- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi candy_candy
-
şşşşşşş gece falan yemeler noluyo bakimmmlmaz:
bi daha olmasın tmm mı tatlışım boshayallersmile
Ah erkekler illa son güne bırakıcaklar ödevleri,bende yeğenimden az çekmedim boshayallersmile
Demek istedikten sonra rahatça verebiliyorsun tatlım aslında çok şanslısın,bir sürü insan var herşeyi deneyim de veremeyen... :hulya:
Hem 20 kilo dile kolayyy boshayallersmile
Manken olcaksın bu gidişle cidden fıstığımmm yerimseniben
arkadaşlarım bugün neler oldu acaba öyle bana.. herkes benim ne kadar zayıfladığımı söylüyor nasıl diyet uyguladığımı soruyorlar.. o kadar gaza geldim ki bu haftasonu bitince edeceğim yemini şimdi ediyorum artı.. savulunnn kaydirigubbakcemile3
tam 95 kilo olana kadar haftada iki toptan fazla dondurma yemeyeceğime..
cips, çikolata, çerez, kızartma, aşırı yağlı yemekler, hamurişleri,.. vs. beni yolumdan alı koyacak her türlü yiyeceği tam 95 kilo olana kadar ağzıma dahi koymayacağıma..
uyguladığım 5 günde 5 kilo diyetini tuz ve sıralama kuralları dışıda salı dan cumartesiye hiçbir bahaneyle bozmayacağıma..
ve dahil light olmaya kola ve meşrubatlara göz dikmeyeceğime onlardan bir yudum bile almayacağıma..
puding, profiterol, yaş pasta, şerbetli tatlıları diyetim süresince ağzıma koymayacağıma
yemin ediyorum..
eğer ki bu yeminimi bozarsam yeeminimi bozduğum ve ertelediğim sürece
en büyük hayalimde uzaklaşsın benden o derece..
kafiye de yaptım :1closedeyes:
çok fena zayıflayasım var.. haftaya pazara kadar da hiç dondurma yemicem.. ondan sonra pazar veya pazartesi iki top sadece..
95 olduğumda bu yeminime dönüp kilo kısmını 85 yapıcam..
Tebrik ederim. Diyet yapmak gerçekten çok zor büyük bir azim güç istiyor bu da sende varmış ki vermişsin bayağı. Devamı da gelicektir. Mükafatını da almaya başlamışsın en güzeli de bu.
merhaba canım ne güzel yapmışsın bir günlük kendine gayretin ve azmin için bir kez daha tebrik ederim olucak bu iş kurtulucaz hepbirlikte kilolardan :))
ne diyeyim arkadaşım Allah moralinide diyetinide başarınıda bozmasın hep daim etsin inşallah kesinlikle vericez bu kiloları sonuna kadar tam destek ama ben korkuyorum biraz karnım şişti yarın kilo verdimmi diye bakıcam 2 gün tatil cumartesi sanırım biraz yağlı yiyecek yiyeceğim ama pazar salatayla ve yağsız tuzsuz devam etmek istiyorum inşallah iki günde çok kilo almadan pazartesi devam ederim hayırlısı artık canım hepimiz kurtulalım şu kilolardaan :)) benimde boyum 172 o yüzden 100 ün üzerinde demiyor çoğu kişi boyumuz avantajımız galiba :))
evet boylarımız aynı zaten.. halama 108 demiştim (108 dim o zaman) o da inanmamıştı 90 küsür desen inanırdım demişti bana..
canım canın ne çekiyorsa cumartesi ye pazara bırakma pazar günü de en az 1300 calorilik bi program uygula.. sakın bu kaloriden aşağı düşme yoksa ertesi gün yediğin patatesi depolarsın.. üzülürsün.. ben de bi şiştim bi şiştim ama görüntü de değil.. boğazıma dizildi sanki..sakın kilo vermediysen bırakma bizi.. devam et.. emeğinin karşılığını bu diyette mutlaka alıyorsun opuyorumnanaktan
yok canım bırakmam artık kurtulmak istiyorum bu kilolardan yıllar önce 78 e düşmüştüm çok güzel olmuştum manken gibiydim o fotoğraflarıma bakıp yine aynı kiloda olabilecekmiyim diyorum olmak içinde bırakmıcam bu diyeti ama tabi gönül istiyorki şöyle ilk zamanlar hızla biraz kilo versemde inceldiğimi görsem bir an önce inşallah olur :))
dediğim gibi canım tek korkum cumartesi pazar farketmeden abartıp kilo almak sonra çok üzülür insan 5 gün tek gıda beslen 2 günde geri al bütün kiloları Allah korusun inşallah öyle olmaz neyse artık umutsuz bakmamak lazım kurtulucaz bu kilolardan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
Tatlımmm harikasın böyle devam ett opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?