- 3 Ocak 2017
- 2.494
- 4.541
- 53
- 31
- Konu Sahibi demlicaykeyfi
-
As canım sen niye sıkılıyor sun bakimSelam kızlar benimde canım sıkılıyo ay daralıyorum napıyosunuz
Ay monotonluk var böyle hiçbişeye elim kolun kalkmıyor falan uyuşukluktan kırılıyorum resmen. :)As canım sen niye sıkılıyor sun bakim
Çalışıyor musun evde misin aynen aynen monotonluk he o var napcazAy monotonluk var böyle hiçbişeye elim kolun kalkmıyor falan uyuşukluktan kırılıyorum resmen. :)
Evdeyim yaaa bebişim var 7 aylık onla takılıyoruz işte bakımsızlık desen almış başını gitmiş :) sen neler yapıyorsun :)Çalışıyor musun evde misin aynen aynen monotonluk he o var napcaz
Annne olunca zaten Allah versin aynaya bakamiyosun ayda yılda bi saçımı tariyordumEvdeyim yaaa bebişim var 7 aylık onla takılıyoruz işte bakımsızlık desen almış başını gitmiş :) sen neler yapıyorsun :)
Kız aynen neden öyle oluyorki ?? Aslında vaktimde var ama nedense olmuyo evde bi saçını yapıyım açıyım desem saçımı başımı yoluyoAnnne olunca zaten Allah versin aynaya bakamiyosun ayda yılda bi saçımı tariyordumAllah bağışlasın canım yavrubu kız mi erkek mi adı ne ? Benimde bi oğlum var kv bakiyo iki aydır çalışıyorum izmirde oturuyorum
Yoruluyor uz canım o yüzden hem rahat olmak istiyo insan ben zaten hep rahattim daKız aynen neden öyle oluyorki ?? Aslında vaktimde var ama nedense olmuyo evde bi saçını yapıyım açıyım desem saçımı başımı yoluyodksında topluyorum banyodan çıkınca direk toplanıyo saç öteki banyoya kadar makyaj yapsan ona bulaşcak diye yapnak isyemiyorum çok. Kıyafetler hep pijama salkım süklüm pöffff
Kız canım adı Miray seninkinide allah bağışlasın ne kadarlık ?
Ay yerim beni onu :)Yoruluyor uz canım o yüzden hem rahat olmak istiyo insan ben zaten hep rahattim daoğlum yine beğeniyor beni yavrum annem güzel diyo üç yaşına gircek inşallah agustosda senin var mi meslek ismi de çok güzelmiş maşallah Allah bahtlarini güzel etsin
Ay yerim beni onu :)
Yok canım ben üni okumadım evdeydim zaten çalışmışlığım yok bu yıl açıktan okucam bebiş büyüdükten sonra da işe gircem inşallah
Amiin[/ evet canım şu an küçük bende oglumu bırakmak istemezdim ama mecbur kaldım ışte ona daha iyi bi hayat sunmak için hem sgk işlesin emekli olurum inşallah hicbiseyin garantisi yok şu hayatta Allah yardımcımız olsun
Daha çok erken büyüsün biraz boşver bak benim oğlum alışamadı beni evde istiyo ise gitcem diyorum yok babam gitsin diyo :) yok canım daha düşünmüyorum kazayla olmazsaAynen dediğin gibi işte benimkide mecburiyet aslında şuanda bile çıkıp çalışmam gerekiyor ama ben kıyamıyorum işte.
Bidaha çocuk düşünüyor musun
Hahaha tatlış :)Daha çok erken büyüsün biraz boşver bak benim oğlum alışamadı beni evde istiyo ise gitcem diyorum yok babam gitsin diyo :) yok canım daha düşünmüyorum kazayla olmazsa
Kardeşi olsun bi tane bence kardeşlik iyidir tek büyümesin bence ama senin cok erken daha :))Hahaha tatlış :)
Allah kazalardan belalardan korusun bizi yabende çok korkuyorum her ay ya çmrüm nöyle geçcek heralde yaaaa ben bitane yeter diye düşünüyorum yaaa bitanemiz olsun
Amin amin bu aradaHahaha tatlış :)
Allah kazalardan belalardan korusun bizi yabende çok korkuyorum her ay ya çmrüm nöyle geçcek heralde yaaaa ben bitane yeter diye düşünüyorum yaaa bitanemiz olsun
İşte yaparsam tek bu sebeple yaparım heralde ya kardeş isterse falan :) yoksa zot bilniyorum büyük sorumluluk.Kardeşi olsun bi tane bence kardeşlik iyidir tek büyümesin bence ama senin cok erken daha :))
Evet benimkide çok şükür akıllıydı şimdi de aynı canım nasıl sa oyle gidiyor rahat edersin inşallah :)İşte yaparsam tek bu sebeple yaparım heralde ya kardeş isterse falan :) yoksa zot bilniyorum büyük sorumluluk.
Benim kızım sakin bi bebek maşallah bide böyle olcağını bilsem. Bazı çocuklar çok zpr büyüyo gerçekten gaz kolik vs.
En güvenlisi hangisi acaba ya bazen büyğn yöntemleri kullansam diyorum garanti olsunAmin amin bu aradakorunmak lazim
Biz hiç bişey yapmiyoz valla iyi olmadı çocuk üç senedirEn güvenlisi hangisi acaba ya bazen büyğn yöntemleri kullansam diyorum garanti olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?