- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.161
Kiz biyik alti guldum
Nokta koymamisim karismis baska biseydir o canim bnde guldum sonradan
Sfshakdjbu gidisle nergis bizi zayiflatir tirrrr tirr rrrrr
Ahahah ne sacmalion der banaSana yeterli. Esin gelince gozum doydu dersin dicem cix yetmez
Ama bi lokmacikti komutanim bi kopariktan nolur kineyse çok k.hidrat yok beğendim aferim sana yarın o koparıkları da yeme emi
ZAYIF DA NE DEMEK tığ gibi olacaksınız nız nız nızzzzbu gidisle nergis bizi zayiflatir tirrrr tirr rrrrr
Koparik ısırık derkene goturuyoz
Ayy insaAllah nergisss gisss giss sssZAYIF DA NE DEMEK tığ gibi olacaksınız nız nız nızzzz
zaten öyle diye diye bomba gibin olduk ya kızAma bi lokmacikti komutanim bi kopariktan nolur ki
hastaneyi inletirdük acukbizim gibi diyet yapan yojtur acep diyetisyen mi olaydik
sende kuzumGuzeller benim cikmam lazm telefoj sarjda.. esim evde. Girebilirsem bi ara girerim giremessem allaha emanett olun.
Bizim sucumuz yoh ki kistleri koparip atasim geliyy insulini yensek zayiflariz da yenemiyikzaten öyle diye diye bomba gibin olduk ya kız
Artik hastalara bi isirik muz bi koparik ekmek bi cimdik borek dirdijhastaneyi inletirdük acuk
ne kadar az yersek glikozlu seyleri o kadar küçülüyor direnç ,o bir lokmalar bile yükseltir benceBizim sucumuz yoh ki kistleri koparip atasim geliyy insulini yensek zayiflariz da yenemiyik
2 kaşık suyu unutmaArtik hastalara bi isirik muz bi koparik ekmek bi cimdik borek dirdij
Sesli guldiim kalp kalbe karsiymis bende onu yazmistim iki kasik nardi diye2 kaşık suyu unutma
Evet bide kistler cok seviyo sekeri hamurune kadar az yersek glikozlu seyleri o kadar küçülüyor direnç ,o bir lokmalar bile yükseltir bence
olsun kız hastalara öyle dirik ipincecuk olurlarNergisim iki kasik nar o su degul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?