- 29 Aralık 2015
- 603
- 636
- 23
- 41
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
Allah gönlüne göre versin inşallah.Bi de ben yapabilsem cocuk süper olacak
Maşallah canım Allah bağışlasın :)) yaş kaçtı4. 2 si büyük 2 si küçük...
Tabiki nasip herşey Allah gonlunuze göre versinYok asla ümit kesme olayım yok. Allah nr zaman nasip ettiyse o zaman olur
33. Amin sağol. En küçük 1 yaşında. En büyük 12 olcak.Maşallah canım Allah bağışlasın :)) yaş kaçtı
Maşallah Allah anali babalı buyutsun canım33. Amin sağol. En küçük 1 yaşında. En büyük 12 olcak.
Amin :)Maşallah Allah anali babalı buyutsun canım
Gencecik bi anne maşallah canım Allah an ali babalı buyutsun yeşil bursa ya selamlar:)Giremedim dün kusura bakmayın :)
20 yaşındayım evliyim 1 bebeğim var bursada yaşıyorum :)
Aleykümselamlar :)Gencecik bi anne maşallah canım Allah an ali babalı buyutsun yeşil bursa ya selamlar:)
Napiyon canım nasılsınGünaydın ben buralardayım:)
Valla iyidir canm. Eşimi işe yolladim. Evde işlerim var onlari yapicam da oturup kaldim kalkamadım daha. Sen nasilsin napiyosunNapiyon canım nasılsın
Yaparsın canım akşama kadar yolu varValla iyidir canm. Eşimi işe yolladim. Evde işlerim var onlari yapicam da oturup kaldim kalkamadım daha. Sen nasilsin napiyosun
Yani evet senden gidince yaparsınYaparsın canım akşama kadar yolu variyi bende ışteyim eve gitsem öğlen de temizlik yapsam diye düşünüyorum
Evet ya bitmiyor isler valla yetişemiyorum oğlumla da çok zaman geciremiyorumYani evet senden gidince yaparsın
İyi akşamlar canım napiyoniyi akşamlar
cok sukur ıyıyım sen nasılsınİyi akşamlar canım napiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?