çanakkale anadolu hastahanesine gidenlerrrr

dilara1617

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
26
0
6
Çanakkale
arkadaşlarr yardımlarınızı bekliorum 4 buçuk aylık hamileyim ve 3 tane doktor değiştirdm son olarak çanakkale anadolu hastanesnde ezcan hanıma gttim bu sefer memnun kaldım gibi ezcan hanım ya da anadolu hhastaesine gdenlerr fikirlerinizi almak istiyorumm memnun kaldınız mı hastaneden doğum yapanlar bi sıkıntı yaşadılr mı???

arkadaşlarr yardımlarınızı bekliorum 4 buçuk aylık hamileyim ve 3 tane doktor değiştirdm son olarak çanakkale anadolu hastanesnde ezcan hanıma gttim bu sefer memnun kaldım gibi ezcan hanım ya da anadolu hhastaesine gdenlerr fikirlerinizi almak istiyorumm memnun kaldınız mı hastaneden doğum yapanlar bi sıkıntı yaşadılr mı???

cnm ya ben de ayrıntılı ultrason için gitmeyi düşünüyorum ücreti ne kdr biliyor musun? bir de ne zamana randevu veriyorlar?

benim ezcan hanımda doğum yapan arkadaslarım var çok memnunlar. ben o bayanın geçmişini bildiğim için hiç ısınamadım. bende turan erginbaşa gidiyorum turan beyden çok memnunum.
henüz hamile değilim ama zaten her ay turan beye gidiyorum hamile kalıncada onda devam edeceğim...

merhaba kızlar hangi doktora gideceğime bir türlü karar veremedim.kimi önerirsiniz? tavsiye edebileceğiniz bir dr varmı acaba?:44::44::44::44:

merhaba kızlar hangi doktora gideceğime bir türlü karar veremedim.kimi önerirsiniz? tavsiye edebileceğiniz bir dr varmı acaba?:44::44::44::44:

tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
benim önerebileceğim doktor turan erginbaş
kesinlikle çok iyi bir doktor
başka doktorların 6 ayda çözemediği sorunumu 1 ayda iyileştirdi

benim ezcan hanımda doğum yapan arkadaslarım var çok memnunlar. ben o bayanın geçmişini bildiğim için hiç ısınamadım. bende turan erginbaşa gidiyorum turan beyden çok memnunum.
henüz hamile değilim ama zaten her ay turan beye gidiyorum hamile kalıncada onda devam edeceğim...

canım geçmişini bildiğim için falan yazmışsın ne ki geçmişi şuan da ona gidiyorum aksi bişi varsa değiştireyim???

canım geçmişini bildiğim için falan yazmışsın ne ki geçmişi şuan da ona gidiyorum aksi bişi varsa değiştireyim???

canım o çanda görev yapıyodu oraya gelmeden önce. bende çanlıyım. burda bikaç arkadasıma hiç iyi davranmadı ve kızlar hep başka doktorlara yöneldiler yani pek ilgili değildi ama sanırım orda değişmiş çanakkaleden bir arkadasım temmuzda doğum yaptı onda ve çok memnun yine olsa yine onu seçerdim diyo.
sen memnunsan değiştirme canım

tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
benim önerebileceğim doktor turan erginbaş
kesinlikle çok iyi bir doktor
başka doktorların 6 ayda çözemediği sorunumu 1 ayda iyileştirdi

çokteşekkür ederim canım inşallah.bu arada ne gibi bir sıkıntın vardı canım? ayrıca turan bey hangi hastanede? 5 ay oldu ben buraya taşınalı drların çoğunu tanımuyorum da..:40::40::40::40:

canım o çanda görev yapıyodu oraya gelmeden önce. bende çanlıyım. burda bikaç arkadasıma hiç iyi davranmadı ve kızlar hep başka doktorlara yöneldiler yani pek ilgili değildi ama sanırım orda değişmiş çanakkaleden bir arkadasım temmuzda doğum yaptı onda ve çok memnun yine olsa yine onu seçerdim diyo.
sen memnunsan değiştirme canım

canım bende çanda yaşıyorum şu an....

çokteşekkür ederim canım inşallah.bu arada ne gibi bir sıkıntın vardı canım? ayrıca turan bey hangi hastanede? 5 ay oldu ben buraya taşınalı drların çoğunu tanımuyorum da..:40::40::40::40:

ben ilk gebeliğimde necmettin hurku ve ethem akaya gitmiştim bigaya i,kiside dış gebelik dedi ethem aka bebeğimi aldı sonrasında rahim ağzı yarası iltihaplar ve bi sürü şeyle uğraşmak zorunda kaldım 4 ay boyunca. rahim ağzında yara olduğunu ethem aka söylememişti anlamadı yada dikkat etmedi bilmiyorum zaten yarayı yapanda oydu kürtaj esnasında olmuş.
turan bey benim dış gebelik geçirmediğimi normal gebeliğimin sonlandırıldığını ortaya çıkardı ve yarayı buldu.
2 ayda bende hiçbir problem kalmayacak şekilde tedavi etti şuan hiçbir derdim kalmadı allaha şükür. sadece her ay kontrole gidiyorum.
turan bey barbaros polikliniğinde özel muayenehanede yani ama doğumlarını anadıolu hastanesinde yaptırıyormuş.

canım bende çanda yaşıyorum şu an....

hangi mahalle

ben ilk gebeliğimde necmettin hurku ve ethem akaya gitmiştim bigaya i,kiside dış gebelik dedi ethem aka bebeğimi aldı sonrasında rahim ağzı yarası iltihaplar ve bi sürü şeyle uğraşmak zorunda kaldım 4 ay boyunca. rahim ağzında yara olduğunu ethem aka söylememişti anlamadı yada dikkat etmedi bilmiyorum zaten yarayı yapanda oydu kürtaj esnasında olmuş.
turan bey benim dış gebelik geçirmediğimi normal gebeliğimin sonlandırıldığını ortaya çıkardı ve yarayı buldu.
2 ayda bende hiçbir problem kalmayacak şekilde tedavi etti şuan hiçbir derdim kalmadı allaha şükür. sadece her ay kontrole gidiyorum.
turan bey barbaros polikliniğinde özel muayenehanede yani ama doğumlarını anadıolu hastanesinde yaptırıyormuş.

hangi mahalle

çok geçmiş olsun canım.aklmda bulunsun buradaki arkadaşlar da can hastanesindeki fatoş hanımı tavsiye ediyorlar bir bilgin varmı fatoş hanm hakkında? karşıyakada yım canım ben sen çanda mısın şu an?

çok geçmiş olsun canım.aklmda bulunsun buradaki arkadaşlar da can hastanesindeki fatoş hanımı tavsiye ediyorlar bir bilgin varmı fatoş hanm hakkında? karşıyakada yım canım ben sen çanda mısın şu an?

sağolasın canım.
fatoş hanımı biliyorum ethem akaya giderken bi gün ona gitmiştim yara olduğunu söylemişti bana ama bana çok ilgili gelmedi ben sorarsam söyledi ilaç yazdı gönderdi hemen ama onda doğum yapan birini tanıyorum memnundu çok.
biga devlet hastanesinde adını yanlış bilmiyorsam serdar bey diye biri varmış ondan memnun olanlar var
evet ben çandayım burda yaşıyorum karşıyakada ne tarafta bende evlenmeden önce karşıyakadaydım

sağolasın canım.
Fatoş hanımı biliyorum ethem akaya giderken bi gün ona gitmiştim yara olduğunu söylemişti bana ama bana çok ilgili gelmedi ben sorarsam söyledi ilaç yazdı gönderdi hemen ama onda doğum yapan birini tanıyorum memnundu çok.
Biga devlet hastanesinde adını yanlış bilmiyorsam serdar bey diye biri varmış ondan memnun olanlar var
evet ben çandayım burda yaşıyorum karşıyakada ne tarafta bende evlenmeden önce karşıyakadaydım

dün doktora gittim.biga can hastanesinin sahibi tanıdık çıktı ve eşimin ısrarıyla oraya gittik.fatoş hanıma muayne olacaktım fakat ayrılmış:( yeni bir dr gelmiş ayhan bey baya ilgilendi ama hala kararsızım kendime gelene kadar gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı..bu arada halk eğtimin arka tarafında kalıyor evim.tanışmak isterim canım.görüşmek üzere...........

dün doktora gittim.biga can hastanesinin sahibi tanıdık çıktı ve eşimin ısrarıyla oraya gittik.fatoş hanıma muayne olacaktım fakat ayrılmış:( yeni bir dr gelmiş ayhan bey baya ilgilendi ama hala kararsızım kendime gelene kadar gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı..bu arada halk eğtimin arka tarafında kalıyor evim.tanışmak isterim canım.görüşmek üzere...........

aaa ayhan beyin geldiğini duymuştum ama fatoş hanımın yerine geldiğini bilmiyodum.
hakkında hayırlısı olsun canım ayhan beyde devam et kafana takılan bişey olursa başka yere gidersin o zaman

canım bende anadolu hastanesine gidiyorum 5,5 aylık hamileyim ve cengiz beye gidiyorum memnunum önce ezcan hanıma gitmiştim memnun kalmadım.

Arkadaşlar kesinlikle necmettin hurku'yu tavsiye etmiyorum başımdan geçen olay !!!!

17.10.2016 15:10 saatine 4 boyutlu renkli ultrason çektirmek için Özel Anadolu Hastaneleri Çanakkale bölgesinde randevu aldım 15 dakka önce gelmem gerektiği çikolata ve kola içmemem gerektiği randevu teyidi sırasında sekreter tarafından 15.10.2016 19:04 saatinde bilgi verildi. Ben neden çikolata ve kola içmiyorum diye soru sorduğumda sekreter doktor beyin rica ettiğini nedenini bilmediğini söyledi. 2 gün boyunca çikolata ve kola içmedim. 17-10-2016 15:15 doktorun yanına girdim . Doktor çok genç olduğumu neden bu kadar çabuk evlendiğimi , bu kadar çabuk çocuk yaptığımı sordu. Keşke okulunun bitmesini bekleseydin eşin nerede , eşin ne iş yapıyor gibi sorular sordu çok rahatsız oldum ! Bir 10 dakika kadar bebeğimi inceledikten sonra yüzünü göremediğimi birazdan tekrar bakalım diye beni odadan çıkardı. Odadan çıktığımda saat 15:28 idi ve beni 17:06 kadar girişte bekletti! Bir buçuk saatten Fazla! Beklerken bir parça diğer doktorların tavsiyesine uyup Bebek hareketlensin diye çikolata yedim sekreter gördüğü halde uyarmadı! Aksine gülümseyip geçti! 17:06 da Doktora girdiğimde pizza siparişi geldi yemeğini soğutmamak için sanıyorum basından savdı! çikolata yediğim için bebeği hiç göremiyorum şimdi de çok hareketli Dedi bende sekreteri gördüğü halde uyarmadığınu söylediğimde doktor bana kaç defa söylememiz lazım sekreter randevu alırken söyledi Dedi ! Bende sekretere neden diye sorduğumda sebebini açıklasaydı beklerken diğer doktorların tavsiyesine uyup yemezdim ! Dedim sekreter ordan Yalancısın der gibi öyle bir konuşma geçmediğini söyledi görüşme detayları kayıt altındaysa bu konuşmayı kendide dinleyebilir !!!! ve Necmettin Hurku 10!dakika içerisinde beni odasından çıkardı ! Sekreter bana ismimle hitap etti, özel hastanedeyiz arkadaşı gibi Elmira gel Elmira al nedir !!! cd verirken yüzüme dahi bakmadı ! Bebek hakkında bilgi verilmedi eli yüzü ayağı sağlığı su vs diye söylenmedi raporunu doldurdu beni de çıkardı 15:10 - 17:10 a kadar yorulup beklediğimemi yanayım ? Hevesle görmek istediğim bebeğimi göremediğimemi yanayım ? 300 tl para verip hiçbir bilgi alamadığıma mı yanayım ? Yoksa bana yapılan saygısızlığa mı ?

Back
X