camdan aşağı düştüm :(

Eşimi evde zar zor sakinleştirdik " o kemik parçasını alıcam , ilk gittiğimiz doktorun gözüne sokcam , al sana bademcik iltihabı " diye diye günlerce konuştu , haklıyız ama , yine de insan sessiz kalıyo , pislik çıkmasın diye .
Sana da çok geçmiş olsun , Allah beterinden korusun .

Ya ben dedim ki, çatladı da üstüne basa basa mı kırdım acaba. Sonra bana çatlak çatlaktır nasıl kırılsın dediler. Basamadım ki üstüne. Yavaş yavaş kanguru gibi yürüdüm
Çatlak daha çok ağırır zaten ama hiç düşünemiyorum yürüyebileceğini benim omuzum kırılmıştı alçıya alınmadan nefes alamıyorum

Cok gecmiş olsun, kesinlikle şikayet edin dava açın, uyarmanıza rağmen iki kırığı görememiş körmüymüs

Canım vallahi işini iyi yapanları tenzih ediyorum ama röntgen+ muayeneye 500 lira ödedim ya. Bu ne biçim iş dedim. Helal de etmiyorum. Çok sinirlendim
gecmis olsun pinky yaa ayagin tam nerden kirildi benimde kirilmisti ne kotu bir gundu Allahim bidaha yasatmasin o kotu anlari..kirildigi ilk gun cok acir agri kesici bile fayda etmiyordu benim 1 ay alcida kaldi cok sukur gecti o gunleri atlattim hatirlamak bile istemiyorum.devlet hastanelerine kurban olayim benim doktorum bana cok iyi bakti acildede hemen anladilar olan parana olmus birde o halde yuruyup eve gevmissin ustune basmaman lazimdi daha kotude olabilirdi acil sifalar dilerim.

Canim bana da epilepsi teşhisi konuldu. Doktor tv izleme, camdan sarkma, gürültülü ortama girme şöyle böyle bürsürü sey söyledi ve ilaca başladı bunlar yasanirken sadece 2 aylık evliydim. Neyse sonra adam bana resmen yaşama öl dedi yani hal böyle olunca Ankaraya bir profesöre görüşmeye gittim neyse muayne tahlil filan derken profesörüm dediği 'Senmi epilepsi hastasımıyşsın' ve ben eger daha uzman birisine gitmesem o ilaç raporlanacaktı ve hayat boyu kullanacaktım. Yan etkileri vardi daha sofradan kalkmadan acıkıyordum sonra önce ilacı yarıya düşürdük sonra yavas yavas bitirdik simdi saglikliyim. Bu ülkede artık doktorlara güven yok hele hele onemli bir rahatsizliksa mutlaka birden fazla uzmana gitmek gerek.. bu arada sikayet fasa fiso bir ise yaramadı

@pinkycaramel
Ah be yavrum senin ne işin var camda!?
Çok geçmiş olsun. Kaç ay kalacak alçıda?
Kim ilgilenecek seninle? Kayyum yerleşmesin bu vesile deyip?
Dikkat et lütfen. KiB yemiştim, anca gördüm.

Ayyy yok artik...
Epilepsi oyle basit bi hastalikta degil ki , kafasina gore nasil teshis koymus oyle...
Iyi ki prof. A gitmissin canim ya ...
Zaten hastaneye saglikli giden sagliksiz cikiveriyor

@pinkycaramel
Ah be yavrum senin ne işin var camda!?
Çok geçmiş olsun. Kaç ay kalacak alçıda?
Kim ilgilenecek seninle? Kayyum yerleşmesin bu vesile deyip?
Dikkat et lütfen. KiB yemiştim, anca gördüm.
Farkettim kuzum hoşgeldiiin. 1,5 ay kalsın sonra gel tekrar bakalım dedi. Kimse gelmeyecek ki kuzum. Değneklerim var yürüyorum onlarla.

çok çok geçmiş olsun yine de ucuz atlatmışsın.. tabure üzerinde cam silmek bana düşüncesi bile korkutucu geliyor
benim başıma da basit bir sistit yüzünden gelmeyen kalmamıştı, iki ayda 4 kurum gezip yanlış tahliller yüzünden gittikçe kötüleşmiştim. sonunda bir insan evladına denk gelip de on gün iğne yiyerek iyileşebilmiştim, eski sonuçlarıma ve tedavilere doktor bile dakikalarca söylenmişti, basit bir bakteriye direnç kazandırmışlar yaymışlar iyice mesaneye bile sıçramıştır artık diye. bana da üçüncü doktor çok evhamlısınız kaygılısınız abartıyorsunuz demişti halbuki hiç canım tatlı değildir doktora mecbur olmasam hayatta gitmem, ama çektiğimi ne kadar berbattı ben bilirim gerçekten. bana "evhamlı" diyen sıfatı malum ile kavga etmeye bile halim kalmamıştı doğru teşhisten sonra, zaten rapor vermişti sonuncusu artık zaten. on gün iğne ve beş gün yatak istirahatiyle ancak iyileşmiştim...
şaka gibi gerçekten bu işler bu ülkede. özel hastanelerde nasıl bir denetimsizlik var, hiç bilmiyorum ama iyi doktora denk gelmek, evrakların karışmaması çoğu yerde artık şans işi maalesef
tekrar çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Oncelikle buyuk gecmis olsun, dr la ilgili olarak da SABİM ve BİMER e lutfen yazili sikayette bulunun,internetten yapilabiliyor vaktinizi almaz,boylece sapla saman da ayrilmis olur

bana da dr kızımı emzirirken epilesisin dedi kızım 2 aylıktı hemen ilaca başla kızını sütten kes dedi .iyiki inanmamışım toplamda 7 dr gittim yarı yarıya bölündüler kimisi epilepsi dedi kimisi değilsin dedi ben şimdiye kadar hiç nöbet geçirmedimkesinlikle tek drla kalmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…