- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.101
AhahahAynen oyle ya herkes bi dertli
Yok limonluçsyı şekerli mi içiyosun?
sıkıntı yok o zamanYok limonlu
bende içmiyorum sekeri bıraktığımdan beri 1 bardak sabah içiyorum bazen o da, akşamları misafirliğe gidersem misafir gelirse içerimNergizcim ben cok cay icmem icsemde sekersiz açik icerim canim
Yaaaaa acim burda bennnN nur mawish kendim yaptim diye demiyorum ispanakli kasarli yaptim guzeldi gercekten kendimi.durduramamaktan korktum opsss dedmm habire su ictm.sissinde karnim diye:))
bende açıyım bi gün küçük açabiliyorum çok büyütemiyorumN nur mawish kendim yaptim diye demiyorum ispanakli kasarli yaptim guzeldi gercekten kendimi.durduramamaktan korktum opsss dedmm habire su ictm.sissinde karnim diye:))
kızım yesene ,ne zaman gelceği belli değilse bekleme benceYaaaaa acim burda bennn
Ah canim ya ozur dilerimYaaaaa acim burda bennn
Aynen ozlemisim valla. Ac canim.. buyuk acmak icin yagla elinle cekistire cekistire ac.. ama tava da pisirmekte ii ama sac ta yapmak baska guzel..bende açıyım bi gün küçük açabiliyorum çok büyütemiyorum
Eşler boyle.. benmki de kiziyor bazen yanliz yemekten ama bazen oturup sadece salata filan yiyip kalkiyorum yemesim.olmasada nabicanYemedim bisi şimdi yesem adam gelcek kızıyor yanina da yemesem vaktinde yememsem bile olur
yoksa dayak geliyodu yankilisindan hemideYok limonlu
yoksa dayak geliyodu yankilisindan hemide
Oo cok zor ya kokusu bile insani mahfediyo sabir sabir sabir bize diyorumN nur mawish kendim yaptim diye demiyorum ispanakli kasarli yaptim guzeldi gercekten kendimi.durduramamaktan korktum opsss dedmm habire su ictm.sissinde karnim diye:))
Aynen yok takip ediyor benim geleceğini bilmiyon mi tek yemez2hayatta bana kurcaksan hiç kurma derEşler boyle.. benmki de kiziyor bazen yanliz yemekten ama bazen oturup sadece salata filan yiyip kalkiyorum yemesim.olmasada nabican
Hele bk bi sekerli ictim diyeydin yanina yanki sesi gelirdi diii dii diiyok yapmaz oyle seylee. Bu arada sen nabtin sessssssssseeeeeeennnn nnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?