- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.141
Aa tatli filan yok iyi bak boyle.. biz soylemeden yaziver bacim ya.Basliyom gizlaaa...Kalkinca bi bardak detoks suyu oglene dogru yedigim icin canim istemedi ama yedim yinede 7 zeytin sunnettir dite tamamladim bi dilim ekmek birazcikta patates vardi ondan yedim firinda ama.Ara olarak nar yedim iki kasik kadar detoks suyu ictim aksama dogru sogan kuru ictim.Aksam yenegindede bi tabak ispanak yedin bol limonlu roka maydanoz turp mor lahana bide bi avuc kuru yemis yedim biraz once blki yine meyve yerim ha bi koparik ekmek yedim bidepek karisik oldu gizlaaaa laaaa laaa
Tamm kuzm hayırlı geceler muckGuzeller benim cikmam lazm telefoj sarjda.. esim evde. Girebilirsem bi ara girerim giremessem allaha emanett olun.
Nergizin menusundeki meyveler doyurmustur gozunu dimiOh maşallah maşallah yedim kadar oldu
kivi ile elmayı tok yedim çok küçüktü ya :)minicik :) gündüz temizlik yapmaktan yiyemedim bi deMeyveyi asla tok karna yeme tavsiyem.
Meyvenin her turlusu de var masallah
Yok canim tatli filan yemedim ama bana bakiyi tatlilar abur cuburlar doldurdu bnum herufAa tatli filan yok iyi bak boyle.. biz soylemeden yaziver bacim ya.
Tamam benim gozlemere iltifaden seni es gecjyorumkivi ile elmayı tok yedim çok küçüktü ya :)minicik :) gündüz temizlik yapmaktan yiyemedim bi de
Diyetteyiz gel bacim komutanimiz nergiss gisss gisssdiyet yapıyorsanız kefir yapıp için mükemmel temizliyor içi. hem mayasından bana da verirsiniz
Afiyet olsun datlumHepsi doyurdu kzum
Kiz biyik alti guldumDiyetteyiz gel bacim komutanimiz nergiss gisss gisss
Hakkaeeettgittikçe iyiye gidiyor mavişim,yok yok anlaşılıyor 2 kaşık su ne kızsiz benim ısırığıma gülüyonuz bir de
Nokta koymamisim karismis baska biseydir o canim bnde guldum sonradangittikçe iyiye gidiyor mavişim,yok yok anlaşılıyor 2 kaşık su ne kızsiz benim ısırığıma gülüyonuz bir de
EKSİK OLDU sopalı nergisss gisss gis olcaktıDiyetteyiz gel bacim komutanimiz nergiss gisss gisss
Sana yeterli. Esin gelince gozum doydu dersin dicem cix yetmezHepsi doyurdu kzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?