- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.041
yok canim opusme konusu vardiya hep ayni seyler tartisiliyo herkes birbirini kovuyo ulkeden mini etek kara carsaftir aldi basini gidiyoBidaha mi çıktı o koni
Dini yorum yasakmış canım sağolasın. Yine olsa yine yazarım ama üslup önemli tabiiAman aman ne pembe kazakti yaa yine vardi oyle bi konu aman deyim yazmayin .Ama yorumlarin guzeldi bosuna yattin mapisi bacim
He anladım aynen aman beni ilgilendirmez pek bakmam oralara nadir kimse yoksa iyi bisiye takılırımyok canim opusme konusu vardiya hep ayni seyler tartisiliyo herkes birbirini kovuyo ulkeden mini etek kara carsaftir aldi basini gidiyo
Evet ya oyleymis malesef ama degerlerimizi savundugun icin Allah razi olsun .Bi uye bugun saydirdi millete dini savunayim derken gunaha girdi gittiDini yorum yasakmış canım sağolasın. Yine olsa yine yazarım ama üslup önemli tabii
Ben okuyorum zor tutuyorum kendimi hakaret filan olunca bakiyorum anlamiyolar yazmiyorumHe anladım aynen aman beni ilgilendirmez pek bakmam oralara nadir kimse yoksa iyi bisiye takılırım
Sacma sapan pembe manyagi birinin konusu iste :) gidenler zaten dönmek istememistir haklilar cunku bircogu.Evet canım "puf puf pembe kazak" yaktı bizi. Ben yine erken döndüm daha dönemeyenler var
Ahaha aynen kuzmSacma sapan pembe manyagi birinin konusu iste :) gidenler zaten dönmek istememistir haklilar cunku bircogu.
Nergiz tatlim dini paylasim alani orasi ya..geyik yok okudugum kitablardan yazdim.. okunur faydasi olur belki diye..hee sen başka yerlerde gez gez.. buraya uğrama
Anladım canimBen okuyorum zor tutuyorum kendimi hakaret filan olunca bakiyorum anlamiyolar yazmiyorum
yazma dimedim buraya uğramıyon didimNergiz tatlim dini paylasim alani orasi ya..geyik yok okudugum kitablardan yazdim.. okunur faydasi olur belki diye..
Gecenlerdede olmustu oyle bi olay yazik yaYa şuan haberlerden izledim cok kötu oldum bu kadar vicdnsizlik olmaz! Basina cuval gecirmisler kopegin yaa bu millet vicdan kalmamisss..
Vallahi kuzm sasirmamamk gerek geçenlerde kedileri bantliyorlardi ziplatip oynuyorlardi millet hayvanlardan çıkartıyor acısını caniler manyaklar bozuldu ortalik delilerYa şuan haberlerden izledim cok kötu oldum bu kadar vicdnsizlik olmaz! Basina cuval gecirmisler kopegin yaa bu millet manyakmidir nedir ya.
mutfağı topladım geldimNergisss gisss gisss giss nerden geliyon bakim
Nergizcim ugradim ugradim ciktim cok fazla durmdm esim evde rutun duramadim yoksa yazardim canim niye yazmiyim geliyor sopa bakyazma dimedim buraya uğramıyon didim
Valla uzuluyorum dunyanin şu haline.. obur dunya o hayvan bile hak isticek. Dilsiz diye aciz diye senden bu kadsr hainlik olmaz..Vallahi kuzm sasirmamamk gerek geçenlerde kedileri bantliyorlardi ziplatip oynuyorlardi millet hayvanlardan çıkartıyor acısını caniler manyaklar bozuldu ortalik deliler
Hamarat nergis iki gundur duramiyon yerindemutfağı topladım geldim
peki afedindinNergizcim ugradim ugradim ciktim cok fazla durmdm esim evde rutun duramadim yoksa yazardim canim niye yazmiyim geliyor sopa bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?