candyelifte candy(şeker) tadında buluşma:)

demek gezentiler burdamissssss. Bende diyordum nerde bunlar. Masallah size hepiniz cok güzel cikmisiniz.Bebisler desen cok tatlı.

ya bu babyslingden bende aldim hiccc kullanamiyorum.

benimde bi kenarda yatıyordu slingim
salı günü bi kullandım aa rahatmış
ogünden beri severek kullanıyorum çok memnun kaldım

MAŞALLAHH bebişlere :ecrin_bebek:

birileride hiç demedi bana gel :dilcikar:
hiçte kıskanmadımmm :dilcikar:

elifcim kusura bakma canım sana söz verdik şeydayla hafta içi bir partide biz gelcez bize cezaolarak pasta yapma zemuszemus

o kadar yol arabasız gitmiler akannehir bravooo :hulya:

gelin buyrun canum benum hepinize kapım açık...
gelin gelin önümüzdeki haftada siz gelin..

valla bırılerıde bıze gıtmıyeceğimizi iptal olduğunu söylemedi söz verdik bıkere gıtmemezlık olmaz diye gittik bizde anıl...ama çokta kırıldık aybıkeyle madem iptal oldu bızede bı alo denılebılırdı sabahın köründe gidip dudulluda beklıyecektim...gidin sizde biz çok eğlendik.

seyma cnm ben sana tekrar konuşuruz dedim sanırım gidip dudulluda beklemiycektin yani ayrıca benim çocuğum rahatsızken benim aklıma hiçbirşey gelmiyor tamam aramadım hatalıyım ama en azından siz arayıpta kızlar kaçta gidiyoruz demediniz ben aramadığım için hatalıyım ama siz en azından anıl'ı arayabilirdiniz dimi ama eğlenmenize çok sevindim maşallah bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…