- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Kızlar sanırım bosanacaklar .. Hala işi yokuşa sürüyor adam. Ben değil arkadaşım diyor. O kadını aradık konustugun kişiyi tarif et dedik diğer adam yanı arkadaşı renkli gözlü zayıf bir adam. Kadın bizim adamı tarif etti bildiğin. Sonra adamla yüzleşmeye gittik. Bulamadık. Adam telefonu kapatmış evde yok iş yerinde yok takıldığı yerlerde yok.
Anlaştılar kesin. Bilmiyorum. Ortalık karisik. Aileler girdi isin icine ama kimseye soylememeye calisiyoruz yine. Dayimlar girerse işin içine tatsizlasir olay. Kan çıkar . orası kesin...
bu adam toplantım var diyip bu kadının yanına gidiyomuş kadının söylediğine göre
akrabanın eşi gidiyo muydu böyle zaman zaman ?
yani daha neyi inkar ediyor, yok arkadaşıymış bilmemneymiş, alakasız bi tipi tarif ediyo, ayrıca bu adamlar adaş mı ?Evet surekli.
En az ayda bir
Piiiissslik herif yaaa ...Evet surekli.
En az ayda bir
Ceylin evli değil.Yıllardır tanıyorum kendisini.
yani daha neyi inkar ediyor, yok arkadaşıymış bilmemneymiş, alakasız bi tipi tarif ediyo, ayrıca bu adamlar adaş mı ?
Yok değil. Ama dediğine gore arkadaşı bunun ismini kullanıyormus güzel isim diye
Sabahtir takip eddiyorum anca yaxmaya vakit buldum soktayim yaaa cokkk uzuldum bide piskin piskin ben degildim demis surundursun mahkemelerde rezil etsin herkese donuna kadar alsin yani hem o cocuklara hem o kadina gunah sen toplantiya diye gittiginde o kadinin koynuna karin bekledi seni calisip bize bakio die kahretsin yaaa bana versinler onu parcalicam adami cok sinirlendm
Hahayyyy guleyimde bosa gitmesin bari neresinden kivirsam diye salliyor ya tutarsa bizde yemistik zaten allahin cezasiYok değil. Ama dediğine gore arkadaşı bunun ismini kullanıyormus güzel isim diye
Akrabanız ne yapmayı planlıyor?
Piiiissslik herif yaaa ...
Yakının boşanacak mı Ceylin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?