- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.201
Hammmm kaptim ama döküldü elini düzgün tut ne titretiyor beeeTatliannecik AC agzini uçak geliyooor
Burdan oraya gelinceye kadar yoruldum nabim beya :) Al hadi bi daha geliyor haaaammHammmm kaptim ama döküldü elini düzgün tut ne titretiyor beee
Yok soğuk bu git isitBurdan oraya gelinceye kadar yoruldum nabim beya :) Al hadi bi daha geliyor haaaamm
Okudunmu hepsini .Is var arada gidip yapiyozAnam 30küsür sayfami
Hiç işiniz gücünüz yohmu sizin yahu
Ne okuyacam ya ben daha okurken yeni sayfalar üretirsinizsiz sizOkudunmu hepsini .Is var arada gidip yapiyoz
yok herkesler yatti yazmayizNe okuyacam ya ben daha okurken yeni sayfalar üretirsinizsiz siz
Sizi gidi üretkenler
Aynıı şeyi benim eşimde yapıyok canım ben yemiuosam bende yemiyom der kursamda sofrayı 100defa sorar gel yw gel ye diye bende deliye dmnüyom kızıyomm ama yinese dayanamıyoo bi lokma verim der veriri ve susarrr hahhahaAynen yok takip ediyor benim geleceğini bilmiyon mi tek yemez2hayatta bana kurcaksan hiç kurma der
ahahah ne güldüm sorun bende sabah öğlen düzgün ye sen arada da bisiler atirstirsan sorun yok aksamida tam yerim gelince :)Aynıı şeyi benim eşimde yapıyok canım ben yemiuosam bende yemiyom der kursamda sofrayı 100defa sorar gel yw gel ye diye bende deliye dmnüyom kızıyomm ama yinese dayanamıyoo bi lokma verim der veriri ve susarrr hahhaha
Hayirli sabahlar insallah..
Hayirli Sabahlar
- Arkadaşlar olmadan, hayatın bir anlamı olmaz. Bir sevgi olmadan, kalpte huzur olmaz. Bir hikâye olmadan, bir film olmaz ve benden bir günaydın mesajı almadan, güzel bir gün olmaz! Günaydın…
bacilarrr - N nur mawish
Dil-i bitab H M Gul-i zar S Sifayildizi
Ne okuyacam ya ben daha okurken yeni sayfalar üretirsinizsiz siz
Sizi gidi üretkenler
Sen gelene kadar adam doyurduSen de hec bise begenmisen lo
Sabaha kadar beklemeeyim dedin yani sevindimSen gelene kadar adam doyurdu
Şair mübarek
- Arkadaşlar olmadan, hayatın bir anlamı olmaz. Bir sevgi olmadan, kalpte huzur olmaz. Bir hikâye olmadan, bir film olmaz ve benden bir günaydın mesajı almadan, güzel bir gün olmaz! Günaydın…
bacilarrr - N nur mawish
Dil-i bitab H M Gul-i zar S Sifayildizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?