candy_candy min diyet günlüğü xD

candy_candy

Başlangıç: 01.10.2024//112,70//Hedef:87
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
8.045
10.980
773
38
anam başlık çok komik oldu :roflol:

arkadaşımın diyet günlüğünü görüp hasetimden çatladım.. bende dedim yapayım bi tane..

ben candy_candy;

90 kilo ve üzerindekiler birlikte zayıflıyor, 5. takım cuma zayıflama yarışması ve 5 günde 5 kilo diyeti topiklerinde aktif olarak bulunuyorum.. 5 günde 5 kilo diyetini yapıyorum.. yaptığım diyet şok diyet değil sürekli uygulanabilir bi diyet.. 5 günde 5 kilo denmesinin sebebi verilen kiloyu o hafta içindeki o 5 günde veriyor olmak ve o haftada 2 gün serbest olmak..

ben haftanın serbest günlerini cumartesi ve pazar olarak seçip bu pazartesi ikinci denememe başladım.. daha önce 3 gün yapıp bırakmıştım.. 3200 gr vermiştim ama bıraktıktan sonraki 9 gün boyunca tatlı yediğimden daha doğrusu tatlı ile beslendiğimden(abartmıyorum tatlı ve ekmek dışında pek bişey yemedim) 2300 gramını geri aldım.. bu haftaya da 106,7 ile başladım.. cuma ve cumartesi günleri sabah tartılıcam ve hep beraber göreceğiz kaç kilo verdiğimi..

bugün 2. günüm yani sebze günü:

sabah salatalık biber ve domates yedim.. bunlardan yaptığım söğüşten iki kaşık yiyerek evden çıktım.. yanıma da 3 tane salatalığı dilimleyip almıştım.. üçünü de bitirmişim :kedi:

şimdi eve gidip sabah yediğimin aynısını yicem..

gün biterken bu mesajımı düzenleyip bu günü bitiririm..

ha bi de ilvina form çayı içiyorum.. yemeklerden yarım saat önce içiliyor.. o da sanırım sindirim sistemimi iyiden iyiye düzene soktu..

hadi kolay gele hepiciğinize.. opuyorumnanaktan

öğlen eve gittim.. bi acı bi tatlı biber közledim.. doğradım onları ince ince.. içine de domates ve salatalık doğradım.. mmm.. limonla tuzla bi harika oldu.. yalnız yanında yarım dilim kepek ekmeği ve bi parmak peynir yedim :çok üzgünüm: bu da günümün kaçamağı olsun napim.. akşama da planım yaklaşık olarak bu şekilde.. yanıma salatalık aldım yine.. akşam menümü yarın yazarım artıkın..

Canım kolay gelsiiiinnn bence şimdilik iyi gidiyorsun inşallah istediğin kiloya ulaşırsın opuyorumnanaktan

Peki kaç kilosun ve boyun kaç hedefin kaç yazsan daha iyi olur sanırım...bilmiyorumkismile

görüşürüz yine tatlım uğrarım sana Şeniz

uğra canım her zaman opuyorumnanaktan

boyum 171 kilom da 106,5 :gitme:

ama iki aya kalmaz 80lerin kapısına dayanıcam kararlıyım.. guclubacismile

kararlıyım dedim de iki ay önce de kararlıydım ben büle.. ama bu sefer farklı.. ben sankim hayatımın diyetini buldum.. opuyorumnanaktan

Yaparsın tatlım hiç ümitsizliğe kapılmaa insan istedikten sonra yapmayacağı şey yok, hele böyle bişeyi kafaya koydun mu senden kaçamaz artık. delikafadulden

Hem boyunda uzun bu kiloları versen fıstık gibi olursun evelallah bayanssulusmile

Hergün güzel paylaşımlarını bekliyorum :lepi: opuyorumnanaktan

Sağlıklı kilo vermelerr... olumunekankayizsmile

teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

zaten 140 lardan düştüm bu kilom bana mucize gibi geliyo .. çocukluktan beri kiloluyum.. 6 kilo doğmuşum zaten ben.. kilo o yüzden garip gelmiyo bana.. sonradan almış olsam herhalde ddaha azimli olurdum bu zamana kadar.. ama bundan 3-4 yıl öncesine kadar hiç umrumda bile değildi valla kilo vermek.. şu son 1,5-2 yıldır ben kilo vermeyi istiyorum gerçekten.. zaten 30 kiloyu da son 1 yılda verdim.. yalnız bende bi durum var.. kışı hiç sevmiyorum.. ölüyorum sanki kışın ben.. zoraki nefes alıyorum falan.. kış girer ben susarım.. kaydirigubbakcemile3 o yüzden baharla birlikte de bi gaza gelme durumu oldu tabi.. bi dahaki kışa kadar hepiciğine veda etmem lazım kilolarımın ramazana kadar yani..

kısmet boshayallersmile başladık işte..

az önce bi çabuk çorba kaçamağı yaptım.. kalorisi düşük 57 kalori ama yine de yapmasam daha iyiydi tabi.. yalnız salatalığım bittiği için ve acıktığım için yemek istedim.. akşam eve gidip bişeylere dalmamak için.. inşallah engellemez diyetimi.. eve gidince de biber közleyip domatsle birlikte pişiricem bir nevi yumurtasız menemen yani.. bi de salata yaparım..

:ecrin_bebek:

et kaptanım.. et.. takımda birileri olsa oraya da yazarım ama yok ki :sm_confused:

57 caloricik.. çok aaaçtımm..

bugün sevgili diyet günlüğümün sayfalarını usulca kapatıyorum..

yarın görüşmek üzere..

günaydı sevgili günlük kaydirigubbakcemile3

sevgili günlük lafına da oldum olası gıcığımdır boshayallersmile

neyse dün akşam eve gittim biber közledim domatesle pişirdim ama bi yumurta kırdım içine.. kaçamak 1.

onu yedim.. sonra salata yaptım yedim.. sonra aşırı yağlı bi peynirden iki çatal yedim kaçamak 2.

salatalık yedim iki tane..sonra da mavi yeşil light ın krakerinden yedim bi paket kaçamak 3.

kardeşimin bisküvisinden yedim iki tane de kaçamak 4. :kedi:

en kötüsü sonuncusuydu.. neyse..

bugün et günüm.. tavuğumu haşladım akşamdan.. akşam ondan da götürdüm bir yudum :kedi: aldım getirdim yanıma öğlen yicem.. birazdan da markete gidip piliç jambon alıcam.. başka bi seçeneğim yok aralarda yemek için.. çok çok az nişasta muhteva ediyor.. paketin tamamı 150 cal. bugün tavukçuyum yani.. aldığım göğüs etinin yarısını haşladım yarısını da akşam annem fırında pişirecek..

büle boshayallersmile

kaçamak dolu bir sayfayı gördüm günlüğün sayfasını acilen kapadım gidiyorum (

:kedi:

ya böyle satır satır yazınca çok gibi görünüyo ama aslında çok değil.. ama benim diyetime göre tabiki daaağlar kadar bi kaçamak.. bir değil iki değil yeni.. 4!

diğer forumda dediğim gibi eğer istediğim kiloya düşmemişsem eğer haftasonu bu iki günü tekrar edicem.. sebze ve patates gününü.. bugün iyi geçiyo.. jambonum biricik aşkımla.. :)

Tatlım yaa sen bu beşgünde beş kilo diyetini uyguluyorsun sanırım.
O diyet beni ikinci günde mahvetti
Ben ilk gün yumurta yemiştim ikinci gün sabah patetesi yedim çarşıya çıktım öyle terledimki şapır şapır ter aktı yüzümden gözlerim karardı yürüyemedim o gün hemen bıraktım...

Senin bünyene iyi gelmiş demekki yapabiliyorsun çok şanslısın olumunekankayizsmile

Bende bu hafta az yiyerekten diyetimi sürdürcem haftaya pirinç lapası ile başlıcam ptesi gününden sempatiksalakcinni

Bol kilo vermelerr opuyorumnanaktan

sağol canım..

benim sıralamam patates-sebze-et-meyve-yumurta şeklinde..

et günümdeyim çok şükür hiçbir problem yaşamadım şimdiye kadar.. sadece halsizlik var o da diyetten değil benim halsizliğim.. onu bi atsam üstümden sporla da desteklerim ne güzel.. bugünüm iyi gidiyo nazar deymesin.. sırf piliç yiyorum zaten.. bugün problem yaşamam ya.. dün akşam biraz problem oldu.. peynire hasretlik, domatesin ani bitişiyle ortada kalmam, eskiden kalma diyet ürünlerimle şans eseri göz göze gelmem falan hep tetikledi.. şimdi et takviyesi ile gidicem eve.. bu akşam kaçamak yok lmaz:

biraz öncce sütsüz şekersiz kahvemi içtim şimdi de form çayımı demliyorum.. öğlen ne halt yiyeceğimi hiç bilmiyorum :) haşlanmış göğüs etimi tırtıkladım çünkü.. dışarı çıkmam kuvvetle muhtemel.. ah şu popeyes' deki çıtır tavuklardan yiyebilseydimmm boshayallersmile

sakınnnnalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilelmaz:

beş kilo ver ben ister popeyesten ister KFC den menü alıcam sana kaydirigubbakcemile3

yok yemedim ızgara yedim yağsız :sinifsinif:

ama bi kaçamak yaptım ki sorma kallisim ohaoldumsmile

inşallah tartıya yansımaz.. akşama tavuk ciğerimden vazgeçtim valla göğüs etimi yicem oturucam 2 saat evde 1 saat dışarda yürücem inşallah bişey olmaz :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…