- Konu Sahibi candy_candy
-
ssağol canım...
bu sabah kahvaltı edemedim.. form çayımı içtim sadece.. çıktım yolda gelirken iki tane çağla yedim.. iş yerinde de light çubuk kraker yedim.. öğlen de patlican kebabı yedim.. allahım çok seviyorum patlıcanı yaaaa delikafadulden bu kadar akşam galeta yicek gibiyim.. ders çalışıcam da.. tırtıklarım çalışırken.. kepekli olanlardan alıcam..
sözüm söz yeminim yemin kaydirigubbakcemile3
canım patlıcanı bende çok seviyorum üstelik patlıcanın kızardıktan sonra yapılan tüm yemeklerine kebabına salatasına bayılıyorum patlıcan salatasının üzerinde bol zeytinyağınıda severim bu sabah patlıcanı ve biberi közleyip yağsız tuzsuz sadece limonla yedim çok lezzetti nerdeyse bundan sonra hep böyle yiyebilirim patlıcanı tavsiye ederim patlıcan yağsz tuzsuz güzel olmaz diye düşünürdüm ama yanılmışım onun herhali muhteşem :))
patlıcan dediniz benim de anım çekti bu gün sebze günüm patlıcan közleyip bol limonlu sarmısaklı salata yapayım bari hımmmm mmmm şimdi kabak yemişken bu kadarda canı çekermi insanın ay pis boğazlık böyle bir şey galiba...
Tatlım bu diyolog ne?
candycim diğer tarafta ki tek sakınca yazılarının arada kaynaması oluyor bence böyle daha iyi anlayabiliriz ve takip edebiliriz...
ben de öyle düşündüm kaptanım.. tamamını yazmaya karar verince dedim daha sakin bi topik olsun kaydirigubbakcemile3
çok hoş canım iyi yaptın böyle şimdi sabırsızlıkla bekliyorum diğer bölümler baştansona okumak daha keyifli teşekkürler senarist candy opuyorumnanaktan
bişey değil canım... geri kalanından bi parça da yarın yayınlarım.. pembe dizi gibi takip ederiz.. kaydirigubbakcemile3
bölüm yorumlarını duymak isterim aklinialirimsmile
aaa gerçekten çok hoş bi senaryo tatlımm devamını merakla bekliyorum boshayallersmile
(dershaneye gelirler. Kantine inerler.)
Aslı: Tost yer misin?
Zeynep: Derse girecem ben Aslı!
Aslı:Amaaaan.. Kesin bi sen gelmişsindir zaten.. Yiyelim işte!
Zeynep: ıyi peki.. Ama bana simit al; tost olmaz şimdi..
Aslı: Peki tamam.. (Kantine geçer) Abla bi simit bi tost iki ayran alayım ben.
Kantinci: Simit kalmadı ama..
Aslı: Hımm.. Açma var mı?
Kantinci: Evet, var..Sen git ben getiririm
Aslı: Açmayla bi ayranı alayım arkadaşım matematik etüdüne girecek birazdan.
(Umut matematik lafını duyunca dinlemeye başlar)
Kantinci: Dur ısıtayım biraz
Aslı: Tamam
Kantinci: Sen girmiyor musun etüte?
Aslı: Yok be abla, zaten Nesrin Hoca da girmiyormuş..
Kantinci: E yeni hoca girecekmiş, girer bi tanırdın hocayı
Aslı: Duydum abla duydum; ama bugün hiç çekemicem valla tanımadığım birini şimdi.. Gıcık bişey çıkar sinirlerimi bozar zati hiç halim yok.. Ben senin o mükemmel tostunu yemeye geldim :)
Kantinci: ıyi biri dediler ama.. Al bakalım açma ve ayranı.. Tost iki dakika sonra gelir
Aslı : Sağol abla, eline sağlık..
…
Aslı: Al bakalım
Zeynep: Teşekkürler… Sen girmeyeceksin şimdi etüte geldin buraya kadar bi de.. Kantinde boş boş oturacaksın öyle mi?
(Umut Hoca hala dinlemektedir.)
Aslı: Ya zeynep Nesrin Hoca olsa gerçekten girecektim ama yani biliyosun beni keyfim yok zaten.. Şimdi bu bişey der gıcık eder beni sinirlerimi bozar..Zaten sinirim bozuk.. Yani bu herkes için en iyisi, inan Adnan:) Ben seni burda bekliyor olacağım;sonsuza dek:)
Zeynep: Başladın yine
Umut: Matematik için gelenler kimler?
( Aslı hocayı görmez.)
Aslı: Zeynep bak bi sen varsın işte.. Sana söylemiştim.
(Umut Hoca gelir.)
Umut: Bi sen mi varsın?
Zeynep: E.. e.. evet!
Umut: O zaman burada etüt yapalım.. Hem arkadaşında bize eşlik eder.
Aslı:(Önce bakmadan)Yo, yo, yo.. Siz başlayın ben kalkıyorum gerçekten..( Kalkar ve Umut Hocayı görür.) …
Umut:(Umut Aslı’nın da her kız gibi onu beğendiğini farkeder ve ..) Gerçekten ?!?
Aslı:(Umut Hoca’nın havaya girdiğini fark edince Aslı’nın suratı değişir.) Kalamam!
Umut: Ne?! Aa, şey yani neden?
Aslı: Çünkü bugün herhangi bir dersi çekecek halim yok.. Moralim bozuk.. Şurda yemek yiyip arkadaşımı beklicem.. Size iyi dersler!
(Umut Hoca gerçekten şok olur ve ders boyunca Aslı’dan gözünü alamaz. Tabiki Aslı güzel olduğu için değil; kendisinden hoşlanmadığına inanamadığı için)
merhaba a.s.
zayıflama yolunda başarının devamını dilerim öncelikle.umarım istediğin kiloya kavuşursun canım.bende uğraşıyorum fakat olmuyor,resmen bunalımdayım.çalışmasam kendimi eve kapatıcam ; o derece yani. mafoldumben
çok hoş bir diyalog canım,devamını merakla bekliyorum.
öyle merak edilecek bir yerde bıraktınki canım ne konuşacaklar merak ettim pembe diziyi geçecek gibi senin senaryo ama çok hoş eline sağlık gerçekten :))
ama olmaz ki en önemli yerinde kesmişsin merak ederiz biz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?