- Konu Sahibi dilara1617
-
arkadaşlarr yardımlarınızı bekliorum 4 buçuk aylık hamileyim ve 3 tane doktor değiştirdm son olarak çanakkale anadolu hastanesnde ezcan hanıma gttim bu sefer memnun kaldım gibi ezcan hanım ya da anadolu hhastaesine gdenlerr fikirlerinizi almak istiyorumm memnun kaldınız mı hastaneden doğum yapanlar bi sıkıntı yaşadılr mı???
merhaba kızlar hangi doktora gideceğime bir türlü karar veremedim.kimi önerirsiniz? tavsiye edebileceğiniz bir dr varmı acaba?:44::44::44::44:
benim ezcan hanımda doğum yapan arkadaslarım var çok memnunlar. ben o bayanın geçmişini bildiğim için hiç ısınamadım. bende turan erginbaşa gidiyorum turan beyden çok memnunum.
henüz hamile değilim ama zaten her ay turan beye gidiyorum hamile kalıncada onda devam edeceğim...
canım geçmişini bildiğim için falan yazmışsın ne ki geçmişi şuan da ona gidiyorum aksi bişi varsa değiştireyim???
tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
benim önerebileceğim doktor turan erginbaş
kesinlikle çok iyi bir doktor
başka doktorların 6 ayda çözemediği sorunumu 1 ayda iyileştirdi
canım o çanda görev yapıyodu oraya gelmeden önce. bende çanlıyım. burda bikaç arkadasıma hiç iyi davranmadı ve kızlar hep başka doktorlara yöneldiler yani pek ilgili değildi ama sanırım orda değişmiş çanakkaleden bir arkadasım temmuzda doğum yaptı onda ve çok memnun yine olsa yine onu seçerdim diyo.
sen memnunsan değiştirme canım
çokteşekkür ederim canım inşallah.bu arada ne gibi bir sıkıntın vardı canım? ayrıca turan bey hangi hastanede? 5 ay oldu ben buraya taşınalı drların çoğunu tanımuyorum da..
canım bende çanda yaşıyorum şu an....
ben ilk gebeliğimde necmettin hurku ve ethem akaya gitmiştim bigaya i,kiside dış gebelik dedi ethem aka bebeğimi aldı sonrasında rahim ağzı yarası iltihaplar ve bi sürü şeyle uğraşmak zorunda kaldım 4 ay boyunca. rahim ağzında yara olduğunu ethem aka söylememişti anlamadı yada dikkat etmedi bilmiyorum zaten yarayı yapanda oydu kürtaj esnasında olmuş.
turan bey benim dış gebelik geçirmediğimi normal gebeliğimin sonlandırıldığını ortaya çıkardı ve yarayı buldu.
2 ayda bende hiçbir problem kalmayacak şekilde tedavi etti şuan hiçbir derdim kalmadı allaha şükür. sadece her ay kontrole gidiyorum.
turan bey barbaros polikliniğinde özel muayenehanede yani ama doğumlarını anadıolu hastanesinde yaptırıyormuş.
hangi mahalle
çok geçmiş olsun canım.aklmda bulunsun buradaki arkadaşlar da can hastanesindeki fatoş hanımı tavsiye ediyorlar bir bilgin varmı fatoş hanm hakkında? karşıyakada yım canım ben sen çanda mısın şu an?
sağolasın canım.
Fatoş hanımı biliyorum ethem akaya giderken bi gün ona gitmiştim yara olduğunu söylemişti bana ama bana çok ilgili gelmedi ben sorarsam söyledi ilaç yazdı gönderdi hemen ama onda doğum yapan birini tanıyorum memnundu çok.
Biga devlet hastanesinde adını yanlış bilmiyorsam serdar bey diye biri varmış ondan memnun olanlar var
evet ben çandayım burda yaşıyorum karşıyakada ne tarafta bende evlenmeden önce karşıyakadaydım
dün doktora gittim.biga can hastanesinin sahibi tanıdık çıktı ve eşimin ısrarıyla oraya gittik.fatoş hanıma muayne olacaktım fakat ayrılmışyeni bir dr gelmiş ayhan bey baya ilgilendi ama hala kararsızım kendime gelene kadar gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı..bu arada halk eğtimin arka tarafında kalıyor evim.tanışmak isterim canım.görüşmek üzere...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?