cok tskler yorum içinsen onun alınacağı lafları bu zamana kadar biliyor olmalısın o lafları kullanmazsan sorunun çözülür.
bu kadarcik kusur kadi kizinda da olur.bak ne guzel ozelliklerini saymissin
bu huyunuda gormezden geliverdemekki senin sozlerine cok deger veriyor seni onemsiyor ki bu sekil davraniyor
sende biraz daha dikkatli olmaya calis konusmalarinda. belki senin icin alinacak bir soz degildir ama o oyle dusunmuyor olabilir
aynen öyle her an tetikteyim her hareketim her sözüm tetikte....eminim yapmışsındır ama ona
daha esnek olmasını
yeri geldiğinde esprili olmasınıve gerekirse eleştiriye acık olması gerektiğini bir daha hatırlat.
ilişkinin içine herşey girer bence tartışılır gülünür tiye alınır barışılır bunların hepsi ikili ilişkilerin hepsinde olası gereken unsurlar.
öyle 'elleme küstüm' olursa sıkar.insan her zaman saygılı olmalı ama heran tetiktede olamaz.
canım böyle dediğin gibi kolay görünse. gönlünü alacağım diye yırtılıyorum...inadı geçmek bilmiyor ne gerek var hayatı zehir etmeye diyorum.tek probleminiz alınganlık olsun nolucak :)
yapacağın şey çok basit. alındığında affettirmek için uğraşıp durmayacaksın.birşeye kırıldı diyelim,gerçekten çok kırıcı birşey değilse onun alınganlığından bozuluyorsa,yeter artık sana yalvarmaktan bıktım kötü niyetim yok benim çok alıngansın deyip üste çıkarsanız sonra o size yalvarmaya başlar.merak etmeyin ters tepmez.insan psikolojisi böyledir.naz yapabildiğine naz yaparsın.sen aman şunu demeyim aman kırmayım derken onu havaya sokmuşsun.bence artık kendi lehine çevir durumu yoksa evlilik falan olursa daha çok çekersi
dediklerine cok katiliyorum alttan almaya calistikca uste cikiyor bunaldim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?