- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.061
napem ya bayadır dipten silmedim süpürmedim girişim dedimHamarat nergis iki gundur duramiyon yerinde
elma sirkesi yapcam tarif vercek var mı
Eferim nergisim banada gel yardimanapem ya bayadır dipten silmedim süpürmedim girişim dedim
bu kadar yani :) güneste mi karanlıkta mı ağzı açık mı kapalı mı bir de elma sirkesi olsa olur değil mi ?bu arda hoşgeldin hayırlı akşamlar :)Üzüm Sirkesinin içine elma koy beklet.
Hayir canim saka galibabu kadar yani :) güneste mi karanlıkta mı ağzı açık mı kapalı mı bir de elma sirkesi olsa olur değil mi ?bu arda hoşgeldin hayırlı akşamlar :)
seve seve kzum ama önce kendi evimi bitirim :)Eferim nergisim banada gel yardima
Nette vardi canim kucuk amasya elmasiyla oluyidu sanirim biliyodum unuttumbu kadar yani :) güneste mi karanlıkta mı ağzı açık mı kapalı mı bir de elma sirkesi olsa olur değil mi ?bu arda hoşgeldin hayırlı akşamlar :)
bu kadar yani :) güneste mi karanlıkta mı ağzı açık mı kapalı mı bir de elma sirkesi olsa olur değil mi ?bu arda hoşgeldin hayırlı akşamlar :)
Kızlar ciddiyemi aldınız :) canı sıkılanlar gelsin yazıyordu. Geldim. Aranıza girdim kusura bakmayın.buda neydi simdi
Ooy canim ya cok sekersinseve seve kzum ama önce kendi evimi bitirim :)
Yok canim bn anladim saka oldunu hosgeldinKızlar ciddiyemi aldınız :) canı sıkılanlar gelsin yazıyordu. Geldim. Aranıza girdim kusura bakmayın.
Hoşbuldum. Valla bilen varsa bende öğrenmiş olurum.Yok canim bn anladim saka oldunu hosgeldin
Elmalari yikayin dograyip bidona atin su doldurun gerisini unutyumHoşbuldum. Valla bilen varsa bende öğrenmiş olurum.
elmalar küçük de ne elması bilemicem köyden biri verdi :)Nette vardi canim kucuk amasya elmasiyla oluyidu sanirim biliyodum unuttum
gız onu bende biliyom, elmyı değil hem kabuğuElmalari yikayin dograyip bidona atin su doldurun gerisini unutyum
YOK yok önemli değil hahhah biraz :)Kızlar ciddiyemi aldınız :) canı sıkılanlar gelsin yazıyordu. Geldim. Aranıza girdim kusura bakmayın.
Nergisim bidenem elmaydi sanki yav daha sonbaharda tvde yaptilardi kucuk elmalardan hattagız onu bende biliyom, elmyı değil hem kabuğu
Aktarlarda bide kahvaltici dukkanlarinda var mayasi satiliyoBende kefir yapmak istiyorum ama hiç denemedim şimdi bilen var mı dicem cevapları merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?