• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canan Karatay'dan şok çıkış

bana çok iyi gelmişti biliyomusun bi ara yapmıştım taş devri diyeti ama amacım zayıflamak değildi, beslenme şekli olarak denedim, ama devam ettirmesi zor, insan illa ki arıyor malesef, en azından şekeri bıraksak tamamen yine kar Glisemik Indeks diyeti kimin metin özatamı:26:

G.I diyeti aslinda karatay diyetiyle cok ortusuyor.Su anda dunyada furya.MEhmet ozun programinda da denk geldim hatta.Hem kalori olarak hemde besinin g.i degerine bakarak yapilan bir diyet.karataydaki gibi beyaz un asla yok.sekerde ayni sekilde.hazir gida kesinlikle yok hani o kellogslar diyet urunleride dahil.İcinde Kan sekeriyle alakali hersry.Sanki kalori listesi gibi glisemik indeks deger listesi var.Kalori diyetinde tarhana verilmez yuksek kalori diye ama gi da icine yogurt girdigi icin serbest .Kacamak mi yapicaksin yaninda diledigin kadar yogurt yiyebilirsin demisti.Aksam aciktin mi bir yumurta kirip yiyebilirsin demisti.Tam hayat tarzi yapilailecek bir diyet yaniii.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu kadına gıcığım.Günde 10 yumurta şahsen beni gebertir.Her şeyin fazlası zarar.Her şeyi kararında yemek lazım.Saçımızı boyatmayalım da Adnan Şenses gibi gezelim. :19: Ayrıca kimse kuaförde makyaj yaptırmıyor.Canan Teyze'yi telefonla dolandırmışlardı.O yüzden ciddiye alamıyorum.

Bir kere böyle bir çıkışı Çağla Şikel e de yapmıştı. Çocuklarıma yemek yedirmek için tatlıyı ödül olarak veriyorum demişti. Çağla Şikel şok oldu azarı yiyince, sizin çocuklarınız hiç şeker yemedi mi diye sordu. Hiç yememişler, küçükken çocukları doğum günü partilerine gidermiş pastadan bile yemezlermiş, ev sahibi Karatay ı arayıp çocuklar bir şey yemiyor hasta mı diye sorarlarmış...

Bu kadarı da çok abartı geliyor bana...

Seker konusunda katiliyorum hocama.Yegenim 2 yasini doldurucak daha agzina cikolata,seker koymadi.Pekmez ve bal.Anasinifi,ilkokula gelince zaten yiyecek ne kadar gec girerse beyaz zehir vucuduna okadar iyi.

Seker konusunda katiliyorum hocama.Yegenim 2 yasini doldurucak daha agzina cikolata,seker koymadi.Pekmez ve bal.Anasinifi,ilkokula gelince zaten yiyecek ne kadar gec girerse beyaz zehir vucuduna okadar iyi.

cikolatanın tadına varılmadıgı hayat, hayat mıdır ya... :27: aslında saglıklı olanı yapıyorsunuz ama yine de uzuldum cocuga, ilkokula kadar hic yiyemeyecek olması... merak ettim, peki dondurma icin de aynı seyi mi dusunuyorsunuz? gerci sut ve balla ev yapımı olabilir...

Son düzenleme:
cikolatanın tadına varılmadı hayat hayat mıdır ya... :27: aslında saglıklı olanı yapıyorsunuz ama yine de uzuldum cocuga, ilkokula kadar hic yiyemeyecek olması... merak ettim, peki dondurma icin de aynı seyi mi dusunuyorsunuz? gerci sut ve balla ev yapımı olabilir...

Valla cikolatanin tadini bilmiyor su anda zaten masallah istahli ve iri bir cocuk.Doktor hatta makarna pilav muz yedirmenize gerek yok demisti:) onlari da henuz yemedi.Dondurma gecen yaz yemedi henuz kucuk diye ama bu yaz nasil olur bilmiyorum.muhtemelen tadina bakip yiyecektir.Kacis yok.Ama disarida 1.bucuk 2 yasinda bebelerin elinde kola ellerinde cips goruyorum.Cok uzucu.

Valla cikolatanin tadini bilmiyor su anda zaten masallah istahli ve iri bir cocuk.Doktor hatta makarna pilav muz yedirmenize gerek yok demisti:) onlari da henuz yemedi.Dondurma gecen yaz yemedi henuz kucuk diye ama bu yaz nasil olur bilmiyorum.muhtemelen tadina bakip yiyecektir.Kacis yok.Ama disarida 1.bucuk 2 yasinda bebelerin elinde kola ellerinde cips goruyorum.Cok uzucu.

1,5/ 2 yaşında kola içip cips yemek mi?! :53: onun midesi ne kadarcık ki kaldırsın o asiti :50:

ay annem yıllaaar onceden cipsi eve sokmamak icin incecik halka halka kızartırdı patatesleri... gerci o da kalorili ve kızarınca protein degeri kalıyor mu bilmiyorum ama olsun daha dogal en azından. gerci elma sekeri de her seyi evde yapardı :16:

G.I diyeti aslinda karatay diyetiyle cok ortusuyor.Su anda dunyada furya.MEhmet ozun programinda da denk geldim hatta.Hem kalori olarak hemde besinin g.i degerine bakarak yapilan bir diyet.karataydaki gibi beyaz un asla yok.sekerde ayni sekilde.hazir gida kesinlikle yok hani o kellogslar diyet urunleride dahil.İcinde Kan sekeriyle alakali hersry.Sanki kalori listesi gibi glisemik indeks deger listesi var.Kalori diyetinde tarhana verilmez yuksek kalori diye ama gi da icine yogurt girdigi icin serbest .Kacamak mi yapicaksin yaninda diledigin kadar yogurt yiyebilirsin demisti.Aksam aciktin mi bir yumurta kirip yiyebilirsin demisti.Tam hayat tarzi yapilailecek bir diyet yaniii.

anladım canım, metin özata nın diyeti gibi onunda kitabı vardı gi diyeti diye, dediğin gibi bunlar sağlıklı yaşam için diyetler, zayıflamaktan ziyade

bana da saçma geliyor . benim babannem de öldüğünde 70 yaşındaydı . başına bi örtü taksak aynı bu. hatta babaannemin cildi daha güzeldi. yememiş de ne olmuş yine yaşlanmışsın işte. hani sağlıklısındırda 70 yaşında olup 50 gösterirsin o da yok. babaannem bu arada düştü beyin kanaması geçirip öldü. yoksa öyle diri bi kadındı ki...

bazı kısımlarda hak veriyorum.

Ben mesela tavuk yerine artık balık alıyorum katkısız ve daha sağlıklı.

Görüyorum çocuklarına cipstir koladır alan insanları
o çocuklara fındıkı fıstık da alınabilir o paraya..

annem ben çocukken okula giderken çikolata yerinde 100 gr kuru üzüm verirdi yiyerek giderdim. o zamanlarda 50 krş mu 1 tl miydi neydi... çikolata da öyleydi.

Kadın yanlış konuşmuyor ki,söylediklerine katılıyorum.10 yumurtayı bir hışımla söylemiştir,genelde 2-3 yumurta der.Ama şu bir gerçek ki üslubu güzel değil.Ani çıkışları var.

1,5/ 2 yaşında kola içip cips yemek mi?! :53: onun midesi ne kadarcık ki kaldırsın o asiti :50:

ay annem yıllaaar onceden cipsi eve sokmamak icin incecik halka halka kızartırdı patatesleri... gerci o da kalorili ve kızarınca protein degeri kalıyor mu bilmiyorum ama olsun daha dogal en azından. gerci elma sekeri de her seyi evde yapardı :16:
Ne yazıkki artık el kadar bebelerin elinde bile kolalar hamburgerler cipsler,gittigim cafelerde görüyorum yaşı henüz 3-4 yaşındaki çocukların elinde bile hamburgerler pizzalar var halbuki başka birşeyler yiyebilirler,hatta bir kere tartışmaya şahit oldum anne küçük çocuguna hamburger aldı kızartması ve içecegiyle babası başka birşey yesin diyor annesi yesin bunu ne olacak diyor.

Canan Hanim dogru diyor ama dediklerini bir sure yaptim. Kisa bir surede kilo verdim ama eskiye donunce tekrar aldim. Bir kere daha yapabilir miyim hayir. Sanirim kilo vermenin arzusu , tatli tutkumun yaninda hafif kaliyor. :1:

Son düzenleme:
Kadın yanlış konuşmuyor ki,söylediklerine katılıyorum.10 yumurtayı bir hışımla söylemiştir,genelde 2-3 yumurta der.Ama şu bir gerçek ki üslubu güzel değil.Ani çıkışları var.

10 yumurta olayını sizin dediginiz gibi bir anlık sinirler söylemiştir bencede yoksa dediklerin de haklı buluyorum kendisini.Bazen çevremde de görüyorum ayda 600 lira hatta daha fazla sigara parası verenler ve kola parası verenler ama çocukları birşey almak isterse para yok diyip kızıyorlar çocuklarının rıskından kesenler var,annemin bir arkadaşı sigara içer ve kola bagımlısı günlük 2,5 litre kola içer içsin kimse birşey demez ama çocuklarına doğru düzgün birşey almaz evine süt yogurt pek girmez nadirdir dogur düzgün yemek pişirmez kahvaltı genelde çocuk birinden birşey görür canı ister para yok der ama günde 2 paket sigara ve günlük kola parasını çıkartır,o yüzden canan hocanın buna karşı söyledigini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ne yazıkki artık el kadar bebelerin elinde bile kolalar hamburgerler cipsler,gittigim cafelerde görüyorum yaşı henüz 3-4 yaşındaki çocukların elinde bile hamburgerler pizzalar var halbuki başka birşeyler yiyebilirler,hatta bir kere tartışmaya şahit oldum anne küçük çocuguna hamburger aldı kızartması ve içecegiyle babası başka birşey yesin diyor annesi yesin bunu ne olacak diyor.

cocugum yok, pek anlamam ama hamburgeri ekmek arası köfte diye cevirirsek pek de sakıncalı bulmuyorum fakat ne geregi var dısardan hazır alıyor.
canı kalmasın, o tadı ogrensin diye 1-2kez aldı diyelim ama her gezmede... :50: bir de tıkıyorlar cocukları avmlere, gezdik eglendik diyorlar...

aksine teknoloji cagındayız, herkesin elinde koca koca telefonlar... bilgiye ulasmak bu kadar kolay iken modern cehalet donemi baslamıs gibi... :50:

Son düzenleme:
10 yumurta olayını sizin dediginiz gibi bir anlık sinirler söylemiştir bencede yoksa dediklerin de haklı buluyorum kendisini.Bazen çevremde de görüyorum ayda 600 lira hatta daha fazla sigara parası verenler ve kola parası verenler ama çocukları birşey almak isterse para yok diyip kızıyorlar çocuklarının rıskından kesenler var,annemin bir arkadaşı sigara içer ve kola bagımlısı günlük 2,5 litre kola içer içsin kimse birşey demez ama çocuklarına doğru düzgün birşey almaz evine süt yogurt pek girmez nadirdir dogur düzgün yemek pişirmez kahvaltı genelde çocuk birinden birşey görür canı ister para yok der ama günde 2 paket sigara ve günlük kola parasını çıkartır,o yüzden canan hocanın bunu karşı söyledigini düşünüyorum.

Üzücü.Her şey gelecek nesillerin sağlığı için.Şuan bize bir şey olmayabilir ama 3.nesilde yani 2050 yılına geldiğimizde ,bu yediğimiz GDO'lu gıdaların zararlarını net olarak göreceğimiz söyleniyor.( Kola da GDO'lu ) Çocuklarımı yemek konusunda hiç bir zaman geçiştirmedim,insanlar herkes en kısa zamanda bilinçlenir.

Canan hoca tam bir ekmek dusmani.ee nimete o kadar laf sayarsan carpar seni ekmek:) ekmek yemedgnden de kafa pek calsmamis dolandrlilginindan bahsedyorm hala gordkce guluyorm :))[/QUOT

her insanın aldatıldığı kandırıldığı olur.ama yapanmı suçlu kananmı çok açık.senelerini eğitime adamış saygın insanlara böylesi hakaret edici konuşmak bence daha büyük ayıp.üstelik kimbilir kaç insanın hayatını kurtarmış biri için böylesine çirkin konuşmak.katılmamış olabilirsiniz ama saygı lütfen !!!

kadının söyledikleri doğru olsaydı önce kendine hayrı dokunurdu..

Son düzenleme:

Ben de insülin direnci var. Mecburen bu diyeti yapıyorum ayni zamanda ilaç kullanıyorum ve spor 10 kilo verdim. Kaçamaklarda insülini aniden yükseltecek yiyecekler yiyorsam yanında süt veya yoğurt yiyorum ben de. Hayat tarzı olarak benimsemeye çalışıyorum ama tatlıya zaafim büyük.

Ben de insülin direnci var. Mecburen bu diyeti yapıyorum ayni zamanda ilaç kullanıyorum ve spor 10 kilo verdim. Kaçamaklarda insülini aniden yükseltecek yiyecekler yiyorsam yanında süt veya yoğurt yiyorum ben de. Hayat tarzı olarak benimsemeye çalışıyorum ama tatlıya zaafim büyük.

İnsulin direnci olanlar icin,diyabet hastalarina onerilen bir diyettir kesinlikle.Bana diyetisyen soylemisti fazla kotuye kullanmayacaksan yani zaten yogurt yiyorum patatese abanabilirim demeyeceksen kucuk bir diyet hilesidir yogurt sut icmek yaninda demisti.Cok guzel kilo vermissin.TEbrik ederim.Hayat tarzi yapabiliriz umarim.Benim icin tatli olmasa da olur ne serbetliyi ne sutlu tatliyi ararim ama pilava dayanamiyorum.ona karsi direncim cok dusuk.

Birde Süte,elmaya,armuta,yogurda ara ogunlerinize meyvelerine tarcin ekerseniz yine kan sekerini dusurursunuz tamda su anda tarcinli elma yerken aklima geldi:)

Back
X