- 22 Ağustos 2015
- 29.771
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.874
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.121
Ben sana diyorum mavisim. Hani menulerde nrrde. Dur nergisinkine de bakamdim bakitym inceliyim bi. Benm bugun duzensizdi ya.Hele bk bi sekerli ictim diyeydin yanina yanki sesi gelirdi diii dii dii
yok kız önce tatlı dil sonra dayakyoksa dayak geliyodu yankilisindan hemide
Tanıyorsunuz beniHele bk bi sekerli ictim diyeydin yanina yanki sesi gelirdi diii dii dii
Ya zor dehil de sacta yapmadim ben buyukce teflon tavam var onda yapiyorum.Oo cok zor ya kokusu bile insani mahfediyo sabir sabir sabir bize diyorum
Ya sormayaydin eyiydiBen sana diyorum mavisim. Hani menulerde nrrde. Dur nergisinkine de bakamdim bakitym inceliyim bi. Benm bugun duzensizdi ya.
bi kaç çatal brokli ve karnabahar haşlması yemiştim onu unutmusum bi de tere :)Ben sana diyorum mavisim. Hani menulerde nrrde. Dur nergisinkine de bakamdim bakitym inceliyim bi. Benm bugun duzensizdi ya.
Cok zekiceyok kız önce tatlı dil sonra dayak
sormuş bulundukYa sormayaydin eyiydi
Evet ??????????????Ya sormayaydin eyiydi
Cok zekice
Evet sacda cok guzel oluyo alsaydin bitane sac satiliyoYa zor dehil de sacta yapmadim ben buyukce teflon tavam var onda yapiyorum.
Sac im yok annemin vardi cesit cesit.. hamarat annemin.lezzeti de ayri bi guzsl.. ah anacim ya ozledim smdi
Patates salatası pilav etli kuru fasulyeeeNe yemek yaptınız kızlar acliktan sariyom size ahah
Işi genisletmedim.oyle mavisim.. 2 kisi olunca tedarik ediyosn bi sekildeEvet sacda cok guzel oluyo alsaydin bitane sac satiliyo
Bende etli nohutPatates salatası pilav etli kuru fasulyeee
Meyveyi asla tok karna yeme tavsiyem.bugün yediklerim:
yarım litre su,1 kaşık karışım
sabah 1,5 haş yumurta,peynir maydanoz,sekersiz çay
öğlen:1/2 ser tabak (patlıcan yemeği,salata) 3 4 kaşık sehriye çorbası
ara:1 muz,yarım mandalina
akşam:1/2 tabak patlıcan yemeği 1 kase yoğurt,haşlanmış brokoli karnabahar 4 5 çatal, tere,küçük bir kivi
1 avuçtan fazla kuruyemiş, 2 küçük elma
su 1 litreye yakın 1 bucuk olur yatana kadar
spor :temizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?