- 29 Aralık 2015
- 8.774
- 260.594
- 598
- Konu Sahibi queenofhaters
-
Hayatımı senaryo olarak yazacağım ben. Gencecik yaşımda verem ettiler beni :))))Pinky çok geçmiş olsun. Acayip kayınvaliden, kocanın sırnaşık arkadaşı (!) derken bir de kaza gelmiş başına. Bununla geçmiş olsun diyelim
Çatlak daha çok ağırır zaten ama hiç düşünemiyorum yürüyebileceğini benim omuzum kırılmıştı alçıya alınmadan nefes alamıyorumYa ben dedim ki, çatladı da üstüne basa basa mı kırdım acaba. Sonra bana çatlak çatlaktır nasıl kırılsın dediler. Basamadım ki üstüne. Yavaş yavaş kanguru gibi yürüdüm
Yakininda olsam gelir bakardim sana, olmadi ki boyleÇok sağ ol bebeğim sen de benle çok ilgilendin dün :) iyiyim şimdi laf yrtiştirebiliyorum bak :)))))
gecmis olsun pinky yaa ayagin tam nerden kirildi benimde kirilmisti ne kotu bir gundu Allahim bidaha yasatmasin o kotu anlari..kirildigi ilk gun cok acir agri kesici bile fayda etmiyordu benim 1 ay alcida kaldi cok sukur gecti o gunleri atlattim hatirlamak bile istemiyorum.devlet hastanelerine kurban olayim benim doktorum bana cok iyi bakti acildede hemen anladilar olan parana olmus birde o halde yuruyup eve gevmissin ustune basmaman lazimdi daha kotude olabilirdi acil sifalar dilerim.Canım vallahi işini iyi yapanları tenzih ediyorum ama röntgen+ muayeneye 500 lira ödedim ya. Bu ne biçim iş dedim. Helal de etmiyorum. Çok sinirlendim
Ayyy yok artik...Canim bana da epilepsi teşhisi konuldu. Doktor tv izleme, camdan sarkma, gürültülü ortama girme şöyle böyle bürsürü sey söyledi ve ilaca başladı bunlar yasanirken sadece 2 aylık evliydim. Neyse sonra adam bana resmen yaşama öl dedi yani hal böyle olunca Ankaraya bir profesöre görüşmeye gittim neyse muayne tahlil filan derken profesörüm dediği 'Senmi epilepsi hastasımıyşsın' ve ben eger daha uzman birisine gitmesem o ilaç raporlanacaktı ve hayat boyu kullanacaktım. Yan etkileri vardi daha sofradan kalkmadan acıkıyordum sonra önce ilacı yarıya düşürdük sonra yavas yavas bitirdik simdi saglikliyim. Bu ülkede artık doktorlara güven yok hele hele onemli bir rahatsizliksa mutlaka birden fazla uzmana gitmek gerek.. bu arada sikayet fasa fiso bir ise yaramadı
Farkettim kuzum hoşgeldiiin. 1,5 ay kalsın sonra gel tekrar bakalım dedi. Kimse gelmeyecek ki kuzum. Değneklerim var yürüyorum onlarla.@pinkycaramel
Ah be yavrum senin ne işin var camda!?
Çok geçmiş olsun. Kaç ay kalacak alçıda?
Kim ilgilenecek seninle? Kayyum yerleşmesin bu vesile deyip?
Dikkat et lütfen. KiB yemiştim, anca gördüm.
çok çok geçmiş olsunKızlar,
Soranlar için çok teşekkür ederim. Bütün gece hastanede öldüm bittim. Şimdi hastane personeli varsa, nolur bana yardımcı olsun.
Dün akşam üstü cam silerken aşağıya düştüm. Evimiz yokuşta biraz. Önü 2. Kat arkası 1. Kat gibi. Neyse cam silerken taburem kaydı şırank diye aşağıya yapışıverdim. Yumuşak zemin. Hemen alel acele doktora gittik. Röntgen çekildi bacağıma. Doktor bey hiçbir şey yok, Biraz dinlen geçer dedi. Adam doçent, heh süper çok şükür dedik eve doğru yol aldık. Hatta eşimle eve dönüyoruz " hadi yine iyisin kız, dört ayağının üstüne düştün dedi ". Eşim şehirdışına gitti beni eve bırakıp. Neyse eve geldim işte öyle deyince. 1 saat geçmedi, bacağım morarmaya ve şişmeye başladı. 15 dk bekledim 20 dk bekledim yok. Doktoru arayıp bilgisayardan tekrar bakmasını istedim. Yok herhangi bir şey zedelenmiş dedi. Ama nasıl morardı. Neyse ben siteden kızlara yazdım, resimleri falan yolladım, onlar da kötüye benziyor dediler, kırık olsa duramazsın dediler. Biraz sonra dayanamadım artık o acıya ağlaya ağlaya taksiyi aradım. Bir devlet hastanesinin aciline gittim doğruca. Doktor bakar bakmaz kırık dedi. Röntgen çekildi yine. Sarıldı alçıya alındı. 2 yerden kırılmış. Eve geldim acıdan uyuyamadım. Sabah da doktoru arayıp şikayet ettim. Kendisiyle kavga ettik. Özür bile dilemedi, olabilir böyle şeyler nolmuş. Çok konuşmayın gerekirse dava açarsınıza getirdi konuyu. Özür dilemek bu kadar mı zor ya. Nasıl ağladım acıdan. Kendine toz da kondurmuyor. Eşim de şehirdışında konuşup rahatlayacak kimsem yok. İyice uyudum kendime geldim. Aklıma geldikçe sinirlerim hopluyor. Böyle olabiliyor mu ya, bu ne biçim şey? Hayır ilk seferde anlamadı diyelim, sonra ben onu aradım başından savmak için mi bana " baktım tekrar yok bir şey evhamlanmayın " dedi. Ayy yazdıkça rahatladım vallahi
Öncelikle çok geçmiş olsun her kırıkta ameliyat yapmıyorlar parçalı kırıkta ameliyat yapılıyorBana kimse yapmadı, tutmayacak mı bacağım şimdi yaaa
Oncelikle buyuk gecmis olsun, dr la ilgili olarak da SABİM ve BİMER e lutfen yazili sikayette bulunun,internetten yapilabiliyor vaktinizi almaz,boylece sapla saman da ayrilmis olurKızlar,
Soranlar için çok teşekkür ederim. Bütün gece hastanede öldüm bittim. Şimdi hastane personeli varsa, nolur bana yardımcı olsun.
Dün akşam üstü cam silerken aşağıya düştüm. Evimiz yokuşta biraz. Önü 2. Kat arkası 1. Kat gibi. Neyse cam silerken taburem kaydı şırank diye aşağıya yapışıverdim. Yumuşak zemin. Hemen alel acele doktora gittik. Röntgen çekildi bacağıma. Doktor bey hiçbir şey yok, Biraz dinlen geçer dedi. Adam doçent, heh süper çok şükür dedik eve doğru yol aldık. Hatta eşimle eve dönüyoruz " hadi yine iyisin kız, dört ayağının üstüne düştün dedi ". Eşim şehirdışına gitti beni eve bırakıp. Neyse eve geldim işte öyle deyince. 1 saat geçmedi, bacağım morarmaya ve şişmeye başladı. 15 dk bekledim 20 dk bekledim yok. Doktoru arayıp bilgisayardan tekrar bakmasını istedim. Yok herhangi bir şey zedelenmiş dedi. Ama nasıl morardı. Neyse ben siteden kızlara yazdım, resimleri falan yolladım, onlar da kötüye benziyor dediler, kırık olsa duramazsın dediler. Biraz sonra dayanamadım artık o acıya ağlaya ağlaya taksiyi aradım. Bir devlet hastanesinin aciline gittim doğruca. Doktor bakar bakmaz kırık dedi. Röntgen çekildi yine. Sarıldı alçıya alındı. 2 yerden kırılmış. Eve geldim acıdan uyuyamadım. Sabah da doktoru arayıp şikayet ettim. Kendisiyle kavga ettik. Özür bile dilemedi, olabilir böyle şeyler nolmuş. Çok konuşmayın gerekirse dava açarsınıza getirdi konuyu. Özür dilemek bu kadar mı zor ya. Nasıl ağladım acıdan. Kendine toz da kondurmuyor. Eşim de şehirdışında konuşup rahatlayacak kimsem yok. İyice uyudum kendime geldim. Aklıma geldikçe sinirlerim hopluyor. Böyle olabiliyor mu ya, bu ne biçim şey? Hayır ilk seferde anlamadı diyelim, sonra ben onu aradım başından savmak için mi bana " baktım tekrar yok bir şey evhamlanmayın " dedi. Ayy yazdıkça rahatladım vallahi
Güncelleme: sayfa 7 resim yükledim.
bana da dr kızımı emzirirken epilesisin dedi kızım 2 aylıktı hemen ilaca başla kızını sütten kes dediCanim bana da epilepsi teşhisi konuldu. Doktor tv izleme, camdan sarkma, gürültülü ortama girme şöyle böyle bürsürü sey söyledi ve ilaca başladı bunlar yasanirken sadece 2 aylık evliydim. Neyse sonra adam bana resmen yaşama öl dedi yani hal böyle olunca Ankaraya bir profesöre görüşmeye gittim neyse muayne tahlil filan derken profesörüm dediği 'Senmi epilepsi hastasımıyşsın' ve ben eger daha uzman birisine gitmesem o ilaç raporlanacaktı ve hayat boyu kullanacaktım. Yan etkileri vardi daha sofradan kalkmadan acıkıyordum sonra önce ilacı yarıya düşürdük sonra yavas yavas bitirdik simdi saglikliyim. Bu ülkede artık doktorlara güven yok hele hele onemli bir rahatsizliksa mutlaka birden fazla uzmana gitmek gerek.. bu arada sikayet fasa fiso bir ise yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?