candy_candy min diyet günlüğü xD

defterimi kapatmayı unutmuşum akşam :roflol:

zaten boğazımı kapatmayı da unuttum :mymeka:

ama buna rağmen 2,5 kilo verdim bu hafta şimdilik.. gerçek sonuç cumartesi belli olacak.. cuma da yarışma için tartılacağım..

bugün meyve günüm.. çilek ve erikim var :) elmam da oldu

bugünü bari kaçamaksız geçirsem boshayallersmile

bir iki gündür biraz sindirim sistemi problemimde vardı dün ondan da kurtuldum.. haftayı güzel tamamlamak en büyük arzum :1rolleyes:

cumartesi dondurma pazar da makarna yicem 103 ten düşersem.. düşmezsem makarna iptal :jeyyar:

Son düzenleme:
bugün bişey yemediğim için doğal olarak günlüğümün sayfalarına bişey yazamıyorum.. çilek çilek çilek çilek elma çilek.. ama akşama yemek yicem.. bu diyeti de toparlicam adam akıllı.. bundan sonra da pazartesi değil salı başlıcam.. meyveyi de sona atıcam.. en azından evde olurum.. karpuz falan da yiyebilirim.. neyse usulcana kapatayım yine..

ooof ne uzun geceydi..

neler yemedim ki Allahım..

akşam yemeğinde ciğer ve patlican salata yedim.. onu hazırlarken 1 dilim krem peynirli ekmeği de götürmüşüm.. yemekte de ekmek yedim tabi.. sonra gece 11 e kadar bişey yok.. acıkmadım da zaten.. ama uyuyamadım ki.. kardeşimin dönem ödevini yazdık.. 3buçuğa kadar oturduk bitirelim diye.. tabi o arada ben iki tane light kola iki tane meyveli soda iki dilim kek falan götürmüşüm.. ohaoldumsmile

böyle işte.. dün çok başarısız geçen günümün ardından 100 gr almışım.. 104,4 le bu hafta kilo bildirdim.. bugün yumurta günüm.. öğlen süt içicem akşama da yumurta ve peynir yicem.. ya da yoğurt yerim öğlen.. aralarda süt içerim.. sinirimden mi ne hiç acıkacakmışım gibi gelmiyo ya neyse..

işte böyle sevgili günlük.. boshayallersmile

şşşşşşş gece falan yemeler noluyo bakimmm lmaz:
bi daha olmasın tmm mı tatlışım boshayallersmile

tamam tatlışım :1hug: zaten ben 11 den geç uyuyamam hiç saat 11 olunca 1 saniye bile duramam ayakta.. ama işte erkek olduğu için kardeşim son güne bıraktı ödevini o da bize kaldı işte..

bundan sonra yok.. ama en son 2007 de gece yemek yemiştim.. ilginç.. yine erkek kardeşimle.. sucuklu yumurta yapıp yemiştik.. zaten erkek kardeşim yüzünden aldım ben son 20 kilomu.. ne yerdik onla..

ay canım biraz önce bi iş arkadaşım kaç kilo verdiğimi sordu işe başladığımdan beri 20 dedim.. o kadar çok farkediyo ki dedi.. bir iki ay sonra bi bakmışız manken gibisin dedi.. :asigim: ay bi iltifatlar bi iltifatlar.. yavaş verdiğin için vücudun şekle de girmiş dedi.. ben bi 5 kilo versem veremiyorum sen ne güzel veriyorsun.. ilk geldiğin halinle şimdikinin arasında dağlar kadar fark var dedi bağaaa

ay çok sevindirik oldum zemuszemus

Son düzenleme:
Ah erkekler illa son güne bırakıcaklar ödevleri,bende yeğenimden az çekmedim boshayallersmile

Demek istedikten sonra rahatça verebiliyorsun tatlım aslında çok şanslısın,bir sürü insan var herşeyi deneyim de veremeyen... :hulya:

Hem 20 kilo dile kolayyy boshayallersmile

Manken olcaksın bu gidişle cidden fıstığımmm yerimseniben

evet yaza incecik olucam zemuszemus

arkadaşlarım bugün neler oldu acaba öyle bana.. herkes benim ne kadar zayıfladığımı söylüyor nasıl diyet uyguladığımı soruyorlar.. o kadar gaza geldim ki bu haftasonu bitince edeceğim yemini şimdi ediyorum artı.. savulunnn kaydirigubbakcemile3

tam 95 kilo olana kadar haftada iki toptan fazla dondurma yemeyeceğime..

cips, çikolata, çerez, kızartma, aşırı yağlı yemekler, hamurişleri,.. vs. beni yolumdan alı koyacak her türlü yiyeceği tam 95 kilo olana kadar ağzıma dahi koymayacağıma..

uyguladığım 5 günde 5 kilo diyetini tuz ve sıralama kuralları dışıda salı dan cumartesiye hiçbir bahaneyle bozmayacağıma..

ve dahil light olmaya kola ve meşrubatlara göz dikmeyeceğime onlardan bir yudum bile almayacağıma..

puding, profiterol, yaş pasta, şerbetli tatlıları diyetim süresince ağzıma koymayacağıma

yemin ediyorum..

eğer ki bu yeminimi bozarsam yeeminimi bozduğum ve ertelediğim sürece
en büyük hayalimde uzaklaşsın benden o derece..

kafiye de yaptım :1closedeyes:

çok fena zayıflayasım var.. haftaya pazara kadar da hiç dondurma yemicem.. ondan sonra pazar veya pazartesi iki top sadece..

95 olduğumda bu yeminime dönüp kilo kısmını 85 yapıcam..

öğle yemeğimde haşlanmış ıspanak ve yoğurt yedim çok uykum var mirmirmirmir

Tebrik ederim. Diyet yapmak gerçekten çok zor büyük bir azim güç istiyor bu da sende varmış ki vermişsin bayağı. Devamı da gelicektir. Mükafatını da almaya başlamışsın en güzeli de bu.

Tebrik ederim. Diyet yapmak gerçekten çok zor büyük bir azim güç istiyor bu da sende varmış ki vermişsin bayağı. Devamı da gelicektir. Mükafatını da almaya başlamışsın en güzeli de bu.

teşekkür ederim.. bugün gerçekten çok destekleyici yorumlar aldım hem kk'dan hem çevremden.. düşmek üzereydi gardım.. yorumlar çok iyi geldi..

sana da çok teşekkür ederim.. inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız bir an evvel opuyorumnanaktan

merhaba canım ne güzel yapmışsın bir günlük kendine gayretin ve azmin için bir kez daha tebrik ederim olucak bu iş kurtulucaz hepbirlikte kilolardan :))

merhaba canım ne güzel yapmışsın bir günlük kendine gayretin ve azmin için bir kez daha tebrik ederim olucak bu iş kurtulucaz hepbirlikte kilolardan :))

teşekkür ederim canım.. valla sıkı başladım bu haftaya düşe kalka gidiyorum ama.. tekrar bugün gazı aldım.. haftaya salı günü başlicam diyete son gün cumartesiye gelsin diye.. kurtuluyoruz artık be:sm_cool:

Allahım bugün ne olduysa girdiğim her odada diyet ve zayıflama yöntemimi soruyorlar.. çok değiştin falan.. kaç kilosun dediler 100 den yeni düştüm dedim :kedi: düşerim nasılsa yakında.. geldiğin de kaçtı diyolar 120 diyorum gözleri dönüyo valla.. herkes kutladı bugün beni zemuszemus tam düşmek üzereydi bugün gardım gerçekten bırakmıştım herşeyi kafamda dün geceden sonra.. önce saygıdeğer takımım 5. takım (buraların en büyüğü o bir başka 5. takım 5. takım çok yaşa kaydirigubbakcemile3 ) sayesinde toparlandım sonra ard arda iltifatlarla da gaza geldim hihoyyyt

ne diyeyim arkadaşım Allah moralinide diyetinide başarınıda bozmasın hep daim etsin inşallah kesinlikle vericez bu kiloları sonuna kadar tam destek ama ben korkuyorum biraz karnım şişti yarın kilo verdimmi diye bakıcam 2 gün tatil cumartesi sanırım biraz yağlı yiyecek yiyeceğim ama pazar salatayla ve yağsız tuzsuz devam etmek istiyorum inşallah iki günde çok kilo almadan pazartesi devam ederim hayırlısı artık canım hepimiz kurtulalım şu kilolardaan :)) benimde boyum 172 o yüzden 100 ün üzerinde demiyor çoğu kişi boyumuz avantajımız galiba :))

evet boylarımız aynı zaten.. halama 108 demiştim (108 dim o zaman) o da inanmamıştı 90 küsür desen inanırdım demişti bana..

canım canın ne çekiyorsa cumartesi ye pazara bırakma pazar günü de en az 1300 calorilik bi program uygula.. sakın bu kaloriden aşağı düşme yoksa ertesi gün yediğin patatesi depolarsın.. üzülürsün.. ben de bi şiştim bi şiştim ama görüntü de değil.. boğazıma dizildi sanki..sakın kilo vermediysen bırakma bizi.. devam et.. emeğinin karşılığını bu diyette mutlaka alıyorsun opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

yok canım bırakmam artık kurtulmak istiyorum bu kilolardan yıllar önce 78 e düşmüştüm çok güzel olmuştum manken gibiydim o fotoğraflarıma bakıp yine aynı kiloda olabilecekmiyim diyorum olmak içinde bırakmıcam bu diyeti ama tabi gönül istiyorki şöyle ilk zamanlar hızla biraz kilo versemde inceldiğimi görsem bir an önce inşallah olur :))

dediğim gibi canım tek korkum cumartesi pazar farketmeden abartıp kilo almak sonra çok üzülür insan 5 gün tek gıda beslen 2 günde geri al bütün kiloları Allah korusun inşallah öyle olmaz neyse artık umutsuz bakmamak lazım kurtulucaz bu kilolardan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

cuma 5 ten sonra pazartesi 8 e kadar pek buralarda olmam.. bi tek kilo bildirimim var onun için uğrayınca yazarım bir iki.. o yüzden haftasonumu kısa bi zet geçeyim :1rolleyes:

ben haftasonumu güzel,
pazar günümü çerez ve kolasız.. bir yudum kola ve bir tane bile çekirdek yemeden
hatta istemeden geçirdim :lepi:

kilomu da geri almadım doğal olarak.. delikafadulden ama çok yedim kaloriyi düşürmemek adına.. patates ya ilk gün depolamasın diye :jeyyar:

meyve suyu içtim çok.. makarna yedim bi öğünümde çok çok az ama görseniz iki kaşık zaten sofraya oturmama değmedi kaydirigubbakcemile3 annemlerde kızartma yiyordu.. dokunmadım bile :1closedeyes: patatesinden bile aşırmadım Allahım bu ben değilim sanki delikafadulden

bi kere dışarda yedik kardeşimle o lahmacun yedi ben de porsiyon döner yedim.. orada da iki kaşık pilav yedim.. bilirsiniz iki kaşık koyarlar zaten kaydirigubbakcemile3

cumartesi annemler krep yaptılar yağlı ballı.. ben de yağsız tuzsuz omlet yaptım bir de semizotlu yumurta salatası zemuszemus

onun dışında klasik kahvaltı yaptım her iki günde de sadece pazar kahvaltımda çok yemişim.. ama yeminimi bozacak bişey yemedim hiç.. opuyorumnanaktan

böyle boshayallersmile

canım naptın? kaç kilodan başladın? gerçi diğer topikte görürüm ama olsun kaydirigubbakcemile3

bu arada 5. takıma bekliyoruz bak.. olumunekankayizsmile

Tatlımmm harikasın böyle devam ett opuyorumnanaktan

ssağol canım...

bu sabah kahvaltı edemedim.. form çayımı içtim sadece.. çıktım yolda gelirken iki tane çağla yedim.. iş yerinde de light çubuk kraker yedim.. öğlen de patlican kebabı yedim.. allahım çok seviyorum patlıcanı yaaaa delikafadulden bu kadar akşam galeta yicek gibiyim.. ders çalışıcam da.. tırtıklarım çalışırken.. kepekli olanlardan alıcam..

sözüm söz yeminim yemin kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…