- 9 Ocak 2014
- 7.688
- 9.686
- 448
- Konu Sahibi KarKralicesi
-
Yok canım üzülmedim, evli bile değilim henüz zaten.avatardan öyle sandım demekki aynısı oradada vardı ismini hatırlayamadım.Kusura bakma rose.Üzmedim inşallah seni malesef deyince.
tamam o zaman sıkıntı yok..Yok canım üzülmedim, evli bile değilim henüz zaten.
Beni unutmayında barili, bekliyorum GBT sırasında.gbt bakcaz bi arkadaş
taze zencefil nası daş gibi oluyo patates kimin bişeycok iyi etmişin tatlım. hatta du senin içinde bişiler bakem ben
tazeydi kız
52 kilosun zıkkım içben hergün zencefil ve sarımsakla çay yapıp içiyorum ödem atıyor zayıflatıyor onu da deneyin bence
zıkkımı içe içe 52 olduk heralde parkii52 kilosun zıkkım iç
boyun kaç la senin 52 kiloyla kaça inmeyi planlıyon ufalda cebime gir tirbiyesiz sen gibi iki geliyom nerdeysezıkkımı içe içe 52 olduk heralde parkii
boy çok yok yaw
boyun kaç la senin 52 kiloyla kaça inmeyi planlıyon ufalda cebime gir tirbiyesiz sen gibi iki geliyom nerdeyse
e bende anlatam bari bendeniz de kendimi bildim bileli şekerli çay içmem en son kaç yaşımda şeker kullandım bilmem et yemeyi tercih etmemekle birlikte yediğimde olur vejeteryan ağırlıklı beslenen bir bireyim normalde ama konyalı olmanın vermiş olduğu yetkiye dayanarak hamur işinin dibine dibine gözüne gözüne ...anladınz siz..hani candyshop cular nerdesiniz?
ben şimdilik yaptıklarımı anlatıverem size
bir kere çaya şeker atmayı bırakalı 1 sene oldu
kola 2 senedir ağzıma sürmedim,fanta,meyve suyu bilimum şekerli içecekleri dışarda yemek yeme sıklığıma ve mecburiyete bağlı olarak max.ayda 1 bardak içiyorum..en çok tercih ettiğim içecek yediğim şeye bağlı olarak şalgam
karatay ın dediklerinin çoğu mantıklı geliyor,kısmen ona uyuyorum ekmekle hiç aram yok günde 1 dilim yemiyorumdur.zaten ekmek yersem çok çabuk acıkıyorum
çikolata,bisküvi tarzı şeyleri severim ama son 2 haftadır mümkün olduğunca dikkat ediyorum.yememeye çalışıyorum yada tek parça alarak nefsimi körlüyorum
normalde kahvaltı alışkanlığım pek yok 2 haftadır kahvaltılarıma dikkat ediyorum
günde 1 bardak yeşil çay içmeye gayret ediyorum
şimdilik aklıma gelenler bunlar
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
park kozmik beden temizliği dönemiymiş 21-28 aralık.ben yapmaya niyetliyim.sen bakabildin mi kitaba?e bende anlatam bari bendeniz de kendimi bildim bileli şekerli çay içmem en son kaç yaşımda şeker kullandım bilmem et yemeyi tercih etmemekle birlikte yediğimde olur vejeteryan ağırlıklı beslenen bir bireyim normalde ama konyalı olmanın vermiş olduğu yetkiye dayanarak hamur işinin dibine dibine gözüne gözüne ...anladınz siz..
,
ilk işim ekmeği bırakmak oldu yemeğin cinsine göre öğün başına bir dilim ekmek kullanırım ama çoğunlukta yemekleri ekmeksiz atlatırım..
bu sabah bir porsiyon top haşhaşlı buğday ekmeğine çökelek maydonoz dürdüm yedim şekersiz çayla
öğlen brüksel lahanası haşlamıştım yanına 3 kaşık makarna ile onu yedim ekmeksiz tabi..
akşam kocam yok sadece yeşil salata yerim az da yoğurtlu kereviz...
orjinalde sabah ekmeklerimi kendim yaparım ondada dukan tava ekmeğini yapar yerim tarifi ilerleyen vakıtlarda
akşam whatstan hatırlat kitap sehpanın üstünde unuttum dün benpark kozmik beden temizliği dönemiymiş 21-28 aralık.ben yapmaya niyetliyim.sen bakabildin mi kitaba?
ben çok araştıramadım ama karaciğer temizliği için olanı yapıcam inşallah
tamam patronakşam whatstan hatırlat kitap sehpanın üstünde unuttum dün ben
tamam patron
hacı uzun vadede karbonattan şaşmeycenalkali beslenme için yaptığım tek şey günde 1 lt limonlu su içmek,karbonat işi beni bozuyor
su olarak da 2 lt.altında pek kalmam.suyu seviyorum
bana tadı çok kötü geliyor ya,bi de şu ingiliz karbonatı işi daha çok bozuyor..hacı uzun vadede karbonattan şaşmeycen
önce tuzlu tadı olan suya yabancılık çeksende sonra hep o suyu arıyorsunbana tadı çok kötü geliyor ya,bi de şu ingiliz karbonatı işi daha çok bozuyor..
seni mi kırcam yahu,bi 500ml de ondan içerimönce tuzlu tadı olan suya yabancılık çeksende sonra hep o suyu arıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?