• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canan Karatay'dan şok çıkış

Sevmiyorum bu kadını,çok katı bir üslubu var.Hani tatlı dille anlatsa tamam da çocuk gibi azarlıyor herkesi.

Ayrıca her şeyden abartmadan yiyorum,3 ayda 4.5 kilo verdim sporla da destekledim.

Dediklerinin hepsine uysam hayat geçmez be.Kalsın.

İnsulin direnci olanlar icin,diyabet hastalarina onerilen bir diyettir kesinlikle.Bana diyetisyen soylemisti fazla kotuye kullanmayacaksan yani zaten yogurt yiyorum patatese abanabilirim demeyeceksen kucuk bir diyet hilesidir yogurt sut icmek yaninda demisti.Cok guzel kilo vermissin.TEbrik ederim.Hayat tarzi yapabiliriz umarim.Benim icin tatli olmasa da olur ne serbetliyi ne sutlu tatliyi ararim ama pilava dayanamiyorum.ona karsi direncim cok dusuk.

Birde Süte,elmaya,armuta,yogurda ara ogunlerinize meyvelerine tarcin ekerseniz yine kan sekerini dusurursunuz tamda su anda tarcinli elma yerken aklima geldi:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim. Bi beş kilo daha fazlam var. Onu da versem harika olacak. Benim de pilav makarna falan hic alakam yok ama tatlisiz hele de cikolatasiz bi hayat düşünemiyorum. Zaten bu kadar kilo verdim ama tatliyi tamamen kesemedim. sadece sekersis cay kahveye alisabildim serbetli tatlılari kestim. Keşke bu şekilde devam edebilsem ama caymam bbi hamilelige bakar :1:

çocuklara hazır ürünler hele ki hazır yoğurtlar, danino tarzı yedirilmemeli.

hamburger falan da öyle

ama büyüyünce illa ki bulur yer

ne kadar geç bunları tanırsa o kadar iyi.

ayda bir hamburger de yenebilir, çok kasmamak lazım.

bu arada çikolata hazır gıdalar arasında en masum olan şeymiş hatta faydaları da var çikolatanın.

bayılıyorum çikolataya ama aşırı da yemiyorum. kilo meselesi yüzünden.

...

bu arada protein ağırlıklı beslenmenin uzun sürmesi halinde ilerde kansere yol açtığını da okudum.

birçok diyetisyen tahıllı ekmek veriyor, her şeyden azar azar veriyorlar. doğru olanı da bu diye düşünüyorum

canan karatay bir programda sabah kahvaltıda istediğiniz kadar tereyağ yiyin falan diyordu, çok yanlış buldum.

her şeyden yerim tereyağ da yerim ekmek de yumurta da et de ama hepsinden ölçülü yerim

tek tip beslenmeye karşıyım.

aslında bu kadın üslubunu düzeltse insanlar da hak verecekler.yani sırf üslubu kötü diye söylediklerini haklı bulmayanlar var.
şahsen ben tam olmasa da kısmen katılıyorum.doğal şeyleri almak gerçekten zor ama biraz da dikkat edilebilir.kendi yoğurdunu kendin yapabilirsin.biz yoğurt almayız.annem kendi yapar ve hazır alınandan daha güzeldir tadı.
şeker kola hamburger sürekli hamur işleri beyaz ekmek kızartma bile sakıncalı.çocuğuna doğru düzgün sıcak yemek yedirmeyip hamburger alıp yediren anneler var.benim içim gidiyo.sonra da çocuk e ablası canı hamburger istedi.sağlıksız bi yiyeceği 6 yaşındaki çocuğun da yemesini doğal bulmuyorum açıkçası.
insanların ev geçindirme dertleri var ama bi taraftan da hiç kimsenin elinden dokunmatik tlflar düşmüyor kimse kusura bakmasın.sakağa çıkıyorum bi tane çocuğun elinde tablet bilgisayar diğer çocuğun elinde dokunmatik tlf var.karşı komşumuz hem kendi hem eşi sakat.adam çalışıyo eve para getiriyo.bi tane de çocukları var kirada oturuyorlar.kadın eline 500liralık dokunmatik tlf almış.ya sen tlf alacağına önce o parayla çocuğuna et alırsın adam akıllı evinde et pişer.insanlar malesef bilinçsizce tüketiyo.bu durumda da canan karataya hak vermemek elde değil.

Ne yazıkki artık el kadar bebelerin elinde bile kolalar hamburgerler cipsler,gittigim cafelerde görüyorum yaşı henüz 3-4 yaşındaki çocukların elinde bile hamburgerler pizzalar var halbuki başka birşeyler yiyebilirler,hatta bir kere tartışmaya şahit oldum anne küçük çocuguna hamburger aldı kızartması ve içecegiyle babası başka birşey yesin diyor annesi yesin bunu ne olacak diyor.

o cipsler kolalar yok mu mahvediyor cocuklarin dislerini..ben dishekimiyim cocuk hastalar geliyor daha üc dört yaslarında tüm dişleri çürük..çeksen çekilmez tedavi yapsan cocuk durmaz..cok sık denk geliyorum cocuk odaya geliyor elinde cips paketi bos durmamıs beklerken bile yemis..anne babasıda musade etmis..agzini bir acıyor dislerinin üzeri cips kaplı..sonra niye çürüdü bu dişler diye sebep aranıyor..anlatiyorum uyarıyorum ama nafile engel olamiyoruz istiyor napalım diyip çıkıyorlar..dişleri bu hele getiriyorsa çocukların içlerine ne zararlar veriyordur allah bilir..

Kanser hücreleri proteinle yada yapıtaşı olan aminoasitlerle değil glikozla beslenir

Back
X