Canı sıkılanlar buraya

Evdeyim yaaa bebişim var 7 aylık onla takılıyoruz işte bakımsızlık desen almış başını gitmiş :) sen neler yapıyorsun :)
Annne olunca zaten Allah versin aynaya bakamiyosun ayda yılda bi saçımı tariyordum Allah bağışlasın canım yavrubu kız mi erkek mi adı ne ? Benimde bi oğlum var kv bakiyo iki aydır çalışıyorum izmirde oturuyorum

Kız aynen neden öyle oluyorki ?? Aslında vaktimde var ama nedense olmuyo evde bi saçını yapıyım açıyım desem saçımı başımı yoluyo dksında topluyorum banyodan çıkınca direk toplanıyo saç öteki banyoya kadar makyaj yapsan ona bulaşcak diye yapnak isyemiyorum çok. Kıyafetler hep pijama salkım süklüm pöffff
Kız canım adı Miray seninkinide allah bağışlasın ne kadarlık ?

Yoruluyor uz canım o yüzden hem rahat olmak istiyo insan ben zaten hep rahattim da oğlum yine beğeniyor beni yavrum annem güzel diyo üç yaşına gircek inşallah agustosda senin var mi meslek ismi de çok güzelmiş maşallah Allah bahtlarini güzel etsin

Ay yerim beni onu :)

Yok canım ben üni okumadım evdeydim zaten çalışmışlığım yok bu yıl açıktan okucam bebiş büyüdükten sonra da işe gircem inşallah

Amiin

Aynen dediğin gibi işte benimkide mecburiyet aslında şuanda bile çıkıp çalışmam gerekiyor ama ben kıyamıyorum işte.
Bidaha çocuk düşünüyor musun

Aynen dediğin gibi işte benimkide mecburiyet aslında şuanda bile çıkıp çalışmam gerekiyor ama ben kıyamıyorum işte.
Bidaha çocuk düşünüyor musun
Daha çok erken büyüsün biraz boşver bak benim oğlum alışamadı beni evde istiyo ise gitcem diyorum yok babam gitsin diyo :) yok canım daha düşünmüyorum kazayla olmazsa

Daha çok erken büyüsün biraz boşver bak benim oğlum alışamadı beni evde istiyo ise gitcem diyorum yok babam gitsin diyo :) yok canım daha düşünmüyorum kazayla olmazsa
Hahaha tatlış :)

Allah kazalardan belalardan korusun bizi ya bende çok korkuyorum her ay ya çmrüm nöyle geçcek heralde yaaaa ben bitane yeter diye düşünüyorum yaaa bitanemiz olsun

Hahaha tatlış :)

Allah kazalardan belalardan korusun bizi ya bende çok korkuyorum her ay ya çmrüm nöyle geçcek heralde yaaaa ben bitane yeter diye düşünüyorum yaaa bitanemiz olsun
Kardeşi olsun bi tane bence kardeşlik iyidir tek büyümesin bence ama senin cok erken daha :))

Kardeşi olsun bi tane bence kardeşlik iyidir tek büyümesin bence ama senin cok erken daha :))
İşte yaparsam tek bu sebeple yaparım heralde ya kardeş isterse falan :) yoksa zot bilniyorum büyük sorumluluk.
Benim kızım sakin bi bebek maşallah bide böyle olcağını bilsem. Bazı çocuklar çok zpr büyüyo gerçekten gaz kolik vs.

Evet benimkide çok şükür akıllıydı şimdi de aynı canım nasıl sa oyle gidiyor rahat edersin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…