• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Can sikintisi

Evet gorumcenin çocuklarına ben büyüttüm diyor hep. Zaten az kaldı inşallah bikacgun daha sabretsem iyi
22 aylik bebegin altini degistirirken eltiniz ya da esi gordu diye baslik acmissiniz..bu nasil kafadir ya ? Kiskancliktan onunuzu goremiyorsunuz bence ya da dusunceleriniz fesatca.yazik cidden boyle insanlar gordukce uzuluyorum.en cokta cocugunuza.

Babannesinin sizden sogutacagini dusunuyorsunuz ? Bence siz egitim vermeyin ya kendiniz once yardim alin.sagliklu ruh halleri oldugunu sanmiyorum oz babannesinin annesinden sogutmaya calisacagini dusunmek..en cok esinize acidim annesi hakkinda bu dusuncenizi biliyor mu acaba.hic hos degil.
Bence sen bir yardım al. Öz babannesi sürekli işten gelince kötü annen geldi annen kötü diye konusurmu. Sakayla bile soylenirmi bu sözler üstelik bikacgun bakmakta gün bile değil saat . Diğer oğlunun çocuğunu annesinden ayirmayi düşünün bir tip var karşınızda. Ne düşünmemi bekliyorsun.

22 aylik bebegin altini degistirirken eltiniz ya da esi gordu diye baslik acmissiniz..bu nasil kafadir ya ? Kiskancliktan onunuzu goremiyorsunuz bence ya da dusunceleriniz fesatca.yazik cidden boyle insanlar gordukce uzuluyorum.en cokta cocugunuza.
Iyimisin sen ya denize girdi diye açmıştım. Etrafta fesatlık kötüler çoğaldıkça bu endişelerim normal degilmi. Neler görüp okuyoruz akşama kadar. El kadar bebelere kadar tecavüz haberi duyuyoruz hanımefendi bunlar hayal ürünü değil. Endişelerim koruma iç güdüm çok normal

Anne olarak her şeyi hesaplamani ve bu konuda hassas olmani tuhaf bulmam. Annesin sen, bugün neler görüp okuyoruz. Ama kullanıcı adın tanıdık geldiğinde konularına baktım da... Hassasligin dozu biraz fazla gibi. Bunu biraz kontrol altına almaya çalış. Ortada konu açmaya değecek hiç bir kötü durum yok, içini ferah tut bence. Kv ile aran nasıldır sever mi bilmem ama, O torunu. Onu samimiyetle seviyordur. Ben bile arkadaşların çocuklarına oy anneeem derim, bu sevgi sözüdür. Anne dedirtmekle aynı değil. Ayrı kalamazsan anne daha küçük gece çok kalkıyor, biraz büyüsün bırakırım der meseleyi bitirirsin. Biraz Rahatla...

Söylediklerinizde haklısınız. Benim kv. onlara gittiğimiz zaman benimle uyusun diye tutturur. Tabi ki çocuğun babaanneye de ihtiyacı var ama anneye olduğu kadar değil. Hele ki 2 yaşında bir çocuğun sizden soğuma ihtimali daha yüksek. Anneler her zaman evlatlarını kıskanır bunun kv. ile bir ilgisi yok bence.
Sonunda bir anne doğru düzgün cevap verdi teşekkür ediyorum bir siz anladınız beni. Kıskanmam normal degilmi. Küçük bebek daha çabuk soğur üstelik

Iyimisin sen ya denize girdi diye açmıştım. Etrafta fesatlık kötüler çoğaldıkça bu endişelerim normal degilmi. Neler görüp okuyoruz akşama kadar. El kadar bebelere kadar tecavüz haberi duyuyoruz hanımefendi bunlar hayal ürünü değil. Endişelerim koruma iç güdüm çok normal
Altini alirken bugune kadar kimse gormedi altini acarken gorduler yazmissin.ben gayet iyiyim.bir siz dogurmadiniz.bir sizin cocugunuz yok.su cocuklari egiticem derken pamuklara sarip sarmalamaktan vazgecin..ozguvenini yerle bir edersiniz.yardim almak kotu bir sey degil.sen al diyorsun ne yazik ki hicbir zaman boyle haddinden fazla kiskanc ve kayinvalidem,eltim ve kocasi hakkinda cocugumun bir tarafina bakip bir seyler dusunurmu diye dusunecek zihniyete sahip olmadim.olamam.

Altini alirken bugune kadar kimse gormedi altini acarken gorduler yazmissin.ben gayet iyiyim.bir siz dogurmadiniz.bir sizin cocugunuz yok.su cocuklari egiticem derken pamuklara sarip sarmalamaktan vazgecin..ozguvenini yerle bir edersiniz.yardim almak kotu bir sey degil.sen al diyorsun ne yazik ki hicbir zaman boyle haddinden fazla kiskanc ve kayinvalidem,eltim ve kocasi hakkinda cocugumun bir tarafina bakip bir seyler dusunurmu diye dusunecek zihniyete sahip olmadim.olamam.
Kizimin bezi islamişti. denizde çıkardım ve gördüler demiştim . Evet nevar bunda olayları duydukça ortalık. ..t köpek dolu olduğu için kimse, kimseyi gerçek anlamda hicbirzaman taniyamayacagina emin olduğum için, rahatsızlık duydum. Bu benim bağımlı bir anne olduğumu gösteriyorsa evet bağımlıyım. O benim yavrum bana emanet.

Çocuğunuzu bu kadar hayatınızın merkezine koymayın ,çocuğun çok ağladı durmadı arkandan dese iki saat oyalayamadilar derdin arkalarından ,çocuk sıkıntı yapmıyorsa tam zamanlı bir işe girin .

Ha x var ha x gil var ne fark ediyor ki tek takıldığım ve o tarafta hatalı bulduğum kötü anne demeleri

Günde 2 saat durmasıyla anasından soğuyan çocuk mu olur ya benim aklım almadı

Neyse benim size tavsiyem işi bırakın içiniz rahat değilse neden bırakasınız ki çocuğu?
Bilmiyorum soğursa diye düşünüyorum. İçim rahat etmiyor. Az kaldı birdaha bırakmayı düşünmüyorum çalışırken. Esimin işini bitmesini bekliycem

Kizimin bezi islamişti. denizde çıkardım ve gördüler demiştim . Evet nevar bunda olayları duydukça ortalık. ..t köpek dolu olduğu için kimse, kimseyi gerçek anlamda hicbirzaman taniyamayacagina emin olduğum için, rahatsızlık duydum. Bu benim bağımlı bir anne olduğumu gösteriyorsa evet bağımlıyım. O benim yavrum bana emanet.
Devam edin bir 10 sene sonra cocugunuzun ozguvenini gomek isterim.israrla o benim yavrum diyorsunuz :)))) evet sizin yavrunuz siz buyutuyrsunuz ama yanlis :))) yeryuzunde ki tek cocuk sizin cocugunuz degil.yarin okul caginda sinif kapilarinda ogretmene su benkm cocuguma vurdu diye dolanacaginiza adim gibi eminim.evet etrafta kotu insanlarda var siz cocuga kendisini korumayi ogreteceksiniz once ama babannesinden bile kiskanarak yapmayacaksiniz bunu. Hala davranislarinzin hakliligini savunuyorsunuz acaba yanlismiyim diye dusunurdum bu kdr kisi soylerken.daha bir sey demeyecegim egitim ve cocuk gelisim kitaplari tavsiye edeyim size.

Hah tam bunu diyordumm sizin sorununuz bu kendi agzinizla yazmissiniz.ben buyuttum diyecek.kayinvalidenizin cocugunuzu buyutmesi bu kadar dokunup kiskanclik yaratacaksa oturun buyutun.ayyyy yerinde olsam ben kaynananizin daha cogunu soylerdim.bak , bir de ustune kiskanclik yapsin ! Insanogluna yatanilmiyor

Valla oğluma annem bakıyor hatta bazen geceleri de kalıyor ( nöbet tutuyorum ) anneanne büyütüyor oğlumu sonuna kadar doğru :) :) bir gün olsun bu durumu sorun etmedim kıskançlık krizlerine girmedim tüm gün anneanne sırtında olan sevgi arsizi çocuğum beni görünce anneanneyi bırakıyor demek ki sogumuyor

Çocuk anneden nasıl sogur ya ,anne sonuçta kim ne yaparsa yapsın ,sogumaz zaten iki yaşından sonra kendi bağımsızlığını ilan edecek çocuk ama inada müsaade eden bir anne olur mu bilemedim şimdi
Cocuk ilerde babannesine vs.karsi kiskanildigini gorse kendisiden sogur haberi yok..esi bilse bu icindekileri yine bilemedim ne dusunur..

Valla oğluma annem bakıyor hatta bazen geceleri de kalıyor ( nöbet tutuyorum ) anneanne büyütüyor oğlumu sonuna kadar doğru :) :) bir gün olsun bu durumu sorun etmedim kıskançlık krizlerine girmedim tüm gün anneanne sırtında olan sevgi arsizi çocuğum beni görünce anneanneyi bırakıyor demek ki sogumuyor
Diyorum ya konu sahibi cocuguna bagimli 28 evladim var benimde
Oyle annler var ki delirmemek elde degil.bir onun cocugu var o sinifta.biraz rahat birakin cocuklari ya.buyuklere uzuluyorum neyi kimden kiskaniyorsun ki ? Senin diger yarının anasi ya.kaynana demek bile itici benim icin.kotu birj olsa yine kiskanmazdim inanin sirf esime saygi duydugumdan saygi gosterirdim ama yok sizce yeterli laf sokmus muyum ? :)) Ohh cevabida nasil verdim kaynanaya..bilinclenmek lazim.boyle cocuk egitimi olamaz.ilerisi icin dogacak sorunlardan bahsediyrum hala benim yavrum diyor konu sahibi evet sen yaptin bravo

Çocuğunuzu bu kadar hayatınızın merkezine koymayın ,çocuğun çok ağladı durmadı arkandan dese iki saat oyalayamadilar derdin arkalarından ,çocuk sıkıntı yapmıyorsa tam zamanlı bir işe girin .

Ha x var ha x gil var ne fark ediyor ki tek takıldığım ve o tarafta hatalı bulduğum kötü anne demeleri
Bende bu yuzden kizima beni kötülüyor gibi soğutmaya çalışıyor gibi düşünmeye başladım. Sırf bu lafından sonra oldu bu düşüncem

Millet bebeğini bakıcıya bırakıp, akşama kadar çalışıyor da bebek annesinden soğumuyor.
Sizinki 2 saat altı üstü.
Annesinden niye soğusun?
Sizin yanınızda değilken bebeğin ağlaması marifet değil ayrıca ya da ayrı odalarda kalamamanız, çocuk anne diye ağlamaktan duramasa daha mı iyi?
Ne güzel sorun çıkarmadan kalıyormuş babaannesiyle, sevinmeniz gerekirdi bence.
Burda problem kötü anne demeleri çocuğa, böyle bir durum varsa ben baktırmazdım.

Son düzenleme:
Devam edin bir 10 sene sonra cocugunuzun ozguvenini gomek isterim.israrla o benim yavrum diyorsunuz :)))) evet sizin yavrunuz siz buyutuyrsunuz ama yanlis :))) yeryuzunde ki tek cocuk sizin cocugunuz degil.yarin okul caginda sinif kapilarinda ogretmene su benkm cocuguma vurdu diye dolanacaginiza adim gibi eminim.evet etrafta kotu insanlarda var siz cocuga kendisini korumayi ogreteceksiniz once ama babannesinden bile kiskanarak yapmayacaksiniz bunu. Hala davranislarinzin hakliligini savunuyorsunuz acaba yanlismiyim diye dusunurdum bu kdr kisi soylerken.daha bir sey demeyecegim egitim ve cocuk gelisim kitaplari tavsiye edeyim size.
Ben cok okudum öyle kitapları merak etmeyin. Ayrıca sizin kayinvalideniz siz kızınızı almaya gittiğinizde kötü annen geldiii kötüü o kötüü dese birkaç kez ve gün tekrar etse iyi niyet umarmisiniz. Veya ne düşünürsünüz. Ben size neden böyle düşündüğümü not olarak yazımın altında verdim. Bağımlı olsam 2saatte bırakmazdım. Ama sorun bırakmam bakmasi değil. Sorun kizima beni kötülemesi. Sorun urate aşması ne bileyim tavır. Hani bakıyor desinler gibi bakmak var birde gerçek bakmak var. Hani ben dusunuyorum ki bu kadın benim yanımda böyle konuşuyorsa ben yokken ne diyor. Veya yine kötü annen gelecek kötü annen diyemi konuşuyor sürekli. Artık kizim anlamaya başlıyor çoğu şeyi. Ben doğurup bütün zahmeti çekip büyüttüm. Kötü annen kelimesi duymak içinmi. Veya ne yapmışım bu güne kadar kötü kelimesini duymak için. Bunlar beni incitiyor. Yoksa kayinvalideme güveniyorum bakım konusunda. Sadece beni inciten şeyler var. Evet kabul ediyorum. Soğursa kizim benden diye korkuyorum. bağımlı bir bebek değil kizim ben yokken rahatça duruyor.bagli yetistirseydim durmazdı degilmi

Back
X