candy_candy min diyet günlüğü xD

canım patlıcanı bende çok seviyorum üstelik patlıcanın kızardıktan sonra yapılan tüm yemeklerine kebabına salatasına bayılıyorum patlıcan salatasının üzerinde bol zeytinyağınıda severim bu sabah patlıcanı ve biberi közleyip yağsız tuzsuz sadece limonla yedim çok lezzetti nerdeyse bundan sonra hep böyle yiyebilirim patlıcanı tavsiye ederim patlıcan yağsz tuzsuz güzel olmaz diye düşünürdüm ama yanılmışım onun herhali muhteşem :))

ders çalışmadım... galeta da almayı unutmuştum zaten kaydirigubbakcemile3 akşam yemeğinde de bi tabak mercimek iki kaşık bulgur pilavı yedim.. 105,1 ile bugün patates günümden başladım iki tane patates yedim ama naman allah çok lezzetliler delikafadulden öğlen de iki tane daha yicem..

kabuklarıyla beraber fırına attım.. süper oldu :lepi:

kesinlikle katılıyorum.. dün yediğim patlıcanda da sadece tuz koydum üstüne müthiş olmuş.. yarın yine patlican yicem.. bayılıyorum.. en az dondurma kadar aşığım patlicana kaydirigubbakcemile3

patlıcan dediniz benim de anım çekti bu gün sebze günüm patlıcan közleyip bol limonlu sarmısaklı salata yapayım bari hımmmm mmmm şimdi kabak yemişken bu kadarda canı çekermi insanın ay pis boğazlık böyle bir şey galiba...

patlican aşkına :lepi: ben de tıka basa doluyum ama yarını düşündükçe midem kazınıyo.. ben hep böyleyim.. yarın da et günü için sulanırım kaydirigubbakcemile3

(dershaneye gelirler. Kantine inerler.)
Aslı: Tost yer misin?
Zeynep: Derse girecem ben Aslı!
Aslı:Amaaaan.. Kesin bi sen gelmişsindir zaten.. Yiyelim işte!
Zeynep: ıyi peki.. Ama bana simit al; tost olmaz şimdi..
Aslı: Peki tamam.. (Kantine geçer) Abla bi simit bi tost iki ayran alayım ben.
Kantinci: Simit kalmadı ama..
Aslı: Hımm.. Açma var mı?
Kantinci: Evet, var..Sen git ben getiririm
Aslı: Açmayla bi ayranı alayım arkadaşım matematik etüdüne girecek birazdan.
(Umut matematik lafını duyunca dinlemeye başlar)
Kantinci: Dur ısıtayım biraz
Aslı: Tamam
Kantinci: Sen girmiyor musun etüte?
Aslı: Yok be abla, zaten Nesrin Hoca da girmiyormuş..
Kantinci: E yeni hoca girecekmiş, girer bi tanırdın hocayı
Aslı: Duydum abla duydum; ama bugün hiç çekemicem valla tanımadığım birini şimdi.. Gıcık bişey çıkar sinirlerimi bozar zati hiç halim yok.. Ben senin o mükemmel tostunu yemeye geldim :)
Kantinci: ıyi biri dediler ama.. Al bakalım açma ve ayranı.. Tost iki dakika sonra gelir
Aslı : Sağol abla, eline sağlık..

…

Aslı: Al bakalım
Zeynep: Teşekkürler… Sen girmeyeceksin şimdi etüte geldin buraya kadar bi de.. Kantinde boş boş oturacaksın öyle mi?
(Umut Hoca hala dinlemektedir.)
Aslı: Ya zeynep Nesrin Hoca olsa gerçekten girecektim ama yani biliyosun beni keyfim yok zaten.. Şimdi bu bişey der gıcık eder beni sinirlerimi bozar..Zaten sinirim bozuk.. Yani bu herkes için en iyisi, inan Adnan:) Ben seni burda bekliyor olacağım;sonsuza dek:)
Zeynep: Başladın yine
Umut: Matematik için gelenler kimler?
( Aslı hocayı görmez.)
Aslı: Zeynep bak bi sen varsın işte.. Sana söylemiştim.
(Umut Hoca gelir.)
Umut: Bi sen mi varsın?
Zeynep: E.. e.. evet!
Umut: O zaman burada etüt yapalım.. Hem arkadaşında bize eşlik eder.
Aslı:(Önce bakmadan)Yo, yo, yo.. Siz başlayın ben kalkıyorum gerçekten..( Kalkar ve Umut Hocayı görür.) …
Umut:(Umut Aslı’nın da her kız gibi onu beğendiğini farkeder ve ..) Gerçekten ?!?
Aslı:(Umut Hoca’nın havaya girdiğini fark edince Aslı’nın suratı değişir.) Kalamam!
Umut: Ne?! Aa, şey yani neden?
Aslı: Çünkü bugün herhangi bir dersi çekecek halim yok.. Moralim bozuk.. Şurda yemek yiyip arkadaşımı beklicem.. Size iyi dersler!
(Umut Hoca gerçekten şok olur ve ders boyunca Aslı’dan gözünü alamaz. Tabiki Aslı güzel olduğu için değil; kendisinden hoşlanmadığına inanamadığı için)

Son düzenleme:
Tatlım bu diyolog ne?

ay canım sen bunu bilmiyorsun.. Diğer topikte konusu vardı da ben bi senaryo yazıyorum öyle hobimtrak bşey.. ferihan diye arkadaş var devamını bekliyorum dedi ben de ona dedim ki kendi konuma yazayım.. o topiği kabartmayalım diye.. işte dedim başından itibaren yazarım yavaş yavaş günümüze geliriz.. bu o hikayenin en başı işte boshayallersmile

candycim diğer tarafta ki tek sakınca yazılarının arada kaynaması oluyor bence böyle daha iyi anlayabiliriz ve takip edebiliriz...

candycim diğer tarafta ki tek sakınca yazılarının arada kaynaması oluyor bence böyle daha iyi anlayabiliriz ve takip edebiliriz...

ben de öyle düşündüm kaptanım.. tamamını yazmaya karar verince dedim daha sakin bi topik olsun kaydirigubbakcemile3

çok hoş canım iyi yaptın böyle şimdi sabırsızlıkla bekliyorum diğer bölümler baştansona okumak daha keyifli teşekkürler senarist candy opuyorumnanaktan

bişey değil canım... geri kalanından bi parça da yarın yayınlarım.. pembe dizi gibi takip ederiz.. kaydirigubbakcemile3

bölüm yorumlarını duymak isterim aklinialirimsmile

aaa gerçekten çok hoş bi senaryo tatlımm devamını merakla bekliyorum boshayallersmile

hemen canım.. devamında işler çok sarpa sarıyo zaten kaydirigubbakcemile3 bilgisayarımda Aslı ile Umut'un hikayesi olduğu için onları yazabilicem sadece.. diğerleri el yazısı evde olabilirler (olmama ihtimali de yüksek tabi.. ben galeyana gelip atmış olabilirim :tomato: )

amacından şaşmasın günümü de yazayım.. dün iş yerinde bütün gün patates yyedim.. toplamda 5 tane minik patateslerden yedim eve gidince de 4 tane patates yedim iki tanesinden çorba yaptım.. üç beş zeytin bi çatal peynir ve bir çilek dışında pek bi kaçamağım yok.. annemin çorbasından da (mercimek yapmıştı) bi kaşık yürütmüş olabilirim :kedi:

bugün de yanımda salatalık var onları kemiriyorum birazdan da domatesli soğanlı bi salata yicem öğlene taze fasulyem var soğan ve domatesle kendi buharında pişiyor (güzel annem yapacak opuyorumnanaktan ) akşama da patlıcan ve semizotu var.. patlıcanın salatasını semizotunun yemeğini yapıcam.. bugün menüm çok güzel zemuszemus

şimdi senaryoyu yazayım

Son düzenleme:

( Ders arası dışarda)
Zeynep: Öyle davrandığına inanamadım.. Ağzının içine düşersin diye düşünmüştüm :)
Aslı: Aman Zeynep.. Gördün mü nasıl da havalı.. Matematikçi ya.. Hem zekiyim hem yakışıklı olayında.. Hayatımda gördüğüm en gıcık tip, hıh!
Zeynep: Yakışıklıydı ama..
Aslı: KESıNLıKLE!! Biz bu hocayla çok uğraşırız bak söylemedi deme!
Zeynep: Katılıyorum.
( Biraz sessizlik olur.. Sonra aynı anda ..)
Aslı ve Zeynep: Çok yakışıklıydı be!
:)
Zeynep: Galiba yazılmışız biz bu hocaya havalı falan derken!
Aslı: Aman ne yazılıcam ona be, hıh!
Zeynep: Görecez :)
Aslı: Ya.. :)

---

(Sabah Aslı ilk derse geç kalmıştır. ıkinci dersten önceki teneffüs anca yetişir.)
Zeynep: Hoş geldin
Aslı: :&#8221 Hoşbulduk
Zeynep: Merak etme, ilk ders test çözdük sadece
Aslı: Oh be!
Zeynep: Turgay gitti aşağı; eline tutuşturup göndermişler.
Aslı: Yaa :)
Esin: Arkadaşlar! Müjdemi isterim; Nesrin Hoca ikinci ders de yokmuş.
Aslı: Aman ne müjde!
Esin: Asıl ikinci haber müjde.. Ve onun yerine..
Sınıfın Kızları: Umut Hocaa :)
Esin: Evveet :)
Aslı: Ben gidiyom Zeynep!
Zeynep: Nereye be!
Aslı: Üf, gidiyom işte..
(Koridorda Umut Hoca ile karşılaşırlar.)
Umut Hoca: Nereye; ders var!
(Aslı en endişeli ve üzgün maskesini takar.)
Aslı: Hocam annemi hastaneye kaldırmışlar.
Umut Hoca: Öyle mi? Geçmiş olsun canım, bişeye ihtiyacın var mı?
Aslı: Yok hocam sağ olun, iyi dersler..
(Umut sınıfa girer.)
Umut: Zeynep istersen sende Aslı’yla gidebilirsin.
Zeynep: Niye!
Umut: Annesini hastaneye kaldırmışlar ya!
Zeynep: Hı?
(Umut Hoca kandırıldığını anlar)

---

(Zil çalar. Sınıfa çıkarlar. Aslı Önder’in yanına geçer.)
Zeynep: Aslı, sen benim yanıma gelsene
Aslı: Aa, evet
( Der ve geçer. Umut Hoca’ nın derse girmesiyle Aslı şok olur)

Aslı: Nasıl ya?! Kimya dersine de mi artık, yuh!
Umut Hoca: Program değişti Aslı Hanımcım. Artık pazarları ilk iki saat Matematik!
Aslı: Önceden haberimiz olsaydı keşke..
Umut Hoca: N’olurdu? Annen mi hastalanırdı?
Aslı: (Söylenir) Hayır.. Uyuyakalırdım, telefonumun şarjı biterdi, otobüsün lastiği patlardı,.. vs. vs.
Umut Hoca: Efendim?
Aslı: Yok bişey!

---

(Zeynep tahtada soruyu çözemez.)
Umut Hoca: Zeynep, daha hafta içi çalıştık bu konuyu
Zeynep: Biliyorum hocam; ama hatırlayamadım.
Umut Hoca: Allah Allah.. Sende bugün bişey var ama.. Neyse.. Sen geç yerine o zaman, bugün dokunmayalım sana. Aslı sen gel.
Aslı: Ne? Ben de aynıyım hocam; bana da dokunmayın.
Umut Hoca: Son inisiyatifimi Zeynep’e kullandım.
Aslı: ( Fısıldayarak) ıyi halt ettin.. Ben cevabı söylesem burada, hiç kalkmasam çözmeye
Umut Hoca: Hadi Aslı!
Aslı: Üf!.. (Der ve soruyu çözmeye gider. O sırada Oğuz gelir.)
Oğuz: Özür dilerim hocam, geç kaldım.
(Umut Hoca el işaretiyle “geç” der.)
Aslı: Bişeyi de erken yap.
Umut Hoca: Oğuz ilk kez geç kalıyo Aslı
Aslı: Hocam Oğuz ilk kez dersinize giriyo zaten (Umut hoca bozulur)
Merve: Yine de ilk kez..
Zeynep: Biri şunu sustursun.
Önder: Okula geç kalır genelde :)
Umut Hoca: Neyse.. Aslı hadi bitir geç yerine
(ışleme devam etmez.. direk cevabı yazar, yerine geçer)
---

(Sınıfa çıkarlar. Oğuz kendi sırasındadır.)
Aslı: (Önder'e) Sen öne geç canım
(Önder ve Oğuz öne Zeynep ve Aslı arkaya geçerler. Umut Hoca gelir.)
Umut Hoca: Ooo, yerler yine değişmiş. Köşe kapmaca mı oynuyorsunuz?
Zeynep: Yaklaşık iki aydır..
Oğuz: (Arkasına döner.) Ama Zeynep..
Zeynep: Dön önüne! (Oğuz döner.)
Önder: ıyi halt ettin sen, uğraş dur şimdi..
Umut Hoca: Aloooo!!
Aslı: Meşgul!!
Umut: Aslı!
Aslı: (Gıcık gıcık sırıtır.) Efendim hocam?
Umut Hoca: (Sinirlenir.) Çık dışarı!
Aslı : Ne?
Umut Hoca : Çık dışarı dedim.
(Aslı kızar ve sınıfı terk edip merdivenlere oturur.Sınıfta)
Umut Hoca: Arkadaşlar şu testleri siz çözmeye başlayın hafta içi etütlerinde sorularınızı çözeriz. Oğuz gel dağıt şunlar ben geliyorum şimdi.. (Dışarı çıkar.. Etrafta Aslı’yı arar. Merdivenlerde olduğunu görünce gidip yanına oturur.) Neden bana karşı böylesin?

Yorumlarınızı alayım

Son düzenleme:
merhaba a.s.
zayıflama yolunda başarının devamını dilerim öncelikle.umarım istediğin kiloya kavuşursun canım.bende uğraşıyorum fakat olmuyor,resmen bunalımdayım.çalışmasam kendimi eve kapatıcam ; o derece yani. mafoldumben
çok hoş bir diyalog canım,devamını merakla bekliyorum.

öyle merak edilecek bir yerde bıraktınki canım ne konuşacaklar merak ettim pembe diziyi geçecek gibi senin senaryo ama çok hoş eline sağlık gerçekten :))

çok teşekkür ederim canım.. çok yakında 99 olup bütün sülalemi arayacağım hissediyorum :sm_cool: desteğin için teşekkürler..

devamı yakında yerimseniben

öyle merak edilecek bir yerde bıraktınki canım ne konuşacaklar merak ettim pembe diziyi geçecek gibi senin senaryo ama çok hoş eline sağlık gerçekten :))

öğleden sonra bi part daha yayınlayacağım canım o yüzden orada bıraktım.. umut ve aslının hikayesinin bi başını bi sonunu yazmıştım.. şimdi aralarını doldurmam lazım.. ben bile kendim yazdığım halde çok heyecanlanıyorum okurken delikafadulden hele yazarkenki halimi hiç sorma bi umut oluyorum bi aslı.. ikisinin de hissettiklerini hissediyorum.. yazar olarak ayrı düşünüyorum seyirci olarak ayrı heyecanlanıyorum.. senaryo yazarken şizofrene bağlıyorum iyice.. sinirleniyorum, üzülüyorum, şaşırıyorum, seviyorum, .. herşeyi yaşıyorum.. ne garip :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…