- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Sen zaten silme bebiş var. Doğduktan sonra da süpürgenin ucuna bez geçirip silin valla. Ben öyle yapıcamCok gecmis olsun :-(
Korktum valla ben bide 6. Kattayim silemem bundan sonra heralde
Seyde olabilir bu dukkanlarda camlari siliyolar ya bi aparatla uzun sopaya takip kullanilabilirSen zaten silme bebiş var. Doğduktan sonra da süpürgenin ucuna bez geçirip silin valla. Ben öyle yapıcam
Hayır ben o kadar sinirliydim ki siz ne biçim doktorsunuz falan dedim. O da bunu duymak istemedi. Çok konuşmayın gerekirse dava açına getirdi. Laf da söyleyemiyoruz. Pff. İnternette dayadım yorumları valla.E ama kasinmiyo mu simdi bu adam istersen dava et ne demek neye guveniyo bu
Duymak istemiyosa soyletmesin o zaman canim isini iyi yapsin haybye tutmuyolar onu oradaHayır ben o kadar sinirliydim ki siz ne biçim doktorsunuz falan dedim. O da bunu duymak istemedi. Çok konuşmayın gerekirse dava açına getirdi. Laf da söyleyemiyoruz. Pff. İnternette dayadım yorumları valla.
Bundan sonra tabiki dava açıp takip edeceğim. Ama ben o an, yorgunluktan göremedi diye düşündüm. Bana da çok basit bir şey soruyolar, çok iyi bildiğim şeyi unutuyorum yoğunluktan. Sadece bir özür bekledim pişkinlik yaptı bana.Dava et elbette.. Ugrasmayim da ne demek.. Avukatmissin ustelik.. Sizler boyle derseniz kimler hakkinin pesine dussun? Kaldi ki saglik gibi bir konuda..
Sen zaten silme bebiş var. Doğduktan sonra da süpürgenin ucuna bez geçirip silin valla. Ben öyle yapıcam
Bundan sonrasindan bahsediyorum ben de zaten; ilk anda anlamadan sikayet etmek yersiz olurdu..Bundan sonra tabiki dava açıp takip edeceğim. Ama ben o an, yorgunluktan göremedi diye düşündüm. Bana da çok basit bir şey soruyolar, çok iyi bildiğim şeyi unutuyorum yoğunluktan. Sadece bir özür bekledim pişkinlik yaptı bana.
Burnu yere dusse uzanip almayan tiplerden belli kiBundan sonra tabiki dava açıp takip edeceğim. Ama ben o an, yorgunluktan göremedi diye düşündüm. Bana da çok basit bir şey soruyolar, çok iyi bildiğim şeyi unutuyorum yoğunluktan. Sadece bir özür bekledim pişkinlik yaptı bana.
Çok teşekkür ederim iyiyimm canımm :)aayy geçmiş olsun. şikayet et de başından savmak neymiş anlasın. şuna bak yaa. sinir oldum. şimdi nasılsın?
Ya kirikta amelyat mi var kibrda okudum ilkkez tuh erken olsaydi kardesime sorardim
Bana kimse yapmadı, tutmayacak mı bacağım şimdi yaaaKırık ameliyatı var. Cuma günü bir arkadaşımın kardeşinin parmakları kırılmış ameliyat edilip alçıya alınmış aynı günde çıkış veriliyor . Günü birlik yatış yapılıyor.
Valla ben alciya aliniyor sadece saniyodum su kk sayesinde hergun yeni bisey ogreniyorumKırık ameliyatı var. Cuma günü bir arkadaşımın kardeşinin parmakları kırılmış ameliyat edilip alçıya alınmış aynı günde çıkış veriliyor . Günü birlik yatış yapılıyor.
Bana kimse yapmadı, tutmayacak mı bacağım şimdi yaaa
Ya ne alakası var herkese ameliyat yapılmıyor tabi kiBana kimse yapmadı, tutmayacak mı bacağım şimdi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?