yok mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim makine max 2 saate yıkıyor o da eğer beyazları atacaksam 40 dereceyi açıp bebek programında yıkıyorum onun haricinde 1saat 20 dk da bitiriyor benim makinem Bana yıkama süren çok uzun geldi açıkcası Kullandığın deterjanların da etkisi olabilir ama ne kadar çok ve uzun yıkanırlarsa o kadar çabuk eskiyorlar

ben de ünideyken çok kireçliydi sular ama çamaşırlarım hiç yıpranmadı.
acaba makina eski mi?belki makinadan kaynaklıdır.
yada makinanın devrini yüksek yuttuysanız belki ondan da kaynaklanıyor olabilir.

Renkliler için 3.5 saat çok.kısa poragramı yokmu.perwoll koyu renkli kıyafetler için tavsiye ederim.beyazlar için yarım ölçek toz deterjan yeterli.fazlası çamaşırları yıpratır

canım renkli ve beyaz ikisini de 3buçuk saatte yıkıo. yeni aldım makineyi. ama çok pişmanım. kısa programı 2 saat ve bi kere yıkadım denedim ama çamaşırlardan ter kokusu geliodu hoşuma gitmedi

3.5 saatte olmasi da etkiliyodur ki. Ben beyazlari yikiyorum uzun programda, bide nevresimler falan.
Daha kisa program yok mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 saatlik kısa programı var ama yıkadığım çamaşırlardan ter kokusu gelince bi daha o programı kullanmadım

haklısın ne yapacağımı bilmiyorum inan..

canım renkli ve beyaz ikisini de 3buçuk saatte yıkıo. yeni aldım makineyi. ama çok pişmanım. kısa programı 2 saat ve bi kere yıkadım denedim ama çamaşırlardan ter kokusu geliodu hoşuma gitmedi

Makinada sorun var demekki.ter kokusu kaldıgına göre .acaba makinaya gereğinden fazlamı çamaşır koyuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…