Canı bir şey istemek ?

İkiyüzlü pislik!
İstediği kadar inkar etsin kanıt var ortada.
Kan çıkar deyince daha temkinli olmak gerek tabi. Ama eninde sonunda duyulacak. Nereye kadar saklanır ki?
Aileler derken herkesle konuşuldu mu?

bu adam toplantım var diyip bu kadının yanına gidiyomuş kadının söylediğine göre
akrabanın eşi gidiyo muydu böyle zaman zaman ?

Sabahtir takip eddiyorum anca yaxmaya vakit buldum soktayim yaaa cokkk uzuldum bide piskin piskin ben degildim demis surundursun mahkemelerde rezil etsin herkese donuna kadar alsin yani hem o cocuklara hem o kadina gunah sen toplantiya diye gittiginde o kadinin koynuna karin bekledi seni calisip bize bakio die kahretsin yaaa bana versinler onu parcalicam adami cok sinirlendm

Kadın büyük ihtimalle yalan söylüyor. Adamın evli olduğunu bilmese ayda bir gelmesine karşı çıkardı bu bir. ikincisi adam gizli kapaklı konuşuyor saat olarak da geceleri konuşuyor. Kadın demez mi bekar olsa sürekli konuşur benimle yanima çok rahat gelir. kadinlayken karısı mutlaka aramistir başka odaya falan geçince suphelenmesi gerekirdi .
benim tahminim görüştüğü kadın zaten onun gibi bir sürü adamla görüşüyor o adam tek görüştüğü
değil. Diğer işleri bozulmasın diye adamı satıp sizin tarafınızdan olmaya kalktı işten kolay sıyrılmak için. Adam da tutuştu çünkü o kadını evine kadın yapacak değil işini görüyordu karısı evde nasılsa yolunu gözlüyor.

Adama zerre acımıyorum beter olsun. hem evdeki eşinden olacak hem peşinde koştuğundan

Aynen öyle canım. Allah iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın. Bunlar neyi hak ediyor biliyor musun ? O...pulari. Vallahi.

Sanırım bosanacak bilmiyorum . Belki iki günlük bir şey olsa neyse de adam 3 yıldır sevgiliymis. Ve sürekli yalan söylüyor. Söylediklerine bakın ha. Hat dökümleri ne diyoruz bilmem yanlışlık vardır deyip yemin ediyor.
Akrabanız ne yapmayı planlıyor?

Piiiissslik herif yaaa ...
Yakının boşanacak mı Ceylin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…