camdan aşağı düştüm :(

Kolum kirildi demistin onda da mi yapmadilar
Hayır onda da yapmadılar. O da bayağı inceldi biliyor musun alçıdan çıkardığımda çok inceydi. Hala da diğerine göre ince. Acaba ameliyat etmediler mi diye düşündüm. Ama gerek yokmuş

Şöyle diyim büyük ihtimal bacağında çatlama olmuştur. Kırılma olmadığı için ameliyat yapılmamıştır.

Eeeeee her ile , her ilceye , her beldeye , her koye universite acilirsa, herbirine bakkal dukkani gibi tip fakultesi adi altindan ne oldugu belirsiz fakulteler acilirsa boyle yetersiz egitimsiz daha rontgen filminden kirik bile tespit edemeyen hasta hayatini sagligi tehlikeye atan tehlikeli , yetersiz, ustune ustluk isani tarafi sifir`` doktorcuk`` lar turer basimiza.
Bana kalirsa o doktorum diye gecinen adamin sizi sakat birakmadigina yanlis teshis koyup yanlis mudahale etmedigine falan dua edin.
Buda size aci bir deneyim olsun 1 deil 2 degil en 3 doktora gorunursunuz birdaha lazim oldugunda.

Bana kimse yapmadı, tutmayacak mı bacağım şimdi yaaa
Siz iui bir ortapedi uzmanina gittinizmi?
Her kirikta ameliyat sart degilki cokme kirik mi ne tur kirik alciya alinmis bi sure kalir ama bacak olmasi sizin icin Or olmus.
Muhtemelen rontgen cihazinda sorun vardir diye dusunuyorum kiriki doktorun gormemesi imkansiz gibi bisey.benim.kuzende bel agrisindan film cekildi cokme kirik cikti hikayeside yoktu losemi teshisi koyuldu
Baska hastahanede tekrar dra gitti basit bir bel fitigi imis.cihaz bozuk oldugi icin kirik gozukmus.sizin durumdada tam tersi olmus olabilir

Bakın böyleydi ilk başta. Sonra çok şişti

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-22-23-20-48.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 1.780
Caramelim kirik miymis yaaa
Ben hic ihtimal vermediydim ezik falan dediydim ama
Ay icim bir tuhaf oldu ya daha kotusu olsaydi?
Dikkatli olmalisin canim silme cam mam ya deger mi? Cok gecmis olsun

Bu ne ki geçenlerde bizim hastanede ameliyat yapıldı hastanın sıkıntısı safra kesesi ile idi bilin bakalım adamın neresinden ameliyat ettiler ? Basur ameliyatı geçirdi

Geçmiş olsun.
Doçent olmuş da adam olamamış.
Bazen doktorlar insan olduklarını unutuyorlar.

Yahu Allah askina gozunuzde buyutmeyin su Turkiyedeki docent, prof falan diye gecinen tipleri hangi bolum hengi dal olursa olsun onlarin %95 i bilgileri sayesinde degil birilerinin goz yummasi ve torpili sayesinde elde ediyorlar o unvanlari. Kimsenin adina mevkisine aldanmayin yani.

Bu ne ki geçenlerde bizim hastanede ameliyat yapıldı hastanın sıkıntısı safra kesesi ile idi bilin bakalım adamın neresinden ameliyat ettiler ? Basur ameliyatı geçirdi

Bu bahsettiginiz bilgiyle tecrubeyle doktorlukla alakali degil yanliz, bu tamamen turk insaninin isini ciddiye almamasi her konuda oldugu gibi bu istede isini sarkitmasi umursamamasi ile alakali bir durum. O hasta o ameliyat haneye gelene kadar bircok saglik gorevlisinin teyidinden geciyor olmasi lazim, Yani suc tamamen doktorun degil o gun o hastane de ve ameliyatta gorev alan hasta bakicidan hemsireye ameliyathane personeline kadar herkeste ve tabiki yonetiminde de hata var.

Çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşirsiniz inşallah. Nasıl doktormuş öyle hiç bir şey anlamamış bide üste çıkmaya çalışmış.

Ameliyatı yapan doktor prof. Eğitim görevlisi savunması ise basuru da vardı şaka gibi !

Çok geçmiş olsun Pink. Arkadaş seni takip ederim hemen iyileşirsin insallah.Dr da hata etmiş üstüne Özür dilememis ayıp etmis.tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…